Запиши се за Академия по лични финанси и инвестиране 2019

Семинар „Машина за пари“ на 18 и 19 май 2019 в София
18.03.2019
Семинар „Как да стартираме бизнес от А до Я“ 2019
09.09.2019

Запиши се за Академия по лични финанси и инвестиране 2019

На 3 ноември 2019 година стартира седмото издание на единствената в България Академия по лични финанси и инвестиране, като има много нови неща. Екипът на SmartMoney.bg работи здраво през последните месеци (а и лятото ще е така), за да получиш една още по-добра академия, с повече практически казуси, повече игри и повече полезна информация, като запазихме добрите неща от предишните шест издания.

Какво ще получиш от седмото издание на Академията?

Академията по лични финанси и инвестиране е разделена на 10 модула. Тя ще се проведе в 4 поредни недели от 9.30 часа до 17.00 часа на 3, 10, 17 и 24 ноември 2019 година. В Академията са предвидени 4 практически работилници, в които ще работим по създаването на твоя финансов и инвестиционен план. В тази част ще можеш да зададеш и твоите въпроси, на които все още нямаш отговор.

Форматът е неделен, за да се потопиш изцяло в твоите финанси и тяхното подобрение, защото след работа си мислиш само за ежедневните ти грижи и не може да се фокусираш върху важните неща.

Както виждаш, предвидили сме достатъчно време за да научиш и да започнеш да прилагаш на практика всички доказани във времето стратегии.

Аз не обичам кратките семинари, на които лекторите препускат по материала и няма време да си задам въпросите и да разгледаме как стават нещата на практика, затова и тази Академия не е такава. Тя е следващата ти крачка след четенето на полезни статии по темата.

Позитивното мислене и четенето на книги са хубави неща, но само с тях няма да постигнеш твоите цели, разбираш го, нали?

Трябва ти здрава основа от знания, получена директно от извора – успешни експерти в съответните области, както и подкрепа в първите ти стъпки в света на финансите.

Академията предлага точно това – само експерти–практици (а не теоретици и продавачи на финансови продукти, както е на повечето семинари), които правят това, което проповядват. Ако искаш да постигнеш финансова свобода, може да разчиташ на нашата подкрепа (и на останалите участници, също), като за тази цел ще създадем специална затворена Facebook група, където ще дискутираме всичко, което те интересува. Участниците в предишните издания на Академията определят тази група за едно от най-полезните неща и като нова среда, в която намират съмишленици.

Малко числа от предишните Академии?

Аз не обичам празните приказки, а реалните факти и данни. Затова, ето малко числа: В предишните 6 издания досега в Академията по лични финанси и инвестиране участваха над 270 души, като всички горещо я препоръчват на своите близки и приятели. Средната оценка от всички модули е 9.4 по десетобалната система, което говори за качеството на нашите лектори и представения материал.

Тъй като съм икономист и обичам математиката, ние измерваме какви резултати са реализирали участниците след завършването на курса. Оказа се, че средно техните пасивни доходи се увеличават с цели 88.7% до 6 месеца след Академията. Цифрата е впечатляваща, но основната причина за това е, че преди курса повечето участници държат спестяванията си само в банкови депозити, а след това инвестират в по-доходни финансови инструменти.

Дори само Академията да служи като катализатор за действие, това не е малко. Също така, повечето участници си възстановяват вложената в курса сума в рамките на 3 месеца, а научените уроци им служат до края на живота. Сигурен съм, че това ще е инвестицията с най-висока възвращаемост в твоя живот.

Запиши се до 15 август 2019 година и ще получиш 10% отстъпка от редовната цена за всички пакети. Използвай промокод SM10 при регистрацията.

Button

Какво ново има в Академия по лични финанси 2019?

Пълно потапяне и отдаване. Академията е вече 4 поредни недели, а не е през седмицата след работа. Причините за промяната са две. Първата е, за да се намали продължителността на курса, защото знам, че инвеститорите са нетърпеливи да започнат да купуват истински активи.

Втората е да се откъснем от ежедневните задачи през седмицата, за да се фокусираме върху инвестирането и нашия финансов план. Избрахме този формат, за да оставим съботите за семейството, децата и приятелите, а неделите да са за твоите лични финанси.

Този график има още едно предимство. Ако не си от София, ще може да организираш пътуването много по-лесно. Миналата година имахме участници от Пловдив, Бургас, Варна и Русе, а една дама летеше всяка неделя от Валенсия.

