Безплатен уебинар “Кои са най-честите грешки при стартиране на бизнес?”

Жените и собствения бизнес – среща с Жюстин, Марина и Мая
18.02.2015
SmartMoney.bg търси стажант „Организиране на събития”
10.03.2015

Безплатен уебинар “Кои са най-честите грешки при стартиране на бизнес?”

Пролетта се свързва с новото начало. Въпреки че навън все още нищо не ни подсказва за наближаващата пролет, от началото на март до края на месец май 2015 година, ние организираме серия от събития под името СтартБизнес.bg, насочени хората, които искат да променят живота си като стартират собствен бизнес.

Сезонът на предприемачеството в SmartMoney.bg продължава с поредното събитие – безплатен уебинар на тема „Кои са най-честите грешки при стартирането на бизнес?”, който ще се проведе на 16 март (понеделник) от 19.00 до 22.00 часа. В уюта на вашия дом ще си говорим как да се поучите от опита на много други предприемачи и да избегнете техните грешки.

Button

Един от любимите ми цитати е „Ако работим здраво за нещо, което не харесваме, се нарича стрес. Да работим нещо, което обичаме, се нарича страст“. Светът през 2015 година е много по-различен от света преди 10, 20 или 50 години. Вече не искаме сигурна, скучна работа в офис, където да прекарваме 8 часа на ден с надеждата да ни повишат и за започнем да работим по 10 часа дневно плюс някоя и друга събота.

Ние имаме само един живот и от нас зависи как ще го изживеем – в стрес или в страст. Ние сме родени, освен да работим, и да се забавляваме, да играем и да си почиваме. Вместо това, влагаме своите усилия и нерви за това някой друг да изпълнява своите желания и нямаме никакъв контрол върху ситуацията. Ами, ако утре ни уволнят?

С тези мисли много хора тръгват по нелекия, но сладък път на предприемачеството в опит да постигнат целите си и да се измъкнат от омагьосаната въртележка. Има сфери в живота обаче, в които грешките могат да ви струват скъпо и да нямате възможност „да се поправите”. Собственият бизнес е една от тези сфери.

Като предприемач съм допускал доста глупави грешки. Също така съм помагал на немалко хора да започнат свой бизнес и съм виждал с очите си как много от тях са правили и продължават да правят същите тези грешки.

Вие, обаче, постъпете мъдро – запишете се на този безплатен уебинар и направете първата крачка към вашия успешен бизнес, защото умният човек се учи от собствените си грешки, а мъдрият – от грешките на другите.

Button

Този уебинар е за всички настоящи служители, които имат идея за собствен бизнес и искат да я реализират; за хора без идея, които се стремят към свобода и независимост, както и за всички собственици на малък бизнес, които искат да изградят страхотен бизнес и да увеличат продажбите и печалбите си.

Същевременно, остават още няколко места до запълването на групата за първата в България Академия за стартиране на собствен бизнес СтартБизнесbg. Запишете се до 15 март с 12% отстъпка от редовната цена с провокод “MART”.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

1 Comment

  1. Жанета Стоянова каза:

    Благодаря за възможността която предлагате.Бих искала да разбера къде точно правя грешки а явно ги правя щом не ми се получават нещата.Благодаря Ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.