SmartMoney.bg си търси стажант

Безплатен уебинар „Как и в какво да инвестираме при все по-ниските лихви по депозитите“
25.02.2016
На кафе със SmartMoney.bg на 17 юни от 11.00 часа в Sofia Ring Mall
13.06.2017

SmartMoney.bg си търси стажант

За последните две години екипът на SmartMoney.bg организира три издания на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране, две издания на Академията СтартБизнес.bg, семинара „Машина за пари“, двудневен практически курс във Варна, както и месечни срещи на „Клуб на инвеститора”, както и десетки събития за лични финанси и предприемачество.

След две успешни стажантски програми, сега търсим теб – стажант „Управление на събития”. Ако събитията са твоята страст, ако се интересуваш от предприемачество и лични финанси, ако искаш да учиш нови неща и да се развиваш, но вече знаеш, че основната част от работата по едно събитие е доста преди появата на първите участници в залата, ще се радваме да се запознаем.

Какви са изискванията?

За нас, най-важното качество е да имаш силно желание да се учиш и да подхождаш отговорно към проектите, по които ще работиш. Не е нужно да имаш „подходящо образование” и „стаж по специалността”, защото това е доста динамична и разнообразна сфера. Все пак, ако си участвал/а в организацията на обучения, семинари, конференции и други събития (професионално или като доброволец), и имаш добро владеене на английски език, ще го приемем като предимство.

Какво ще правиш?

Основните ти задачи ще са свързани с планирането, организацията, популяризирането и провеждането на събитията, които ние организираме. Ще посещаваш и разнообразни обучения и конференции, които след това ще отразяваш в сайта и в социалните мрежи. Като професионален обучител имам нужда от помощ при организиране и планиране на обученията, които водя, както и на участията ми в медиите и различни инициативи, на които сме партньори. Също ще участваш и в подготовката на материали за сайта, както и за постовете в социалните мрежи.

Ще работиш предимно от вкъщи, като физическата ти ангажираност ще е само по време на събитията (една вечер в седмицата от 18.30 часа до 21.30 часа) и на срещите на екипа – веднъж на седмица.

Какво ще получиш?

Най-ценното, което ще получиш е опит в реална бизнес среда като организатор на събития в един от най-популярните сайтове за лични финанси и собствен бизнес в България. Ще се запознаеш с тънкостите на event management-а, което ще ти е от особена полза в кариерата или в собствения ти бизнес. Срещите с водещи експерти и предприемачи ще разшири твоята мрежа от контакти, което е един от най-важните активи, който притежава всеки човек.

Стажът е за срок от 3 месеца, но може да бъде продължен или да ти предложим постоянен ангажимент. В края на стажа ще получиш препоръка, която ще ти бъде изключително полезна в търсенето на работа. Заплащането е като процент от печалбата на организираните събития и другите проекти.

Бонус 1 Безплатни събития и продукти

Ще участваш безплатно на всички обучения, организирани от SmartMoney.bg, както и ще получиш всички наши онлайн и реални продукти. До края на 2016 година това е Академията по лични финанси и инвестиране на стойност 500 лева и семинара „Машина за пари“ в Пловдив на 8 октомври на стойност 78 лева. Също така, ще получиш и достъп до всички събития, на които SmartMoney.bg е медиен партньор.

Бонус 2 Аз ще ти бъда личен ментор

Аз ще ти бъда личен ментор през времето на стажа. Ще ти споделя знанията и уменията, които съм придобил през последните 20 години в сферата на финансите и бизнеса. Заедно ще работим върху твоите идеи за бизнес или инвестиции. Не мога да кажа на каква стойност е този бонус, защото досега не съм го предлагал, но мисля, че това ще е най-ценното в стажа ти.

Как да кандидатстваш?

Това е най-лесната стъпка – просто попълни тази кратка форма. Крайният срок е 30 септември 2016 година.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

3 Comments

  1. Михаела каза:

    Здравейте, искам само да ви поздравя за прекрасната възможност която предоставяте. Дано в бъдеще се открият стажантски програми подходящи и за хора извън София, има много какво да се научи от вас. Успех!

  2. Стойне Василев каза:

    Михаела, ще помислим и за такива програми извън София.

  3. Даниела каза:

    Уникална възможност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.