Честита Нова Година от Финансовите съвети на Бат' Тони!

Отново е началото на една нова година. Нямам търпение тя да започне. Имаме нужда от нов старт в живота, нали? Въпреки че, 2012 година беше много успешна за мен и за Финансовите съвети на Бат’ Тони, имаше и много неща, които не успях да свърша през нея. Точно поради това се нуждая от нова страница. Моето пожелание е една такава страница и за всеки от вас! Честита Нова Година!

Пожелавам ви през новата година от сърце да осъществявате мечтите си и да откриете кои са тези, които са си стрували и кои са тези, които са били просто илюзия.

Желая ви много искрен смях, защото колкото и да е важно нещо, не може да е по-важно от една искрена усмивка.

Желая ви чисто сърце и истински, искрени близки хора, за да бъдете наистина богати.  Желая всичко, от което имате нужда и всичко, от което нямате 🙂 Желая свободата да избирате своя път и своите мечти и да ги осъществявате лесно.

Всички тези пожелания са за вас – читателите и приятелите на този сайт. Вие сте моето вдъхновение и стимул да пиша и да ви давам още повече и по-полезни финансови съвети. Очаквайте много нови проекти и изненади през новата 2013 година.

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

No comments

 1. Тони, да е честита и на теб! Желая ти много творчески ентусиазъм и нови любознателни читатели! 🙂

 2. Благодаря ти, Теди. На теб ти пожелавам много вдъхновение, нови читатели и да продължаваш все така да пишеш интересни статии за здраве и лични финанси.

  Между другото, последните два месеца, освен че свалих около 7 килограма с разделно хранене, започнахме (заедно със съпругата ми) да се храним по-здравословно и да заменяме ресторантските ястия с домашно приготвени. Така че, ще започна да изпробвам твоите рецепти (на снимките изглеждат много вкусни).

 3. Честита Нова Година!

  Пожелавам Ви много здраве, успехи, щастливи мигове
  и дни, изпълнени със светли мисли за утрешните!

 4. Благодаря ти, Петя. На теб също ти пожелавам много успехи и нека всичките ти желания да се сбъдват и да се превръщат в сладки спомени.

  PS. Не съм забравил за проекта. Останаха ми само още няколко неща по новия сайт и ще се заема с него.

 5. Тони, благодаря за пожеланията и браво за напредъка с килограмите. Впрочем аз не вярвам в ефикасността на разделното хранене. Ефектът при него идва от намаляването на порциите по-скоро. Аз съм за балансиран хранителен режим, включващ всички хранителни групи едновременно. А рецептите на сайта – трябва да призная не всички са диетични, но гарантирам лично за вкуса 🙂

 6. Честита Нова Година и весело прекарване на предстоящите празници!

 7. Честита Нова Година! Пожелавам ви много щастие, късмет и положителни емоции. Очакваме с интерес нови статии за финансовото ни здраве. От нас се иска само повече дисциплина:)

 8. Честита нова година!
  Пожелавам на всички само хубави емоции през 2013!

  Интересно, но при мен домашната храна не ми намали килограмите, а напротив:)

 9. Честита нова година ! Жив и здрав. От скоро съм читател на блога и ми е доста полезен. Има един нов, редовен читател.

 10. Честита, спорна и благодатна да е Новата за теб и близките ти!
  Пожелавам ти да съхраниш ентусиазма си и да изпитваш огромно удоволствие от всичко, което правиш!
  Жив и здрав да си, Тони! Другото е лесно!:)

 11. Николай Жеков

  Честита Нова Година и от мен, Тони.
  Да не се отървеш от физическо, финансово и душевно здраве, дано!
  Любов в изобилие, късмет и много креативни идеи през 2013 за теб и всички читатели!

 12. Честита Нова Година! Нека през 2013 успеем да постигнем всичко което сме планували през отминалата 2012г., много здраве е вдъхновяващи статии 🙂

 13. Иванов

  С малко закъснение честитя новата година на всички! 🙂

 14. Елена Стефанова

  Страхотен сайт !!! Много полезен 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.