На кафе със SmartMoney.bg на 17 юни от 11.00 часа в Sofia Ring Mall

SmartMoney.bg си търси стажант
20.09.2016
Как да избегнем изкушението на следващото бляскаво голямо нещо, когато инвестираме
27.02.2018

На кафе със SmartMoney.bg на 17 юни от 11.00 часа в Sofia Ring Mall

Това е една инициатива, която планирах от доста време, но сега я осъществяваме. Тази събота, на 17 юни от 11.00 часа, аз и екипът на SmartMoney.bg ще сме в Flocafe, намиращо се на ниво 2 в Sofia Ring Mall, и ще може да изпиете по едно кафе с нас.

В приятна атмосфера, ще може да дойдете и да си говорим за всичко, което ви интересува – няма ограничение за темите. За няколко часа ще се радвам да се видим и да обсъдим как може да сме ви полезни в областта на личните финанси и собствения бизнес. Ако имате казус или просто искате да си поговорим, ние ще сме там.

Избрахме това място не случайно. Между 16 и 18 юни ще се проведе първото експо „Моите пари“, на което и SmartMoney.bg ще вземе участие. На 17 юни (събота) Стойне Василев ще изнесе лекция на тема „Как да инвестираме успешно с малки суми“ от 16.30 часа (по предварителна програма). Събитието е безплатно, но трябва да се регистрирате на този линк – http://expo.moitepari.bg.

Събота и неделя (17 и 18 юни) ще играем и финансово-образователната игра „Умни пари“ със Стойне Василев, която е подходяща за деца от 7 до 15 години. Тя също изисква предварителна регистрация.

Ще се радвам да се видим на живо.

До скоро,

Стойне

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.