Безплатен уебинар „Как да повишим стандарта си на живот?“

Както знаете Карол Капитал Мениджмънт – едно от водещите управляващи дружества в страната с над 10-годишна история, е наш партньор в курса по лични финанси „Какво не ни казва Кийосаки?”. Сътрудничеството ни доведе до съвместен уебинар на тема  Как да повишим стандарта си на живот без да жертваме от времето си?”. Той ще се проведе на 17 септември 2014 от 16:00 до 17:00 часа. Водещ на обучението ще е Александър Николов – портфейлен мениджър в Карол и един от нашите лектори.

Какво е уебинар и как да се регистрирате?

Преди да ви дам подробности за темата на презентацията, ще ви разкажа какво е уебинар (за хората, които не са запознати). Накратко, това е онлайн презентация в точно определен час, в която има картина и звук, като най-често е във формата на слайдове. Единственото, което трябва да направите, за да участвате в този уебинар е да се регистрирате предварително, да потвърдите имейла си и 5 минути преди обявения час да последвате линка, който ще ви изпратим допълнително. Лесно е, нали?

Как да повишим стандарта си на живот без да жертваме от времето си?

Темата за повишаването на стандарта ни на живот е доста обширна. В този уебинар ще ви дадем практически насоки как да живеете по-добре, при това без да жертвате свободното си време. Ще започнем с качеството на живот в България (или къде сме ние спрямо развитите страни). След това ще разгледаме какви са начините за подобряването му и дали дългите часове работа ще ни помогнат да живеем по-добре или само ще ни докарат стрес и болести.

Втората част на презентацията е насочена изцяло към един практически подход при управлението на нашите пари и как те да се увеличават, за да живеем по-добре и да не се притесняваме да посрещаме големи разходи и да не мислим дали ще ни стига пенсията, например.

За кого е полезно това обучение?

Препоръчвам този уебинар на всеки, който иска да разбере как да подобри живота си, без да отделя много от времето си за нещата, които му носят истинско удоволствие и страст. Също така, това обучение е следствие от проведено от нас изследване на тази тема и включва изключително полезна информация за вас, която според нас е важно да знаете. Една подобна презентация преди много години буквално ми промени живота и ми донесе хиляди левове. Дори да не ми вярвате, нищо няма да загубите, ако се запишете и участвате.

Запишете се сега

Тъй като има техническо ограничение, само първите 50 от вас ще могат да участват в това обучение. Затова, моят съвет е да се запишете още сега на този линк:

Записвам се за безплатния уебинар

Вижте представянето на Александър Николов за този уебинар:

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.