Честито Рождество Христово на всички читатели!

Пожелавам ви здраве, креативност и неизчерпаема енергия, просперитет, ползотворни дела и успешно реализирани планове – както в личен, така и в професионален план.

Дано отиващата си година да е била успешна за вас и вашите близки и в тези празнични дни да си дадете почивка и да оцените постигнатото досега.

В празничния ден ви обещавам, че ще насоча още повече усилия през 2013 година в това да получавате в този сайт още по-полезни, честни и безпристрастни финансови съвети.

Дано под елхата намерите точно това, за което сте си мечтали цяла година!

Весели празници!

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

No comments

 1. Весела Коледа и на Вас!
  Много здраве, късмет и успехи! Нека продължавате със същия хъс да правите тази страница толкова полезна, интересна и информативна за всички нас!

 2. Весели празници и за теб и близките ти, Тони!
  Пожелавам ви здраве и благоденствие, светли и щастливи дни и успех на всички поприща!

  Годината беше трудна, но успешна и…честно казано, няма време за оценки и равносметки…Може би после, като му дойде времето..

  Весели празници и за читателите ти и, дай Боже, догодина да са тройно /поне/ повече!:)

 3. @Svetla, bella – Благодаря ви за пожеланията. Нека новата 2013 година да ви донесе само положителни емоции и успехи във всичките ви начинания.

  На мен от толкова софри и пътувания не ми остана време за равносметки в края на годината, но в началото на 2013 год. ще си оставя малко свободно време да се огледам и да видя до къде съм стигнал и какво ми предстои.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.