КАКВО Е SMARTMONEY KIDS?

SmartMoney Kids осигурява всички необходими ресурси, благодарение на които децата да израснат като мислещи, отговорни, предприемчиви, финансово стабилни и щастливи възрастни. Благодарение на нашите курсове, децата научават всичко за личните финанси, инвестирането, икономиката и предприемачеството, което да им гарантира успехи в бъдеще.

Нашето мото е „Инвестирай в бъдещето на своето дете“, защото вярваме, че най-добрата инвестиция и с най-висока възвръщаемост, несъмнено е в нашите деца.

КОЙ СТОИ ЗАД SMARTMONEY KIDS?

Ние сме Стойне и Адриана. От 2011 година неуморно следваме нашата цел да помагаме на хората в България да повишават финансовата си култура, да управляват по-разумно парите си и да стават по-богати.

След всички безспорни успехи при постигането на тази наша цел, решихме, че е време да отдадем заслуженото внимание на финансовото образование на децата на България. Затова създадохме SmartMoney Kids.

Защо да ни се доверите?

Ние сме организатори на първата в България академия по лични финанси и инвестиране

В наши обучения до този момент са взели участие над 5000 човека

Книгата „Умни пари" с автор Стойне Василев е най-продаваната нехудожествена книга за 2018 и 2019 година и сред бестселърите за 2020 и 2021 година

Ние предаваме сложните финансови концепции на разбираем за всички език

Защо финансовото образование е важно за нашите деца?

- Държавната образователна система дава голям набор от знания на нашите деца, но в училище не ги учат как да ги прилагат на практика в реалния живот.

- Това, което е нужно на всяко дете, за да бъде успешно, трябва да му дава практически умения да взема правилни финансови решения и знания как функционира икономиката на една държава, как се харчат нашите данъци, как работят банките, както и да развива предприемаческо, критично и аналитично мислене в него, за да използва тези знания в реалния живот.

- Липсата на подобен вид предмети в училище проличава от резултатите от Програмата за международно оценяване на учениците (PISA), където през 2018 година нашите тийнейджъри се нареждат на едва 16 място по финансова грамотност от 20 оценявани държави.

- Липсата на финансови знания проличава и от големия брой младежи, които живеят при родителите си, разчитат на тяхната финансова подкрепа, не работят или прибягват до кредити като единствен вариант за осигуряване на пари за това, което искат.

- По-добрата финансова култура ще помогне на нашите деца да избегнат всички проблеми, свързани с липсата на знания как да управляват парите, които печелят.

Нашите цел, мисия и визия

Нашите обучения

Едномесечен курс за деца от 2 до 4 клас „Моята първа финансова цел“

Писнало ли ти е да задоволяваш всички желания на твоето дете? Искаш ли да може само да си купува, всичко което пожелае? Искаш ли да започне да цени повече парите? Имаме добра новина за теб! В едномесечния онлайн курс за деца от 2 до 4 клас „Моята първа финансова цел“ твоето дете ще получи своите първи уроци за парите и ще научи как благодарение на тях може да има всичко, което пожелае и по-важното как да го направи самó.

Едномесечен курс за деца от 5 до 7 клас „Моята финансова цел“

Мислиш ли, че твоето дете вече е достатъчно голямо и не трябва да разчита за всичко на теб? Мислиш ли, че е време да се научи да постига самó своите финансови цели? Искаш ли да изгради правилни навици за управление на парите? Имаме добра новина за теб! В едномесечния онлайн курс „Моята финансова цел“ за деца от 5 до 7 клас твоето дете ще получи всички необходими знания, благодарение на които ще стане по-самостоятелно в постигането на своите финансови цели.

Детска финансова академия за деца от 2 до 4 клас

Детска финансова академия за деца от 2 до 4 клас е цялостна програма за изучаване на лични финанси, инвестиране и предприемачество. Нашата цел е да помогнем на децата да бъдат подготвени от най-ранна възраст за реалния живот, като придобият знанията и уменията, необходими за изграждане на богатство и бъдеща финансова независимост. И всичко това по един забавен, увлекателен и уникален начин на преподаване. 

Детска финансова академия за деца от 5 до 7 клас

Детска финансова академия за деца от 5 до 7 клас е цялостна програма за изучаване на лични финанси, инвестиране и предприемачество. Нашата цел е да помогнем на децата да бъдат подготвени от най-ранна възраст за реалния живот, като придобият знанията и уменията, необходими за изграждане на богатство и бъдеща финансова независимост. И всичко това по един забавен, увлекателен и уникален начин на преподаване.  

Курс по финансова грамотност за тийнейджъри „Потоци пари“

В този курс децата в тийнейджърска възраст получават знания и умения, как да управляват техните пари, как да ги харчат разумно, как да излязат от „омагьосаната въртележка“, в която парите им стигат от заплата до заплата и как да натрупат пасивни доходи, които да им осигурят по-спокоен живот. А за упражняване и затвърждаване на наученото, в курса използваме играта „Потоци пари 101“ на Робърт Кийосаки, както и други наши авторски инвестиционни игри.

Имейл бюлетин на SmartMoney Kids

Нашата мисия е да дадем добро финансово образование на децата и да ги научим как да превръщат парите, които печелят чрез своята професия, в богатство и финансова сигурност за цял живот. Когато се регистрираш ще получиш като подарък моята първа електронна книга


Имате въпроси? Потърсете ни!

имейл: adriana.manolova@gmail.com

Телефон: +359 898885035