SmartMoney.bg търси стажант „Организиране на събития”

Безплатен уебинар “Кои са най-честите грешки при стартиране на бизнес?”
09.03.2015
Безплатен уебинар: Как да стартираме своя първи бизнес в 5 стъпки
20.07.2015

SmartMoney.bg търси стажант „Организиране на събития”

Екипът на SmartMoney.bg за по-малко от две години организира две издания на цялостния курс по лични финанси и инвестиране „Какво не ни казва Кийосаки?”, един двудневен практически курс във Варна, 9 месечни срещи на „Клуб на инвеститора”, както и още десетки събития и мои участия в радио и телевизионни програми.

От средата на миналия месец планираме и осъществяваме серия от събития на живо и уебинари по проекта СтартБизнес.bg, като кулминацията му ще е Академията за стартиране на собствен бизнес, която започва на 23 март. За това време се утвърдихме и като предпочитан медиен партньор на много събития с български и чуждестранни лектори.

След успешната стажантска програма през миналата година, сега търсим теб – стажант „Организиране на събития”. Ако събитията са твоята страст, ако се интересуваш от предприемачество и лични финанси, ако искаш да учиш нови неща и да се развиваш, но вече знаеш, че основната част от работата по едно събитие е доста преди появата на първите участници в залата, ще се радваме да се запознаем.

Какви са изискванията?

За нас, най-важното качество е да имате силно желание да се учите и да подхождате отговорно към проектите, по които ще работите. Не е нужно да имате „подходящо образование” и „стаж по специалността”, защото това е доста динамична и разнообразна сфера. Все пак, ако се участвали в организацията на обучения, семинари, конференции и други събития (професионално или като доброволец), ще го приемем като леко предимство.

Какво ще правите?

Основните ви задачи ще са свързани с планирането, организацията, популяризирането и провеждането на събитията, които ние организираме. Ще посещавате и разнообразни обучения и конференции, които след това ще отразявате в сайта и в социалните мрежи. Като професионален трейнър имам нужда от помощ при организиране и планиране на обученията, които водя, както и на участията ми в медиите и различни инициативи, на които сме партньори. Всичко това ще се случва в реална бизнес среда, а ние ще ви обучим, подпомагаме и насочваме.

Какво ще получите?

Най-ценното, което ще получите е опит в реална бизнес среда като организатор на събития в един от най-популярните сайтове за лични финанси и собствени бизнес в България. Ще се запознаете с тънкостите на Event Management-а, което ще ви е от особена полза в кариерата или в собствения ви бизнес. Срещите с водещи експерти и предприемачи ще разшири вашата мрежа от контакти, което е един от най-важните активи, който притежава всеки човек. Стажът е за срок от 3 месеца, но може да бъде продължен или да ви предложим постоянен ангажимент. В края на стажа ще получите препоръка, която ще ви бъде изключително полезна в търсенето на работа.

Как да кандидатствате?

Това е най-лесната стъпка – изпратете кратка информация за вас, актуална снимка и защо точно ти си най-подходящият кандидат на info@smartmoney.bg, но побързай, защото крайният срок е 18 март 2015 година.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

9 Comments

 1. Станимир Върбанов каза:

  Каква е времевата ангажираност на стажанта ?

 2. Стойне Василев каза:

  Здравей, става въпрос за половин до един час на ден + времето на самите събития.

 3. Стоян Стоянов каза:

  Здрваейте!
  Това, което сте описали по-горе представлява голям интерес за мен. Бих искал да попитам къде е седалището на екипа?

 4. Стойне Василев каза:

  Здравей Стоян, всички сме мобилни и срещите на живо не са толкова много.

 5. Паолина Желева каза:

  Здравейте!
  Заплатен ли е стажът?

 6. Стойне Василев каза:

  Да, стажът е заплатен, но не това е най-ценното в него.

 7. Весела каза:

  Здравейте! Интересувам се стажът в София ли се провежда?

 8. Стойне Василев каза:

  Здравей Весела,

  Да, стажът е в София.

 9. Тереза Койчева каза:

  Здравейте и от мен!
  Коментарите по- горе са ценна информация и за мен. Интересува ме също дали стажът и финансирането му има нещо общо със стажантските програми от МОН, тък като много бих искала да комбинирам стаж от МОН с този при вас, но ако е нямам право да бъда и на двата, а ще избера един.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.