SmartMoney.bg с курс по лични финанси и инвестиране във Варна

Как да изградим правилно и позитивно отношение към процесите и хората?
18.09.2014
Кой е „Инвеститор на годината” за 2014 година?
12.01.2015

SmartMoney.bg с курс по лични финанси и инвестиране във Варна

На събитията, които организираме или изнасям лекции има доста будни хора, които търсят начини за по-добро управление на парите си, както и възможности за по-добри доходи от тези по банковите депозити. Не малка част от тях пътуват специално до София, за да присъстват на подобни събития (на курса по лични финанси имаме участници от Варна, Пловдив и Ямбол).

Запитванията по имейл за организиране на курс в други български градове също не се малко. И досега съм мислил за подобна инициатива, но все не ми е оставало време. Разговорът с един човек от Варна ме убеди, че това е най-доброто място за такова обучение извън София и че там има доста желаещи. Силно се надявам да е така.

Веднага се заехме с организацията и така двудневния практически курс по лични финанси и инвестиране във Варна ще се проведе на 29 и 30 ноември (събота и неделя) в Конферентна зала №2 на емблематичния Инерхотел Черно море.

В курсда ще се засегнат всички важни теми от цялостния ни курс по лични финанси „Какво не ни казва Кийосаки?” в рамките на един уикенд, събрани в 9 модула. По-малката група ще ни позволи да направим повече дискусии, игри и да решим повече практически казуси през тези два дни.

Другата причина, която ме накара да направим подобен курс е, че много хора страната все още си мислят, че за да забогатеят и да живеят по-добре трябва да работят усилено десетки години от сутрин до вечер за някой друг. И това е единствения начин. През 2014 година, обаче, това не е точно така. Има хиляди хора, които инвестират на финансовите пазари и работят по няколко часа на седмица, като получават един добър, основен или допълнителен, доход. Повечето от нас, обаче, планират да бъдат от максимум средната класа, защото просто не се замислят как точно ще станат богати.

Какво бихте направили вие, за да заживеете живота, който винаги сте искали? Как да постигнете целите си – за вас и за децата си? Само с позитивно мислене и мотивация не става. Да, те са важен фактор за успех, но трябва и нещо друго – да увеличите стойността на най-големия си актив – вие самите. Най-лесно и устойчиво е да се образовате. Една китайска мъдрост гласи: “Ако правите планове за година напред – засадете ориз, ако правите планове за десетилетие – отгледайте дърво, ако правите планове за цял живот – образовайте се”.

Този курс е за всички хора, които мислят, че трябва да променят нещо, за да живеят по-добре и да увеличат своето богатство; за всички заети професионалисти, които нямат достатъчно свободно време, за да се грижат за умното управление на парите си и за всички, които искат да излязат от омагьосаната въртележка “работа – вкъщи – по-високи доходи – по-високи разходи – мизерна пенсия”.

Ще се радвам да се запозная в морската ни столица с хора, които желаят да подобрят финансовата си култура и да направим заедно първата крачка към това. Гарантирам ви, че това приключение, което ще започнем на 29 и 30 ноември ще промени живота ви.

Повече подробности за курса, програмата и мястото на провеждане може да намерите на този линк.

Ще ви помоля нещо – споделете тази статия, ако имате познати или приятели във Варна, които биха се заинтересували от подобна възможност в техния град. Благодаря Ви.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

1 Comment

  1. Борис каза:

    Здравите 🙂
    Интересува ме дали няма да имате подобни курсове и в София отново?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.