Академия СтартБизнес.bg 2019 започва на 7 април

Семинар „Как да стартираме бизнес от А до Я“ на 17 и 18 ноември 2018
03.09.2018
Семинар „Машина за пари“ на 18 и 19 май 2019 в София
18.03.2019

Академия СтартБизнес.bg 2019 започва на 7 април

Аз вярвам, че всеки заслужава да е щастлив. Още по-силно вярвам, че отговорността за нашето щастие е на всеки един от нас и трябва да направим всичко по силите си, за да се чувстваме добре от това, което правим. Знам, че не е лесно и мозъкът ни измисля хиляди оправдания, за да продължаваме да вървим в един и същ коловоз с години и да се надяваме нещо да се промени.

…но годините минават и времето все не идва. „Само да се установя на тази работа”, „Да изплатим кредита и тогава”, „Точно сега получих бонус – не мога да го направя”.

Какво стана с мечтата ти да имаш собствена фирма за дизайн, уютно заведение за здравословна храна или компания, която ще промени някоя сфера в България, а защо не и в света?

Само, ако знаеше как да го направиш…

Аз вече го направих и помогнах на още 85 българи да имат собствен бизнес. Ще помогна и ти да го постигнеш. За теб създадох Академията за стартиране на бизнес СтартБизнес.bg, която започва на 7 април 2019 година и това е петото й издание.

В нея сме събрали всичко необходимо, за да добиеш куража и необходимите ти знания и умения, и да извървиш пътя от идеята до реален бизнес само за 4 седмици.

Запиши се до 28 февруари 2019 година и ще получиш 10% отстъпка от редовната цена за всички пакети. Използвай промокод SMART10 при регистрацията. Побързай, защото местата свършват за 2-3 седмици.

Button

Сигурно ти е познато?

Алармата звъни. Събуждаш се, извършваш обичайните си сутрешни ритуали, отиваш в офиса и цял ден вършиш неща, които изобщо не ти харесват. Вечер се прибираш без капка енергия след тежкия ден и поредното задръстване, виждаш се с приятели (все по-често само онлайн) и заспиваш.

Осъзнаваш, че нещо не е както трябва и все по-често си казваш, че ти трябва някаква промяна. И то веднага.

Но каква точно? Да си намериш по-добра работа? Да заминеш да живееш на по-добро място?

Тъкмо когато си мислиш, че знаеш отговорите, животът променя въпросите. И всичко пак започва отначало. Времето минава, а мечтите ти за по-добър и щастлив живот остават някъде в далечното бъдеще.

Защо трябва да е така?

Ако ти си от тези другите, които не се страхуват да си задават честно въпросите и да търсят отговорите, ще ти кажа, че всичко зависи от теб – животът няма други ръце, освен твоите.

Какво трябва да направиш, за да заживееш живота на мечтите ти?

Само с позитивно мислене и мотивация не става. Пробвал съм го и не работи.

Трябва ДЕЙСТВИЕ.

Искаш ли да се будиш сутрин с енергия и да нямаш търпение денят да започне? Искаш ли понеделник да е любимият ти ден, защото тогава получаваш един безценен дар – една седмица време, което може да използваш както решиш без някой да ти стои над главата и да ти дава заповеди. Ти да решаваш с кого, кога и къде да се виждаш, или да правиш това, което ти носи най-голямо удовлетворение – твоята СТРАСТ.

Някой беше казал, че ако работим здраво за нещо, което НЕ харесваме, се нарича СТРЕС, а да работим усилено за нещо, което обичаме, се нарича СТРАСТ. Май е прав, нали?

Може ли да имаш всичко това?

Разбира се, че може! Има много начини, но най-добрият от тях е като стартираш свой собствен бизнес или допълнителен източник на доходи в свободното ти време. Няма да те лъжа – не е лесно, нито ще стане бързо, а още по-малко ще е вкусно. Трябва да вложиш много усилия и най-вече страст в твоя бизнес. Но ти гарантирам, че ще си струва! Най-трудна е първата крачка.

Сигурно се питаш дали сега е времето за промяна или може да изчакаш докато изплатиш кредита, децата станат по-големи или се установиш на тази работа. Щом четеш този текст, значи идеята се е зародила и тя зрее в твоята глава. Дай ѝ шанс.

