Кой печели стипендиите на SmartMoney.bg и The Business Institute?

Управлявай парите си, управлявай себе си, управлявай другите
28.01.2014
Вашият урок за парите – игра с награди
14.02.2014

Кой печели стипендиите на SmartMoney.bg и The Business Institute?

Както ви обещахме, SmartMoney.bg, съвместно с The Business Institute ще предоставят две стипендии с отстъпка от 65% от редовната такса за бизнес работилници, свързани с мениджмънт и управление.

Един читател ще получи “пакет” стипендии в размер на 65% за двете работилници, една от които може да сподели със свой приятел. Още един ще получи преференциално място в Академията по финанси за нефинансисти.

Всички, които отговориха на въпроса „Кой е изпълнителния директор на Apple в момента?“ и попълниха формата за контакт до 30 януари 2014 година взеха участие в жребия. В петък, на 31 януари, независимата комисия изтегли следните победители:

Ани Сиракова, която печели 65% от двете работилници Академия по финанси за нефинансови мениджъри и Мениджмънт инкубатор и

Александър Ядков, които ще използва стипендията си от 65% за друга работилница на Института – Академия по В2В продажби.

Поради големия интерес към тази игра, SmartMoney.bg и The Business Institute решиха да отпуснат още една стипендия от 50% отстъпка от редовната цена. Тя отива при:

Светлин Ботев, който си избра работилницата Мениджмънт инкубатор.

Честито на победителите, а на останалите участници – късмет при следващите игри!

Накрая, ще издам една тайна – с Бизнес института подготвяме още подобни игри, в които може да спечелите различни награди. Следете сайта, за да се информирате за тях!

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.