Жените и собствения бизнес – среща с Жюстин, Марина и Мая

Безплатен уебинар „Как да създадем и изградим бизнеса на мечтите ни”
26.01.2015
Безплатен уебинар “Кои са най-честите грешки при стартиране на бизнес?”
09.03.2015

Жените и собствения бизнес – среща с Жюстин, Марина и Мая

На 4 март (сряда) от 18:45 часа в залата на улица „Златен рог” 16В, ет.1 (в квартал Лозенец до метростанция Джеймс Баучер), ви каним на среща-разговор с Жюстин Томс, Марина Стефанова и Мая Атанасова. Датата не е избрана случайно – тя е един ден след денят, в който празнуваме нашето освобождение и няколко дни преди празника на дамите 8 март. Темата е „Жените и собствения бизнес”.

Много от вас, дами, си мечтаят да си имат едно малко магазинче за ръчно направени бижута или пекарна, в която да правят най-хубавите френски кроасани. Но това си остава само мечта, защото времето все не е подходящо. Сега „трябва да се издигна малко в работата”, „как да го направя с това дете” или „само да изплатим тези заеми и ще го направя”. И мечтата избледнява ден след ден, докато накрая изчезва в забързаното ежедневие.

С Жюстин, Марина и Мая ще си говорим как тази мечта може да се превърне в реалност и как да се започнете да живеете с едно ново чувство – СВОБОДА. Те ще ни разкажат как една дама може да е успешен предприемач и в същото време да намира време за децата и семейството си. Ще „минем” по техния нелек път в това да имат собствен бизнес и какви трудности са преодолели, както и ще споделят с вас техните съвети за успешен бизнес в България. Отделете една вечер само за себе си, на чаша вино в приятна компания да поговорим за вашата мечта.

Истинското предизвикателство да работиш това което обичаш от края на 90-те до сега и да продължаваш да показваш, че си истински професионалист, виждаме в лицето на Жюстин Томс. Тя успява да съчатава успешно толкова много роли в живота си – блогър, предприемач, консултант по онлайн медии и маркетинг, лектор и най-важната – майка.

Жюстин е един от малкото професионалисти в България, който може да се похвали с вдъхновяващия си екип, който управлява в уеб агенция ABC Design & Communication. Не можем да пропуснем факта, че тя е и любим преподавател на редица образователни институции в лицето на Нов Български Университет и M3 College.

Жюстин, заедно с Поли Козарева, е автор на една от малкото български книги за стартиране на бизнес „Основи на успешния бизнес. Тук и сега”.

Марина Стефанова е изпълнителен директор на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Тя е магистър по право от Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Притежава допълнителни квалификации по “Фирмен мениджмънт” и “Административно управление” от Стопанския факултет на същия университет. Има специализация “Въведение в английското и европейското право” към Cambridge University (Великобритания).

От 2007 година Марина e сертифициран консултант е по корпоративна социална отговорност към Организацията за индустриално развитие на ООН (UNIDO). От 2008 година е член на Огледалния комитет по разработване на международния стандарт по социална отговорност ISO 26 000 към Българския институт за стандартизация. Оттогава е включена и в Работна група 13 към МТСП, която отговаря за разработване и изпълнение на „Национална стратегия по КСО в България”. Марина активно участва в международни проекти като автор, експерт, лектор и одитор в областта на корпоративната социална отговорност.

Мая Атанасова е съсобственик на издателство „Клевър Бук“ и един от създателите на онлайн софтуера за предприемачи „ПланЧек“. През 11 от 16-те си години трудов стаж е била наемен служител и по-точно: мениджър човешки ресурси на „ВМ Финанс Груп“, оперативен мениджър на „НЕТ ИС САТ“, изпълнителен директор на сп. „Мениджър“. Последните 5 години създава, издава, забавлява се и печели в собствената си компания „Клевър Бук“.

Мая работи, гледайки трите си деца, и гледа децата си, докато работи. В рамките на един обичаен ден ангажиментите й са доста разнообразни – от смяна на памперси до преговори с чужди издателства. Мая проучва и предлага нови продукти, комуникира на английски и френски, планира маркетинга на издателството.

Може да се регистрирате за събитието тук:

Цената с регистрация е 5 лева, която се заплаща на място. Ако нямате предварителна регистрация, цената е 10 лева. Тя включва чаша вино и сладки.

Побързайте със записването, защото местата са ограничени и вече намаляват драстично!

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.