SmartMoney.bg в медиите

Забавна финансова грамотност с децата на Русе
05.08.2014
Робърт Кийосаки се завръща в Европа. Искате ли да го видите на живо?
03.09.2014

SmartMoney.bg в медиите

Въпреки че е лято и отпускарски сезон, тази седмица беше доста динамична и изпълнена със събития. В един кратък обзор ще ви представя участието на SmartMoney.bg и неговия екип в други медии.

Ще започна с участието ми в предаването Boom & Bust по телевизия Bulgaria ON AIR. Темата е лични финанси, банкова криза и алтернативни инвестиции. С водещите Кузман Илиев и Владимир Сиреков обсъдихме последствията от банковата криза и какви са другите варианти на инвестиции. Благодаря им, че имах възможност да представя финансовата образователна игра “SmartMoney”. Ето и линк към интервюто Как да управляваме личните си финанси.

Второто интервю, което искам да ви представя е на Адриана Василева в нейния блог apieceofadi.com. То е по повод успешното приключване на първия в България цялостен курс по лични финанси “Какво не ни казва Кийосаки?”. Благодаря на Ади и на останалите ни медийни партньори за подкрепата по време на курса. Това е линка към статията На какао със Стойне, Виталий и Борис, а ето и самото интервю:

Последното участие, което искам да ви представя е на Стефан Велев (дядо Стефан), който е най-възрастния ни автор. Той участва в икономическото предаване “Марж” по Дарик радио. Ето и линк към него – Дарик радио.

Това беше от нас за тази седмица.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

2 Comments

  1. Браво, невероятни сте! Много симпатично интервю 🙂 Ади, супер си!

  2. Курсът беше страхотен 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.