Семинар „Машина за пари“ на 18 и 19 май 2019 в София

Академия СтартБизнес.bg 2019 започва на 7 април
04.02.2019
Запиши се за Академия по лични финанси и инвестиране 2019
01.07.2019

Семинар „Машина за пари“ на 18 и 19 май 2019 в София

Петото поредно издание на първият по рода си практически семинар за лични финанси и инвестиране „Машина за пари“ ще се проведе на 18 и 19 май 2019 година в гр. София. В тези два дни съм синтезирал моя близо 23-годишен опит и ще ти разкажа за основните принципи, които ще ти позволят да изградиш твоята собствена МАШИНА ЗА ПАРИ.

Като казвам „машина”, нямам предвид поредната „тайна на богатите“ или „стани милионер с по един час на ден“, а система от прости и проверени от времето правила за спестяване и инвестиране, избор на подходящите за теб финансови продукти и мониторинг върху вложенията ти, които ще те поведат към богатството и финансовата свобода.

Няма да те лъжа, този уикенд семинар е само началото и постигането на твоите цели ще отнеме време, но резултатът ще си струва. Обещавам ти! Когато машината ти за пари е готова, ще ти е нужно само няколко часа на месец, за да я поддържаш и да правиш необходимите корекции.

Ако се регистрираш до 14 април 2019 година, получаваш 10% отстъпка за ранно записване с промокод RANO10.

Button

Ако се колебаеш дали да се включиш в това събитие, помисли за момент дали искаш да работиш до 65 години (или до когато ти определи държавата) работа, която не ти харесва?

Има много хора в България, които си мислят, че за да забогатеят и да живеят по-добре трябва да работят усилено десетки години от сутрин до вечер за някой друг. През 2019 година това не е единствения начин. Има хиляди хора у нас, които инвестират на финансовите пазари и само с няколко часа на месец, си докарват допълнителни или основни доходи.

Повечето от нас, обаче, никога няма да излязат от омагьосаната въртележка, просто защото не се замислят как точно могат да го направят. Те са заети да работят, да спестяват при възможност и да слагат парите си в банкови депозити, където инфлацията ги изяжда.

Представи си, че имаш собствена машина за пари, която да ти помогне да постигнеш финансова свобода и да ти позволи да заживееш живота, какъвто си го представяш и да правиш това, което искаш, а не това, което другите ти налагат.

Кога за последно се чувства наистина добре? Кога за последно стана сутрин, пълен с енергия и страст да се захванеш с нещо, което ти носи удоволствие? Кога за последно имаше време за твоето хоби?

Не беше скоро, нали?

Отдавна си мечтаеш да се отдадеш на твоето хоби, да пътуваш или просто да си почиваш, когато решиш… но не може да си го позволиш. Вноската по кредита, лизинга на колата и месечните разходи чакат на твоята заплата, а тя стига само за това и за една кратка почивка на морето през лятото.

Колкото повече работиш и колкото по-високо възнаграждение получаваш, толкова и разходите са ти по-високи и не успяваш да заделите нищо настрана, а дори да го направиш, не знаеш друг продукт, освен банковия депозит, където парите бавно се стопяват от инфлацията.

Познато ми е. И аз бях в това положение.

Въпреки че съм завършил икономическо образование, си мислех, че единствено трябва да съм добър професионалист, да изкарвам повече пари, и нещата ще се наредят. Когато установих, че имам само няколко хиляди лева спестявания в банковата си сметка, осъзнах че доброто финансово положение не зависи само от това, какво правим на работа, а по-скоро от това, което правим след нея, т.е. умното управление на личните ни финанси.

Тогава започнах да изграждам моята Машина за пари и сега активите, които притежавам, ще ми позволят да не правя нищо през следващите 15 години, а при добро стечение на обстоятелствата, и повече.

Не ти обещавам, че ще станеш милионер за няколко месеца или финансов експерт, защото това е дълъг процес. Не ти гарантирам, че ще постигнеш финансова свобода. Аз ще ти споделя само как да го направиш, а от теб зависи дали ще приложиш тези принципи или не. Обещанията и гаранциите може да си дадеш само на себе си. Аз ще ти дам посоката и подкрепата по пътя, който трябва да извървиш самостоятелно.

Button

Аз ще ти дам най-ценния ми актив – моето време и знания

От този уикенд семинар ще научиш как да управляваш по-добре финансите си, как да намираш добри инвестиции, как да защитиш себе си и имуществото си, как да изготвиш финансовия си план за бъдещето и много други практически знания, които ще ти служат до края на живота.

Аз ще ти дам най-ценното нещо, което притежавам – времето си. Един цял уикенд ще съм на твое разположение и може да задаваш всякакви въпроси и да поставиш твоите реални казуси.

В замяна искам само частица от твоето време и малка инвестиция (равняваща се на вечеря и кино с половинката), но ти обещавам, че ще си струва.

Този семинар е за теб, ако искаш да направиш първата крачка в света на личните финанси и се нуждаеш от подкрепа и напътствия.

Този семинар е за теб, ако искаш да излезеш от омагьосаната въртележка “работа – вкъщи – по-високи доходи – по-високи разходи – мизерна пенсия”.

Важни са РЕЗУЛТАТИТЕ

Ако очакваш някакво чудодейна тайна или финансов продукт, който да ти носи висока доходност, ще те разочаровам. Аз не знам такива. „Харчи по-малко, отколкото получаваш, и инвестирай умно остатъка“. Всеки го знае. Проблемът не е, че не знаеш какво да правиш, а КАК да го направиш. Нека си признаем – има много други обучения и книги за личните финанси, но на теб ти трябват не само знания, но и РЕЗУЛТАТИ.

Семинарът „Машина за пари“ запълва тази празнина като ти дава нужните инструменти, с които да преминеш към реални действия. Не залагам на скачането, силната музика и танците, а ще ти споделя знания, практически опит и подкрепа, за да приложиш вечни, доказани принципи за забогатяване. Семинарът ще ти спести доста време и пари, като ти помага да избегнеш грешките, подводните камъни и задънените улици по пътя към финансовата свобода.

Ето и елементите на моята Машина за пари:

1. Правилната ментална настройка– дали искаме и сме готови да построим наша Машина за пари.

2. Висока финансова грамотност– подготовка и търсене на най-добрите части.

3. Финансов план– дизайна на нашата машина.

4. Спестяване и кредити– горивото за машината.

5. Инвестиции– двигателят на превозното средство.

6. Допълнителни източници на доходи– скоростната кутия, за да превключим на по-висока предавка.

7. Защита– как да защитим нашата машина от повреждане и сблъсък.

По време на семинара ще разгледаме в подробности и реални казуси всяка една част от машината. Ще има време и да зададеш твоите въпроси, ако нещо не е станало ясно или твоята ситуация е специфична. В затворената Facebook група ще може да се допиташ до мен и до останалите участници и след самото събитие, а книгите и материалите, които ще ти дам, ще ти помогнат да увеличаваш бързо твоите инвестиции.

Button

И не забравяй, че ако се регистрираш до 14 април, получаваш 10% отстъпка за ранно записване с промокод RANO10.

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.