Ако времето за промяна при теб е настъпило и искаш да провериш дали може да станеш успешен предприемач в относително сигурна и безопасна среда, аз ти предлагам една възможност, която се случва веднъж в годината и само 30 човека могат да се възползват през 2019 година от нея.

Започването на бизнес е важно решение, затова не оставяй нищо на случайността и късмета, а се включи в петото издание на Академията за стартиране на бизнес СтартБизнес.bg, която започва на 7 април 2018 година.

Защо да избереш тази Академия пред останалите предприемачески събития?

Академията СтартБизнес.bg не е академично събитие с лектори-теоретици, а серия от презентации и работилници, в които български предприемачи споделят своя реален опит от създаването и изграждането на бизнес в България. В курса няма нищо излишно, не практично и набързо преведено от книги на американски автори.

В продължение на един месец ти ще придобиеш реални знания и умения за стартиране на бизнес у нас от успешни предприемачи, които са минали по твоя път, при това на цена десетки пъти по-ниска от подобна програма, която ще ти даде доста по-малко практически знания.

Аз не обичам празните приказки, а реалните факти. Затова ето малко цифри от предишните две издания: 194 участници в серията от събития, 31 лектори топ-предприемачи и 85 стартирани бизнеса, като с последното се гордеем най много. Това означава, че над 40% от всички участници са стартирали реален бизнес. Останалите, може би, ще започнат нещо свое скоро. Но, дори да си разбрал, че това не е за теб или сега не е момента, това също е успех.

Button

Какво ново има в СтартБизнес.bg 2019?

Пълно потапяне и отдаване –през 2019 година Академията ще се проведе в 4 недели, а не през седмицата след работа. Основната причина е да се откъснем от ежедневните задачи през седмицата, за да се фокусираме върху стартирането и развитието на нашата дейност. Има и още едно предимство – ако не си от София ще може да участваш. Досега сме имали участници от Пловдив, Варна, Бургас, Шумен и дори от Валенсия (една дама летеше всяка седмица, за да присъства на събитието).

Повече и по-продължителни работилници – както казах, много се гордея с факта, че след първите четири издания на Академията са стартирани 85 бизнеса. Това събитие е подействало като катализатор за преминаването към реални действия, а не само мислене за собствен бизнес. Най-лесно се преодолява тази фаза със симулации и обсъждане на реални казуси. По тази причина работилниците ни са вече 4 и са с продължителност по 3 часа (те са достъпни за VIP и Премиум пакетите).

Повече полезна информация и бонуси – знам колко е важно да имаш колкото се може повече информация, когато стартираш бизнес, за да вземаш максимално информирани и правилни решения. По тази причина, ако се запишеш за Академията, ще ти дам пълен достъп до електронната ми колекция от книги за стартиране и развитие на бизнес.

Кои са лекторите на Академията?

Човек може да се учи от книги, уебинари, онлайн курсове и други източници, но срещите с топ български предприемачи не може да се замени с нищо, повярвайте ми.

Една от най-големите ценности на тази Академия са лекторите. Всички те са предприемачи и топ специалисти в техните области. Ти ще имаш възможност да се срещнеш с хора като Борис Христов, Мая Атанасова, Христо Петров и Георги Държанлиев.

Те ще отделят от личното си време, за да ти споделят тяхното виждане за бизнеса, как са стартирали, какво за научили от опита си в България и чужбина, както и успешните им практики.

Какви бонуси ще получиш?

Както и в предишното издания на Академията СтартБизнес.bg сме ти подготвили много бонуси и полезна информация. Ако избереш VIP или Премиум пакети, ще получиш като бонус 4 практически работилници (на стойност 360 лева), както и тонове полезна информация в затворената фейсбук група на Академията.

Ако си от най-отдадените и винаги искаш най-доброто, сме ти приготвили Премиум пакет. От него могат да се възползват само трима участници. Той включва, освен всички бонуси и две сесии персонален бизнес коучинг от Стойне Василев на стойност 550 лева.

Къде и кога ще се провежда Академията?

Избрали сме зала в Есенс център, която се намира в сърцето на София на ул. 6-ти септември №37, която представлява самостоятелна сграда с вътрешен двор.

Button

 

 

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

1 Comment

  1. Николай Георгиев каза:

    Желая пълен успех на така замислената Академия за подготовка на стартиращи предприемачи ! На добър час !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.