Защо да избереш мен?


Аз съм Стойне Василев и съм бизнес коуч. Щом си тук, значи търсиш нещо. Може би, имаш малък или среден семеен бизнес от няколко години, но не знаеш как да преминеш на следващото ниво. Или имаш качествени продукти, но липсата на организация и изградени системи ти пречи да продаваш повече. Вместо да се концентрираш върху развитието на бизнеса, което ще ти позволи да работиш по-малко и да печелиш повече, ти по цял ден гасиш пожари.


Ако имаш подобни казуси, е време да намериш решение за тях. Аз ще ти помогна.

Защо да избереш мен?


Аз съм Стойне Василев и съм бизнес коуч. Щом си тук, значи търсиш нещо. Може би, имаш малък или среден семеен бизнес от няколко години, но не знаеш как да преминеш на следващото ниво. Или имаш качествени продукти, но липсата на организация и изградени системи ти пречи да продаваш повече. Вместо да се концентрираш върху развитието на бизнеса, което ще ти позволи да работиш по-малко и да печелиш повече, ти по цял ден гасиш пожари.


Ако имаш подобни казуси, е време да намериш решение за тях. Аз ще ти помогна.

Кой стои зад Smartmoney.bg


Стойне Василев е човекът, който стои зад това място. Той е независим личен финансов консултант, инвеститор, автор на бестселъра „Умни пари“ и председател на УС на Българска асоциация на личните финансови консултанти. Стойне има повече от 15 години професионален стаж на високи позиции във финансовата сфера.

Какво е бизнес консултация?


Бизнес консултацията е за смелостта да поставиш високи цели за теб и твоя бизнес и да ги достигнеш с помощта на твоя бизнес треньор (коуч). Има много книги и материали в интернет как да създадем бизнес, кои маркетингови инструменти да изберем, как да управляваме фирмените финанси и как да увеличим продажбите си, но нещо все не се получава. Проблемът не е, че не знаеш какво да правиш, а как да го направиш, защото всеки бизнес е различен сам по себе си.


Нека си признаем – да, книгите и обученията са много полезни, но на теб ти трябват реални резултати.

Бизнес коучингът запълва тази празнина като ти предоставя професионално партньорство, насочено към действие и постигане на резултати. Той може да ти спести време и пари, като ти помага да избегнеш много грешки, подводни камъни и задънени улици по пътя. Коучингът ще ускори постигането на твоите бизнес цели чрез прилагането на най-ефективните методи, които работят за теб.

Действие чрез подкрепа


С помощта на предварително договорен график за разговори (на живо или онлайн), ти ще изготвиш свой, личен план за създаване и увеличаване на твоето богатство, както и ще получиш моята подкрепа като твой личен финансов треньор за взимането на конкретни действия за неговото осъществяване.


Аз ще ти посоча пътя, ще ти дам инструментите, ще ти помогна в пътуването, ще ти давам съвети.

Аз ще те подкрепям в процеса, но тежката работа и отговорността за постигането на резултатите е изцяло твоя. И така трябва да бъде.

Ако отговорът е "Да" ...


Имаш малък бизнес от няколко години, развил се е доста, но не знаеш как да преминеш на следващото ниво? Имаш добри продукти, но липсата на организация и изградени системи ти пречи да продаваш повече? Времето никога не стига и цял ден гасиш пожари, вместо да се развиваш и да градиш основите на един голям бизнес? Искаш да изградиш голям и стабилен бизнес, но все не се получава и имаш чувството, че разходите за маркетинг отиват на вятъра?


Ако си задаваш тези въпроси, време е да намериш техните отговори. Аз ще ти помогна в този процес.

В какво вярваме


Мисия


Нашата мисия е да помагаме на хората в България да повишават финансовата си грамотност, да управляват по-добре и по-разумно парите си и да стават по-богати. Вярваме, че може да постигнем това със създаването на общество от подготвени независими лични финансови консултанти, които поставят интересите на клиентите си на първо място.

За нас е важно ...


 • Да повишим финансовата грамотност, която има пряка връзка с благосъстоянието.
 • Да предадем най-важното умение на 21 век, което не се учи в училище - как да управляваме парите си.
 • Да помогнем на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си чрез непрекъснато усъвършенстване.

Цели


Финансово грамотните хора взимат по-добри решения за своите пари, потребяват по-разумно и инвестират повече – така печелят самите хора, финансовите институции и държавата, защото по-богатите хора плащат по-високи данъци. Нашата цел е чрез споделяне на знания и умения да се превърнем в най-големия доставчик на образователни услуги в тази сфера у нас.

Ние можем ...


 • Да предадем знания и умения в сферата на личните финанси, които са много ясно измерими, ако ги приложиш.
 • Да дадем независимо, обективно мнение, за финансовите продукти и услуги на пазара
 • Да предлагаме безплатно съдържание, което да е актуално дори след 10 години, за разлика от материалите тип "новини".

Какво ще получиш от мен?


Независимост


Няма да ти продавам финансови продукти, които не са подходящи за теб, за да взема комисионна за тях. Аз съм независим личен финансов консултант и работя само за теб и твоите интереси, а не за финансова институция.

Лични срещи


Ще говориш директно с мен, а не с човек без опит и знания, който е обучаван само да продава продуктите на неговата компания. На личните срещи аз ще ти дам цялото си внимание, знания и натрупан опит.

