Безплатен уебинар: Как да стартираме своя първи бизнес в 5 стъпки

SmartMoney.bg търси стажант „Организиране на събития”
10.03.2015
Стартира записването за новия сезон на 9 Academy
01.09.2015

Безплатен уебинар: Как да стартираме своя първи бизнес в 5 стъпки

Понеделник сутрин. Алармата звъни, а ние с намусена физиономия се питаме  “Как уикенда мина толкова бързо?”.

Нека бъдем честни със себе си – повечето от нас мразят понеделниците. Това са дните в които с неохота “завличаме” тялото си на работа, която не обичаме, за да работим нещо, което не ни е присърце, докато с нетърпение чакаме следващия уикенд, работейки само за някакви си 4.88 лева на час (при 859 лева средна заплата според НСИ).

Защо трябва да бъде така?

Не може ли животът да бъде устроен така, че да нямаме търпение да се събудим понеделник? Да нямаме търпение да отидем на работа, която внася смисъл в живота ни, работа която ни дава неограничени възможности да станем финансово независими, работа която истински добавя стойност и полезност в обществото, работа която ни ентусиазира?

Разбира се, че може! 

Как обаче да стигнем до това положение?

Най-бързият начин да го направим е като стартираме свой собствен бизнес!

Този вторник (21.07) от 20:00 часа на БЕЗПЛАТЕН уебинар трима от най-добрите бизнес експерти в България ще разкрият пред вас 5-те стъпки, през които всеки трябва да премине за да стартира успешен и печеливш бизнес.

На този БЕЗПЛАТЕН уебинар ще научите:

  • Как да намерим нашата печеливша идея
  • Какви са бизнес тенденциите за следващите години
  • Кои са основните стълбове на растеж на всеки бизнес
  • Как да намерим и да привлечем най-подходящите клиенти за нашия бизнес (които купуват лесно и по много)
  • Кои са най-често срещаните грешки при стартирането на бизнес и как да ги избегнем

Button

Ето и няколко думи за водещите на уебинара:

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор. Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните 14 години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, “лекторстване” и писане. В момента е директор “Маркетинг и UX” на BFashion (компанията е позната в България с марката си Koketna.com).

Александър Николов в бизнес консултант и коуч. Александър помага на собствениците на малък бизнес да печелят повече и да работят по-малко. Това, което отличава неговата работа от тази на други бизнес консултанти е, че той е фокусиран към това клиентите му да получат резултати. Затова те получават доказани стратегии за ръст на бизнес, които могат да прилагат стъпка по стъпка. Като резултат, те привличат повече клиенти, печелят повече пари и имат повече свободно време. Александър е работил с компании като Oriflame, Coca-Cola, Shell, Lidl, Сладкарници Неделя и други.

Мирослав Запорожанов е онлайн предприемач и бизнес консултант. Основател е на дигиталната агенция за маркетинг Zapomedia която има общи проекти с Наталия Кобилкина, най-известния фитнес модел в света – Лазар Ангелов, най-големият портал за здрасвословно хранене – Здравей.org както и с компании и предприемачи от САЩ, Канада, Австралия и Западна Европа.

Button

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.