Крипто Революция 2 се завръща на 15 октомври 2022 година

За или против кеша vol.2 на 27 септември 2022 год.
20.09.2022

Крипто Революция 2 се завръща на 15 октомври 2022 година

Независимо дали харесваш биткойн и останалите крипто активи, има едно събитие в България, което си струва да посетиш. Това е второто издание на конференцията Крипто Революция, която ще се проведе на 15 октомври 2022 година, събота, в Inter Expo Center. Организаторите обещават то да е с още по-добри лектори, повече и по-интересни тема, а SmartMoney.bg отново е медиен партньор на събитието. Аз ще съм там, а ти?

Как започна Крипто Революцията в България

Когато отидох около половин час преди началото на събитието, останах изненадан. Не очаквах, че ще присъстват над 500 души. Самата конференция също ми допадна защото беше доста балансирана като лектори и участници. Имах възможност да се запозная с много хора, които споделиха своите виждания и очаквания за развитието на крипто активите.

Във второто издание амбициите на организаторите са още по-големи. Те искат да поставят България на световната крипто сцена. Преобладаващата част от лекторите на второто издание на събитието са чужденци, които са световно известни в тази сфера. За хората, които имат затруднения с презентациите на английски език е осигурен симултанен превод на български.

Новият формат също очаквам да добави стойност към събитието. Ще има кратки презентации (до 20 минути) от експерти, които ще представят съответната тема и след това други панелисти ще я обсъждат в детайли.

ДА, ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ НА КРИПТО РЕВОЛЮЦИЯ 2!

Панели и лекции

Биткойн: Инвестицията

James Lavish ще коментира с други панелисти – каква е разликата между retail investors – теост ние, хората, и instutional investors – компании, фондове и тн. Защо е важно за институциите да навлязат в този пазар и какво означава тяхната стъпка.

Биткойн и макроикономика

Greg Foss ще ни даде поглед отвисоко: Долара вече струва повече от еврото. ФЕД вдига лихвените проценти до рекордни нива. В същото време съотношението Дълг/БВП е над 130%. Какво означава това?

Биткойн: Социалната мрежа

Nikolaus Jilch ще ни разкаже за това как Биткойн е една държава без граници. Как инвеститори от Австрия, Германия и Швейцария работят заедно и какво ги обединява. Какво точно стои зад Биткойн като няма една нация, една икономика или една армия.

Биткойн: Пари в критична ситуация

Amy Karr ще ни разкаже за Украйна, какво става когато парите спрат да работят. Какво е видяла тя в държави от близкия изток в най-тъмния си период.

Биткойн: Идеята

Knut Svanholm ще разкаже за идеята зад Биткойн. Как би се променил Света, ако сме на Биткойн стандарт. Ако няма централни банки, ако няма принтиране на пари, ако няма възможност когато недостига бюджета просто да се създадат нови пари, с които да се запълни дупката. Свят, в който харчиш, само ако вече си изкарал.

Биткойн и Светкавичната Мрежа

Johns Beharry и Pierre Corbin ще ни разкажат за всичките иновации, които можем да очакваме върху Lightning Network.

Биткойн не хаби енергия, той прави така никаква енергия да не бъде похабена

Natalie Brunell ще ни представи Биткойн копаенето като бизнес – какво е нужно за да си печеливш миньор в днешно време, когато електроенергията е на рекордно високи цени, а криптовалутата Биткойн е паднала на цени от преди 4 години като се е сринала с над 70%.

Интервю с Jeff Booth

Natalie Brunell ще интервюира за един час Jeff Booth на сцената. Ще говорят за паричната система, технологична дефлация, инфлация, монетарна политика, многополюсен свят, капитализъм и корумпиран елит. Как един българин да се подготви за идващите промени.

Сред панелистите на тази конференция са:

– Jeff Booth – Предприемач, Технически Лидер, Автор на “The Price of Tomorrow”

– Greg Foss – Експерт по облигациите и търговия на дълг, Биткойн стратег

– Natalie Brunell – Разследващ журналист, водещ на подкаст и преподавател

– Knut Svanholm – автор на “Всичко разделено на 21 милиона”

– Johns Beharry – Биткойн разработчик, основател на Bitcoin Design;

– Pierre Corbin – Биткойн разработчик с много опит в “Светкавичната Мрежа”;

– James Lavish – hedge-fund manager, основател на Looking Glass Education.

Как да участвам в това събитие?

Тъй като билетите свършват бързо, запази още сега твоето място на второто издание на Крипто Революция.

ДА, ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ НА КРИПТО РЕВОЛЮЦИЯ 2!

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.