Жените и собствения бизнес – среща с Жюстин, Марина и Мая

Безплатен уебинар „Как да създадем и изградим бизнеса на мечтите ни”
26.01.2015
Безплатен уебинар “Кои са най-честите грешки при стартиране на бизнес?”
09.03.2015

Жените и собствения бизнес – среща с Жюстин, Марина и Мая

На 4 март (сряда) от 18:45 часа в залата на улица „Златен рог” 16В, ет.1 (в квартал Лозенец до метростанция Джеймс Баучер), ви каним на среща-разговор с Жюстин Томс, Марина Стефанова и Мая Атанасова. Датата не е избрана случайно – тя е един ден след денят, в който празнуваме нашето освобождение и няколко дни преди празника на дамите 8 март. Темата е „Жените и собствения бизнес”.

Много от вас, дами, си мечтаят да си имат едно малко магазинче за ръчно направени бижута или пекарна, в която да правят най-хубавите френски кроасани. Но това си остава само мечта, защото времето все не е подходящо. Сега „трябва да се издигна малко в работата”, „как да го направя с това дете” или „само да изплатим тези заеми и ще го направя”. И мечтата избледнява ден след ден, докато накрая изчезва в забързаното ежедневие.

С Жюстин, Марина и Мая ще си говорим как тази мечта може да се превърне в реалност и как да се започнете да живеете с едно ново чувство – СВОБОДА. Те ще ни разкажат как една дама може да е успешен предприемач и в същото време да намира време за децата и семейството си. Ще „минем” по техния нелек път в това да имат собствен бизнес и какви трудности са преодолели, както и ще споделят с вас техните съвети за успешен бизнес в България. Отделете една вечер само за себе си, на чаша вино в приятна компания да поговорим за вашата мечта.

Истинското предизвикателство да работиш това което обичаш от края на 90-те до сега и да продължаваш да показваш, че си истински професионалист, виждаме в лицето на Жюстин Томс. Тя успява да съчатава успешно толкова много роли в живота си – блогър, предприемач, консултант по онлайн медии и маркетинг, лектор и най-важната – майка.

Жюстин е един от малкото професионалисти в България, който може да се похвали с вдъхновяващия си екип, който управлява в уеб агенция ABC Design & Communication. Не можем да пропуснем факта, че тя е и любим преподавател на редица образователни институции в лицето на Нов Български Университет и M3 College.

Жюстин, заедно с Поли Козарева, е автор на една от малкото български книги за стартиране на бизнес „Основи на успешния бизнес. Тук и сега”.

Марина Стефанова е изпълнителен директор на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Тя е магистър по право от Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Притежава допълнителни квалификации по “Фирмен мениджмънт” и “Административно управление” от Стопанския факултет на същия университет. Има специализация “Въведение в английското и европейското право” към Cambridge University (Великобритания).

От 2007 година Марина e сертифициран консултант е по корпоративна социална отговорност към Организацията за индустриално развитие на ООН (UNIDO). От 2008 година е член на Огледалния комитет по разработване на международния стандарт по социална отговорност ISO 26 000 към Българския институт за стандартизация. Оттогава е включена и в Работна група 13 към МТСП, която отговаря за разработване и изпълнение на „Национална стратегия по КСО в България”. Марина активно участва в международни проекти като автор, експерт, лектор и одитор в областта на корпоративната социална отговорност.

Мая Атанасова е съсобственик на издателство „Клевър Бук“ и един от създателите на онлайн софтуера за предприемачи „ПланЧек“. През 11 от 16-те си години трудов стаж е била наемен служител и по-точно: мениджър човешки ресурси на „ВМ Финанс Груп“, оперативен мениджър на „НЕТ ИС САТ“, изпълнителен директор на сп. „Мениджър“. Последните 5 години създава, издава, забавлява се и печели в собствената си компания „Клевър Бук“.

Мая работи, гледайки трите си деца, и гледа децата си, докато работи. В рамките на един обичаен ден ангажиментите й са доста разнообразни – от смяна на памперси до преговори с чужди издателства. Мая проучва и предлага нови продукти, комуникира на английски и френски, планира маркетинга на издателството.

Може да се регистрирате за събитието тук:

Цената с регистрация е 5 лева, която се заплаща на място. Ако нямате предварителна регистрация, цената е 10 лева. Тя включва чаша вино и сладки.

Побързайте със записването, защото местата са ограничени и вече намаляват драстично!

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.