Повече и по-продължителни работилници – както написах, много се гордея с факта, че след първите шест издания на Академията, пасивните доходи на участниците са се увеличили с цели 88.7%. Това събитие е подействало като катализатор за преминаването към реални действия, а не само мислене и анализиране. Най-лесно се преодолява тази фаза със симулации и обсъждане на реални казуси. По тази причина работилниците ни са вече 4 и всяка е с продължителност от близо 3 часа.

Повече полезна информация и бонуси – знам колко е важно да имаш колкото се може повече информация, когато започваш да инвестираш, за да вземаш максимално информирани и правилни решения. По тази причина, ако се запишеш за Академията, ще ти дам пълен достъп до електронната ми колекция от книги за инвестиране и лични финанси.

Нови теми – нещата в света на инвестициите се променят и ние се адаптираме спрямо тях. В академията през тази година сме включили две много интересни и „горещи“ темш. Първата е за инвестициите в борсово търгувани фондове или т.нар. ETF-и, а втората е за р2р платформите. Разбира се, всичко друго ново и актуално в света на личните финанси и инвестициите ще се коментира по време на курса.

Кои са лекторите на Академията?

Човек може да се учи от книги, уебинари, онлайн курсове и други източници, но срещите с топ български инвеститори и финансови експерти не може да се замени с нищо, повярвайте ми.

Една от най-големите ценности на тази Академия са лекторите. Всички те са инвеститори и топ специалисти в техните области. Ти ще имаш възможност да се срещнеш с хора като Щелян Калчев, Георги Георгиев, Димо Димов, Иван Давидов и Стойчо Недев.

Те ще отделят от личното си време, за да ти споделят тяхното виждане за инвестирането, какво за научили от опита си, както и успешните им практики и стратегии.

Какво казват участниците за Академията?

„Супер беше, поздравявам ви. Много лесно и достъпно обяснено всичко. Очаквам с нетърпение следващите обучения, и не на последно място – много приятна атмосфера“ – Александър Панайотов, ИТ предприемач.

„Много ми хареса начина на поднасяне на информацията по време на обучението – с примери, които остават в съзнанието за цял живот. Под формата на игра и предизвикателства бяха оформени основните послания, които лекторите искаха да достигнат до нас“ – Теодора Дончева, служител в ИТ фирма и блогър.

„Харесва ми елемента на игра + начина на представяне на информацията. „Тежките“ теми ги представяте достъпно и всички изглежда лесно“ – Любомира Любенова, собственик на агенция за интертет маркетинг.

„Обучението е много добре структурирано, представено по начин, достъпен за начинаещи като мен в областта на финансовите уроци. Лекторите са приветливи, знаещи хора със свежи идеи“ – Боряна Проданова, собственик на малък бизнес.

Буквално ми отвори очите и ми даде криле, че мога да се справям сама“ – Цветанка Филева, Senior Project Manager в IT фирма

Какви пакети се предлагат?

Както и при предишните издания, предлагаме 3 различни пакета, от които може да си избереш. Първият пакет е базовият. Той включва всички лекции – това са 10 модула по основните теми, които обхващат всичко, което трябва да знаеш за личните финанси и инвестирането. Ще получиш и 4 вкусни обяда, 8 кафе-паузи, кафе и селекция от чай, за да имаш нужната енергия.

Ще бъдеш и част от затворена Facebook група, където ще споделям всички презентации и материали за академията. Този пакет е за хора, на които бързо схващат и НЕ им трябват практически упражнения, защото могат лесно да приложат наученото.

VIP пакетът е най-предпочитания и изгоден от финансова гледна точка. Той включва всичко от Базовия пакет + 4 работилници, на които ще практикуваме наученото и ще обсъждаме твоите казуси и въпроси. Той е подходящ за хора, които искат да приложат информацията от курса в реални и практически ситуации.

Премиум пакетът е за най-отдадените. Ако ти си от тези хора, за които няма нищо невъзможно и искаш да получиш максимума от дадено събитие, както и да работим индивидуално по твоите цели и финансов план, този пакет е за теб. В него съм включил 2 сесии финансов коучинг на живо с мен на редовна цена от 440 лева. Има само 3 места за него.

Ако имаш някакви въпроси или коментари за Академията, пиши ми на info@smartmoney.bg или ми се обади на 0877 99 46 77.

Запиши се до 15 август и ще получиш 10% отстъпка от редовната цена за всички пакети. Използвай промокод SM10 при регистрацията.

Button

Побързай да се запишеш. Въпреки че е лято, има много активни хора, които чакат почти цяла година, за да участват в Академията и местата се запълват бързо (9 вече са заети). Ако изпуснеш събитието тази година, следващото ще е през 2020.

До скоро,
Стойне

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.