Безплатен уебинар „Как и в какво да инвестираме при все по-ниските лихви по депозитите“

Уебинар „Как да създадем и развием успешен бизнес в България”
01.02.2016
SmartMoney.bg си търси стажант
20.09.2016

Безплатен уебинар „Как и в какво да инвестираме при все по-ниските лихви по депозитите“

Всеки човек иска да си осигури по-висока доходност за спестяванията си. Но малцина са тези, които успяват да я постигнат в условията на все по-ниските лихви по банковите депозити.

Ако провериш лихвените бюлетини на българските банки ще установиш, че годишната доходност по депозитите е под 1%, като дължиш и данък върху тях. Освен това, тенденцията е лихвите да падат още и да се доближат до 0%.

Как да накараш парите да работят за теб, а не да спят в банките без да ти носят почти нищо?

Кои са най-важните принципи за управление на парите, които прилагат най-богатите и успешни инвеститори в света?

Кои са активите с най-висока историческа възвръщаемост и дали мога да се възползвам от тях?

Ако си задаваш подобни въпроси, запиши се за безплатния уебинар “Как и в какво да инвестираме при все по-ниските лихви по депозитите?”. 

Уебинарът ще се проведе на 9 март (сряда) от 19:00 часа.

Лекторите ще сме аз (Стойне Василев) и Момчил Луканов от финансова група „Карол“.

Button

Какво ще научиш?

Чрез живо излъчване по интернет, без да е необходимо да напускаш дома си, ти ще се запознаеш с основните принципи, които ще ти позволят да изградиш печеливша стратегия относно натрупване на спестявания напред във времето.

Най-хубавата част всъщност е в това, че ще можеш да се справиш с финансовите си цели, без да жертваш от времето си и без да е необходимо да разполагаш с големи суми за инвестиране днес.

Тези принципи нямат нищо общо с „тайната на богатите”, а са проверени от времето прости навици и действия, които ще ви поведат към богатството и финансовата свобода.

Знанията, които ще получиш, ще ти помогнат да разбереш как парите да работят за теб, а не само ти за тях.

Ще ти представим резултатите от детайлно изследване на световната икономика и финансовите пазари, което обхваща период от над 100 години, както тълкуване на данните.

Това ще ти позволи и ти да инвестираш с малки суми в доказано работещи инструменти, които са направили милиони хора по света по-богати при ограничено ниво на риска.

Подходящо ли е това обучение за теб?

Този уебинар е за теб, който искаш да разбереш как да започнеш да инвестираш и да подобриш живота си, без да отделяш много от времето си за нещата, които ти носят истинско удоволствие и страст.

Button

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.