Започна записването за второто издание на 9 Academy

Робърт Кийосаки се завръща в Европа. Искате ли да го видите на живо?
03.09.2014
Безплатен уебинар “Как да повишим стандарта си на живот?”
10.09.2014

Започна записването за второто издание на 9 Academy

Днес ще ви представим една серия от събития, която е много близка до нашата философия. По тази причина SmartMoney.bg подкрепя и е медиен партньор на тази инициатива. Тя се казва 9 Academy и на 1 септември стартира записването за второто ѝ издание. Първото се проведе от януари до юни 2014 година и показа, че нуждата от този формат е силно осезаема и проектът трябва да се развива.

Във второто издание форматът ще запази основния си облик в 9 модула – Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетводство, HR, НПО, Правни въпроси, PR, Digital/IT и Продажби. Този път обаче те ще бъдат по-подробно разгледани и обогатени с още гледни точки и на нови лектори.

Това, с което 9 Аcademy се различава от други обучителни формати e, че в центъра на обучителния процес са поставени участниците. Всички модули, обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени с нуждите на групата, както и с това до колко релевантни са те спрямо обучителните цели, които всеки един от тях си е поставил.

Затова и за участниците са предвидени допълнителни съпътстващи събития и полезни активности, както и специално разработена програма за личностно развитие.

Второто издание на 9  Аcademy ще стартира на 1 Ноември 2014 и ще приключи в края на Април 2015.  Заетостта ще бъде по 2 делнични вечери всяка седмицата и по 2 съботи всеки месец.

Одобрените за участие ще платят такса в размер на 120 лв. Тя покрива: материали, част от таксите за локации, администрация и организация на специалните събития, които също са част от програмата.

Тази година отново ще бъдат избрани само 50 участници, като този път те ще трябва да преминат и през интервю, след предварителната селекция по документи, където ще имат възможността да представят себе си.

За да бъде “Преживяването 9 Academy” достатъчно полезно и силно за всеки от участниците, при подбора организаторите ще търсят:

– Постоянство и отговорност към поетите ангажименти.
– Лоялност и коректност.
– Проактивност и използване на всяка една възможност.
– Умения за работа в екип.

До 30 септември ще се приемат заявки за участие чрез следния онлайн формуляр.

9 Academy е бизнес академия, в която експерти и опитни специалисти от бизнес сектора предават своите знания, умения и опит на 50 млади хора, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

Още информация за 9 Academy: http://9academy.com/za-9-academy

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.