Управлявай парите си, управлявай себе си, управлявай другите

Моят живот, моите лични финанси
15.01.2014
Кой печели стипендиите на SmartMoney.bg и The Business Institute?
04.02.2014

Управлявай парите си, управлявай себе си, управлявай другите

SmartMoney.bg, съвместно с The Business Institute ще предоставят две стипендии с отстъпка от 65% от редовната такса за бизнес работилници, свързани с мениджмънт и управление. За да разберете как може да спечелите, четете нататък.

Като става дума за мениджмънт, опитните казват, че има 3 ключови области, които да управляваме: себе си,  екипа си и парите си. 

Smartmoney.bg в партньорство с The Business Institute, предоставя 65% стипендия за двама читатели, които могат да участват в две бизнес работилници, свързани с тези области: Академия по финанси за нефинансови мениджъри и Мениджмънт инкубатор (с фокус управление на личната ефективност, хора и екипи).

Аз познавам работилниците на The Business Institute от “първа ръка” и мога да кажа, че те са силно практични, базират се на реални казуси, свързани с конкретната бизнес среда. 

Един читател ще получи “пакет” стипендии в размер на 65% за двете работилници, една от които може да сподели със свой приятел. Още един ще получи преференциално място в Академията по финанси за нефинансисти. 

Ако искате да спечелите един от двата пропуска, трябва да отговорите на въпроса “Кой е изпълнителния директор на Apple в момента?” и да попълните следната форма до 30 януари, а ние на 31-ви ще обявим имената на стипендиантите:

Финанси за нефинансити започва на 4 февруари, има 6 практични сесии в рамките на 3 седмици. Мениджмънт инкубатор започва на 17 февруари, програма е от 10 теми за 4.5 седмици. Всички сесии се провеждат привечер в работното ателие на The Business Institute.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

2 Comments

 1. Stoimen Iliev каза:

  Здравейте,
  Какво се очаква да напишем в полето “Компания и/или позиция *” ?

  Благодаря!

  Поздрави,
  Стоимен

 2. Стойне Василев каза:

  Здравей Стоимен, в това поле трябва да напишеш или компанията, за която работиш или твоята позиция – по избор. Компаниите и позициите на участниците се посочват, за да може програмата на работилницата да им е максимално полезна и примерите в нея да са релевантни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.