Кой печели стипендиите на SmartMoney.bg и The Business Institute?

Управлявай парите си, управлявай себе си, управлявай другите
28.01.2014
Вашият урок за парите – игра с награди
14.02.2014

Кой печели стипендиите на SmartMoney.bg и The Business Institute?

Както ви обещахме, SmartMoney.bg, съвместно с The Business Institute ще предоставят две стипендии с отстъпка от 65% от редовната такса за бизнес работилници, свързани с мениджмънт и управление.

Един читател ще получи “пакет” стипендии в размер на 65% за двете работилници, една от които може да сподели със свой приятел. Още един ще получи преференциално място в Академията по финанси за нефинансисти.

Всички, които отговориха на въпроса „Кой е изпълнителния директор на Apple в момента?“ и попълниха формата за контакт до 30 януари 2014 година взеха участие в жребия. В петък, на 31 януари, независимата комисия изтегли следните победители:

Ани Сиракова, която печели 65% от двете работилници Академия по финанси за нефинансови мениджъри и Мениджмънт инкубатор и

Александър Ядков, които ще използва стипендията си от 65% за друга работилница на Института – Академия по В2В продажби.

Поради големия интерес към тази игра, SmartMoney.bg и The Business Institute решиха да отпуснат още една стипендия от 50% отстъпка от редовната цена. Тя отива при:

Светлин Ботев, който си избра работилницата Мениджмънт инкубатор.

Честито на победителите, а на останалите участници – късмет при следващите игри!

Накрая, ще издам една тайна – с Бизнес института подготвяме още подобни игри, в които може да спечелите различни награди. Следете сайта, за да се информирате за тях!

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.