На кафе със SmartMoney.bg на 17 юни от 11.00 часа в Sofia Ring Mall

SmartMoney.bg си търси стажант
20.09.2016
Как да избегнем изкушението на следващото бляскаво голямо нещо, когато инвестираме
27.02.2018

На кафе със SmartMoney.bg на 17 юни от 11.00 часа в Sofia Ring Mall

Това е една инициатива, която планирах от доста време, но сега я осъществяваме. Тази събота, на 17 юни от 11.00 часа, аз и екипът на SmartMoney.bg ще сме в Flocafe, намиращо се на ниво 2 в Sofia Ring Mall, и ще може да изпиете по едно кафе с нас.

В приятна атмосфера, ще може да дойдете и да си говорим за всичко, което ви интересува – няма ограничение за темите. За няколко часа ще се радвам да се видим и да обсъдим как може да сме ви полезни в областта на личните финанси и собствения бизнес. Ако имате казус или просто искате да си поговорим, ние ще сме там.

Избрахме това място не случайно. Между 16 и 18 юни ще се проведе първото експо „Моите пари“, на което и SmartMoney.bg ще вземе участие. На 17 юни (събота) Стойне Василев ще изнесе лекция на тема „Как да инвестираме успешно с малки суми“ от 16.30 часа (по предварителна програма). Събитието е безплатно, но трябва да се регистрирате на този линк – http://expo.moitepari.bg.

Събота и неделя (17 и 18 юни) ще играем и финансово-образователната игра „Умни пари“ със Стойне Василев, която е подходяща за деца от 7 до 15 години. Тя също изисква предварителна регистрация.

Ще се радвам да се видим на живо.

До скоро,

Стойне

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.