Безплатен уебинар „Как и в какво да инвестираме при все по-ниските лихви по депозитите“

Уебинар „Как да създадем и развием успешен бизнес в България”
01.02.2016
SmartMoney.bg си търси стажант
20.09.2016

Безплатен уебинар „Как и в какво да инвестираме при все по-ниските лихви по депозитите“

Всеки човек иска да си осигури по-висока доходност за спестяванията си. Но малцина са тези, които успяват да я постигнат в условията на все по-ниските лихви по банковите депозити.

Ако провериш лихвените бюлетини на българските банки ще установиш, че годишната доходност по депозитите е под 1%, като дължиш и данък върху тях. Освен това, тенденцията е лихвите да падат още и да се доближат до 0%.

Как да накараш парите да работят за теб, а не да спят в банките без да ти носят почти нищо?

Кои са най-важните принципи за управление на парите, които прилагат най-богатите и успешни инвеститори в света?

Кои са активите с най-висока историческа възвръщаемост и дали мога да се възползвам от тях?

Ако си задаваш подобни въпроси, запиши се за безплатния уебинар “Как и в какво да инвестираме при все по-ниските лихви по депозитите?”. 

Уебинарът ще се проведе на 9 март (сряда) от 19:00 часа.

Лекторите ще сме аз (Стойне Василев) и Момчил Луканов от финансова група „Карол“.

Button

Какво ще научиш?

Чрез живо излъчване по интернет, без да е необходимо да напускаш дома си, ти ще се запознаеш с основните принципи, които ще ти позволят да изградиш печеливша стратегия относно натрупване на спестявания напред във времето.

Най-хубавата част всъщност е в това, че ще можеш да се справиш с финансовите си цели, без да жертваш от времето си и без да е необходимо да разполагаш с големи суми за инвестиране днес.

Тези принципи нямат нищо общо с „тайната на богатите”, а са проверени от времето прости навици и действия, които ще ви поведат към богатството и финансовата свобода.

Знанията, които ще получиш, ще ти помогнат да разбереш как парите да работят за теб, а не само ти за тях.

Ще ти представим резултатите от детайлно изследване на световната икономика и финансовите пазари, което обхваща период от над 100 години, както тълкуване на данните.

Това ще ти позволи и ти да инвестираш с малки суми в доказано работещи инструменти, които са направили милиони хора по света по-богати при ограничено ниво на риска.

Подходящо ли е това обучение за теб?

Този уебинар е за теб, който искаш да разбереш как да започнеш да инвестираш и да подобриш живота си, без да отделяш много от времето си за нещата, които ти носят истинско удоволствие и страст.

Button

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.