Дългосрочна работа


Аз държа на дългосрочната работа с моите клиенти. Имам такива от над 10 години и се виждам с тях периодично. Ти ще работиш директно с мен и няма как да се оправдая, че съм напуснал компания Х и да те препратя към друг.

Измерими резултати


В началото на нашата работа ние ще определим какъв резултат искаш да постигнеш след завършването на ангажимента ни, а на последната сесия отчитаме свършеното. Над 90% от моите клиенти постигат целите си.

Нужна ти е трансформация

Експертите ти продават информация, но това, от което наистина имаш нужда е трансформация. Те не ти дават нужните инструменти, за да приведеш знанията в действие и да успееш. Те ще те научат на всичко, с изключение на това, което всъщност трябва да знаеш.

Книжарниците и интернет са пълни с информация как да направиш това или онова, но ако още не си достигнал богатството, което искаш, това, определено, не е от липса на информация, нали?

Липсващата съставка няма нищо общо с „тайната на богатите” или най-модерната инвестиционна стратегия. Липсващата съставка е катализаторът, който ти помага да преодолееш пропастта между знания и ефективни действия. Ключът от бараката не е да знаеш какво да правиш, а реално да го направиш.


ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ

Консултантски програми


 

Бонус към всяка програма

С всеки от плановете може да получите и цялостна интеграция на системна инфраструктура - Google Workspace Business Starter (дигитален офис пакет) на преференциална цена от 705 лв./година. До 300 потребители (users/членове на екипа) в до 20 ваши бизнес домейна без оскъпяване. Gmail към @вашдомейн, drive, docs, calendar, forms, sheets, slides, meet, пълен контрол на фирмените данни с Admin за администраторски права върху посочените инструменти и потребители.
Интеграция, поддръжка, ресурси, wiki база с въпроси и отговори и още много. Резултатите: повече сделки, оптимизирани процеси, сигурност, бързина и контрол на данните и комуникацията. Решението може да използва, както за нови, така и от съществуващи потребители на Google Workspace.
Още информация на тази страница. Посочете код "SmartMoney" за преференция.

Провеждане на консултации


Коучинг сесиите се провеждат в работни дни от понеделник до петък от 9.00 до 18.00 часа, като са възможни и извън тези часове при договореност между коуч и клиент. Желателно е срещите да се заявяват една седмица предварително, за да може те да бъдат ефективни и да ви дам цялото си време и внимание по време на сесията. Срещите се потвърждават само писмено на имейл info@smartmoney.bg.


При необходимост от промяна в уговорката или отлагане на сесия, коучът или клиентът следва да уведоми другата страна с предизвестие от поне 2 дни. Пропускането на сесия от страна на клиент без предварително предизвестие се счита като платена.

Кандидатствай за бизнес консултация


Няма да те лъжа – ще трябва доста да поработиш, но ще имаш ясна посока и разписани стъпки как да го направиш. Аз ще ти дам най-ценния си актив – моето време и постоянно ще мисля за твоя бизнес, дори когато ти си почиваш. Затова искам хората и бизнесите, с които работя, наистина да ми харесват и да имат потенциал за развитие.


Тъй като ангажирам много от времето си в работата с различни бизнеси, имам възможност да работя с не повече от 5 бизнеса по едно и също време. Към настоящия момент има 3 свободни места.
Кандидатствай за тези програми, като попълните формата по-долу и аз ще ти се обадя, за да направим кратка среща на живо или по skype/телефон, за да разберем дали си пасваме и може да работим заедно за твоя успех.

В момента се подготвят нови програми и продукти за собствениците на малък и среден бизнес. Очаквайте скоро формата за регистрация да бъде отворена.

Какво казват клиентите за насЧесто задавани въпроси


1Какви резултати ще получa от програмите с бизнес консултация?
 • Работеща бизнес система, която е изградена на ясни и прозрачни правила.
 • Повече свободно време.
 • Нови знания, умения и развитие на място в твоя бизнес, без да откъсваш от него.
 • Ръст на приходите и печалбите.
 • Нови клиенти.
 • Постоянна подкрепа и помощ от мен.
 • Ефективни служители.
2Какви са целите на тази програми?
 • Основната цел на тази програма е да структурираш твоят бизнес и да положиш стабилни основи на бъдещия ти успех. Когато имаш работеща система и ефективни процеси, бизнесът ти може да расте неограничено (зависи от теб и твоите цели). Ще управляваш умело растежа с моя помощ.
 • Втората цел е да постигнеш развитие и резултати по всички основни направления в рамките на избрания пакет.
 • Да си върнеш инвестициите в тази програма още през първите месеци (ако дадеш 100% от себе си, резултатите ще се измерват в пъти, а не в проценти).
3Каква гаранция ще получa, че тези програми наистина работят?
Ти не рискуваш нищо с участието си в тези програми. За тях има 30-дневна пълна гаранция за връщане на инвестираните средства. Ако нещо не ти харесва или не получаваш очакваните резултати, може да си поискаш парите в рамките на 30 дни.
4Мога ли да доплатя за по-дългосрочна програма, ако вече съм избрал по-малка?
Да, разбира се. Първата сесия е Стратегическа и на нея очертаваме основните параметри от нашето партньорство. Ако преценим, че по-подходяща за теб е друга програма може да я сменим, като ти ще доплатиш само разликата.

Бюлетин Smartmoney

Стани част от общност от над 15000 абонати и вземи ПОДАРЪК 2 ЕЛЕКТРННИ КНИГИ

1. "Как да стартирам бизнес в България с под 5,000 лева“
2. "Финансовата грамотност – умението на XXI век"