Робърт Кийосаки се завръща в Европа. Искате ли да го видите на живо?

SmartMoney.bg в медиите
08.08.2014
Започна записването за второто издание на 9 Academy
05.09.2014

Робърт Кийосаки се завръща в Европа. Искате ли да го видите на живо?

Робърт Кийосаки едва ли има нужда от представяне. След като през 1997 година написва най-продаваната бизнес книга в света „Богат татко, беден татко”, той бързо се превръща в най-желания и скъпоплатен лектор за финансова независимост, инвестиции и предприемачество. На 27 и 28-ми септември в Лондон ще се проведе дългоочакваното му завръщане в Европа. Последното му събитие на Стария континент беше през 2010 година, отново в английската столица.

Уникалното за това събитие е, че Кийосаки пристига с всичките съветници на „Богатия татко”, които в рамките на 2 дни ще помагат на участниците по темите лидерство, бизнес развитие, инвестиране, мотивация, сделки с недвижими имоти, намаляване на данъци, маркетинг стратегии, продажби и други.

Конкретните теми на събитието ще обхващат:

–  Как да трупаме и увеличаваме богатството си, когато банките не ни отпускат заеми?

–  Как да приложим най-добрите търговски и маркетинг стратегии в бизнеса си?

–  Как да оптимизираме процесите в компанията и повишим потенциалаи производителността?

–  Как да намалим разходите си, като оптимизираме данъците си?

–  Как да открием правилните хора и изградим екип „машина”?

–  Как да инвестираме правилно в недвижими имоти и облигации?

–  Как да откриваме и създаваме връзки с бизнесмени на нашето ниво и мироглед?

…както и много други. Подробна информация за събитието, всички лектори, теми и билети за България можете да откриете на българския сайт на събитието www.kiyosaki.tothetop.bg.

Не пропускайте да бъдете консултирани от самият Робърт Кийосаки и неговите съветници. Този уикенд е шанс, които се получава “веднъж в живота”! Организаторите обещават уникален уикенд, който ще промени вашите представи за богатство и бизнес завинаги.

Това събитие определено си заслужава и организаторите се надяват да има голяма група от България, която да пътува за Лондон. Ако нямате възможност, обаче, да го посетите и искате да чуете какво казва (и какво не) Робърт Кийосаки, запишете се за нашия курс по лични финанси и изграждане на богатство, който стартира на 7 октомври.

Поради големия интерес към записването на 2-ма участници, ние ви предлагаме специална цена от 435 лева за двама записани (само по 218 лева на човек). Вижте повече на страницата на курса „Какво не ни казва Кийосаки?”.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

1 Comment

  1. Valentina Vasileva каза:

    Поздравления със благодарност за ентусиазмът,с който добавяте стойност във живота на другите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.