Започна записването за второто издание на 9 Academy

Робърт Кийосаки се завръща в Европа. Искате ли да го видите на живо?
03.09.2014
Безплатен уебинар “Как да повишим стандарта си на живот?”
10.09.2014

Започна записването за второто издание на 9 Academy

Днес ще ви представим една серия от събития, която е много близка до нашата философия. По тази причина SmartMoney.bg подкрепя и е медиен партньор на тази инициатива. Тя се казва 9 Academy и на 1 септември стартира записването за второто ѝ издание. Първото се проведе от януари до юни 2014 година и показа, че нуждата от този формат е силно осезаема и проектът трябва да се развива.

Във второто издание форматът ще запази основния си облик в 9 модула – Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетводство, HR, НПО, Правни въпроси, PR, Digital/IT и Продажби. Този път обаче те ще бъдат по-подробно разгледани и обогатени с още гледни точки и на нови лектори.

Това, с което 9 Аcademy се различава от други обучителни формати e, че в центъра на обучителния процес са поставени участниците. Всички модули, обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени с нуждите на групата, както и с това до колко релевантни са те спрямо обучителните цели, които всеки един от тях си е поставил.

Затова и за участниците са предвидени допълнителни съпътстващи събития и полезни активности, както и специално разработена програма за личностно развитие.

Второто издание на 9  Аcademy ще стартира на 1 Ноември 2014 и ще приключи в края на Април 2015.  Заетостта ще бъде по 2 делнични вечери всяка седмицата и по 2 съботи всеки месец.

Одобрените за участие ще платят такса в размер на 120 лв. Тя покрива: материали, част от таксите за локации, администрация и организация на специалните събития, които също са част от програмата.

Тази година отново ще бъдат избрани само 50 участници, като този път те ще трябва да преминат и през интервю, след предварителната селекция по документи, където ще имат възможността да представят себе си.

За да бъде “Преживяването 9 Academy” достатъчно полезно и силно за всеки от участниците, при подбора организаторите ще търсят:

– Постоянство и отговорност към поетите ангажименти.
– Лоялност и коректност.
– Проактивност и използване на всяка една възможност.
– Умения за работа в екип.

До 30 септември ще се приемат заявки за участие чрез следния онлайн формуляр.

9 Academy е бизнес академия, в която експерти и опитни специалисти от бизнес сектора предават своите знания, умения и опит на 50 млади хора, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

Още информация за 9 Academy: http://9academy.com/za-9-academy

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.