SmartMoney.bg в медиите

Въпреки че е лято и отпускарски сезон, тази седмица беше доста динамична и изпълнена със събития. В един кратък обзор ще ви представя участието на SmartMoney.bg и неговия екип в други медии.

Ще започна с участието ми в предаването Boom & Bust по телевизия Bulgaria ON AIR. Темата е лични финанси, банкова криза и алтернативни инвестиции. С водещите Кузман Илиев и Владимир Сиреков обсъдихме последствията от банковата криза и какви са другите варианти на инвестиции. Благодаря им, че имах възможност да представя финансовата образователна игра „SmartMoney“. Ето и линк към интервюто Как да управляваме личните си финанси.

Второто интервю, което искам да ви представя е на Адриана Василева в нейния блог apieceofadi.com. То е по повод успешното приключване на първия в България цялостен курс по лични финанси „Какво не ни казва Кийосаки?“. Благодаря на Ади и на останалите ни медийни партньори за подкрепата по време на курса. Това е линка към статията На какао със Стойне, Виталий и Борис, а ето и самото интервю:

Последното участие, което искам да ви представя е на Стефан Велев (дядо Стефан), който е най-възрастния ни автор. Той участва в икономическото предаване „Марж“ по Дарик радио. Ето и линк към него – Дарик радио.

Това беше от нас за тази седмица.

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

2 коментара

  1. Браво, невероятни сте! Много симпатично интервю 🙂 Ади, супер си!

  2. Курсът беше страхотен 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.