Семинар за финансова грамотност „Машина за пари“ 2019

Искаш ли да изградиш твоя собствена машина за пари?

Знаеш за какво отиват парите ти, но стигаш само до там? Вярваш, че може много по-добре да управляваш средствата си, но не знаеш точно как да го направиш?

Има много безплатни материали по темата, но дали те могат да се приложат в българската действителност през 2018 година? Искаш за твоите спестявания по-висока доходност от 0.05% лихва по банковите депозити, но имаш нужда от съвет как и къде да инвестираш?

Има много хора в България, които си мислят, че за да забогатеят и да живеят по-добре трябва да работят усилено десетки години от сутрин до вечер за някой друг. През 2019 година това не е единствения начин. Има хиляди хора у нас, които инвестират на финансовите пазари и само с няколко часа на месец, си докарват допълнителни или основни доходи.

Повечето от нас, обаче, никога няма да излязат от омагьосаната въртележка, просто защото не се замислят как точно могат да го направят. Те са заети да работят, да спестяват при възможност и да слагат парите си в банкови депозити, където инфлацията ги изяжда.

Представи си, че имаш собствена машина за пари, която да ти помогне да постигнеш финансова свобода и да ти позволи да заживееш живота, какъвто си го представяш и да правиш това, което искаш, а не това, което другите ти налагат.

Но, как да стане това?

Само с позитивно мислене не става, нали? Трябва да знаем как да създадем нашето богатство и да увеличим стойността на най-големия си актив – НИЕ самите.

Ако и ти търсиш и си задаваш подобни въпроси, аз мога да ти помогна. За теб създадох уикенд семинара „Машина за пари“, който ще се проведе на 18 и 19 май 2019 година в София. 

Той се състои от 7 модула, в които ще представя 7-те елемента, от които се състои моята машината за пари, която създадох през последните години и сега тя работи за мен, като отделям само час на месец, за да наблюдавам дали всичко е наред. Тези части са свързани и са в определена последователност.

Няма тайна, за да увеличиш своето богатство и за да постигнеш финансова свобода. Харчи по-малко, отколкото получаваш, и инвестирай умно остатъка. Всеки го знае. Проблемът не е, че не знаеш какво да правиш, а КАК да го направиш. Нека си признаем – има много други обучения и книги за личните финанси, но на теб ти трябват не само знания, но и резултати.

Семинарът „Машина за пари“ запълва тази празнина като ти дава нужните инструменти, с които да преминеш към реални действия. В него няма да чуеш поредния трик за бързо забогатяване или модерно течение, което да ти разкрие „тайните на известните и богатите”.

Не залагам на скачането, силната музика и танците, а ще ти споделя знания, практически опит и подкрепа, за да приложиш вечни, доказани принципи за забогатяване. Семинарът ще ти спести доста време и пари, като ти помага да избегнеш грешките, подводните камъни и задънените улици по пътя към финансовата свобода.

И нещо много важно – по време на събитието НЯМА да ти продавам някакви финансови продукти, както правят на други обучения. Това НЕ е продажбен семинар, а такъв, на който да повишиш финансовата си грамотност, да добиеш увереност и да видиш как се случват нещата на практика.

Този семинар е за теб, ако:

 • Ти си човекът, който иска да направи първата крачка в света на личните финанси и се нуждае от подкрепа и напътствия.
 • Ти си човекът, който иска да промени нещо, за да живее по-добре и да увеличи своето богатство.
 • Ти си професионалист, който няма достатъчно свободно време, за да се грижиш за умното управление на парите си.
 • Ти имаш депозит в банка, но търсиш по-добра доходност за спестяванията си.
 • Ти искаш да излезеш от омагьосаната въртележка “работа – вкъщи – по-високи доходи – по-високи разходи – мизерна пенсия”.
 • Ти искаш да си осигуриш пасивни доходи и достойни старини.

Този семинар НЕ е за теб, ако:

 • Разчиташ на държавата да се погрижи за теб и твоето бъдеще.
 • Доходност от 0.05% по банковите депозити е максималната, която искаш да получаваш.
 • Искаш да продължаваш по същия начин и не искаш да променяш нищо в живота си.
 • Доходите, които получаваш са ти достатъчни.
 • Не вярваш, че може да живееш добре от инвестиции в България.

Много обучения и експерти просто ти продават информация къде точно да инвестираш, но те ти дават просто риба, с която да се нахраниш днес, а не въдица, с която да осигуриш бъдещата прехрана за теб и твоето семейство. Това, от което наистина имаш нужда е трансформация, а не само информация.

Книжарниците и интернет са пълни с информация как да направиш това или онова, но ако още не си богат, това не е от липса на информация, нали?

Нещо липсва, нали?

Липсващата съставка е катализаторът, който ви помага да преодолееш пропастта между знания и ефективни действия. Така се постигат резултати и това е същността на Семинара „Машина за пари“.

Защо да участваш в този Семинар

1businessman_red

Практически знания

Лекторът Стойне Василев е един от първите специалисти, които се занимават с лични финанси в България. Има над 15 години практически опит във финансови институции и над 7 година като лектор и организатор на събития за управление на пари. „Финансите на прост и разбираем език“ е неговото мото.

Smashing-the-free-set-large2 - Copy (2)

Атрактивна цена

Цената на качествено двудневно обучение за лични финанси и инвестиции е над 500 лева, а личните консултации на лектора струват 220 лева на час. Стремежът ни е това обучение да е с достъпна цена, за да може повече хора да се възползват от него.

Smashing-the-free-set-large2 - Copy

Безплатни материали

Като участници в това обучение ще имате достъп до колекцията от електронни книги и материали на SmartMoney.bg и Стойне Василев, която е събирана в продължение на много години. Само този бонус струва няколко пъти цената на двудневното обучение.

Програма на семинара „Машина за пари“

Събота, 18 май 2019 година

09.00 – 09.30  Регистрация
09.30 – 12.30  Модул №1 Ментална настойка и основи на машината за пари
12.30 – 13.30  Обяд
13.30 – 15.00  Модул № 2 Финансова грамотност – важна част от изграждането на вашата машина за пари
15.00 – 17.00  Модул № 3 План за бъдещето – проектирането на машината

Неделя, 19 май 2019 година

09.30 – 11.00  Модул № 4 Спестявания и кредити – горивото на машината
11.00 – 12.30  Модул № 5 Инвестиране – двигателят на вашата машина
12.30 – 13.30  Обяд
13.30 – 15.00  Модул № 6 Допълнителни доходи и предприемачество – да минем на по-висока предавка
15.00 – 17.00  Модул № 7 Защита на вашата машина

Какво е различното в този семинар?

Конфуций казва “Чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах”. Тази мисъл отразява един принцип, който е доказан от науката – човек се учи най-добре, когато прилага наученото в игри и реални казуси.

В Семинара „Машина за пари“ сме предвидили много игри, дискусии и разглеждане на реални финансови инструменти, които ще ви помогнат по-лесно да усвоите новите знания за вашите пари и света на финансите.

След семинара ти ще си:

 • Ще си по-самоуверен и ще си повишил своята финансова грамотност.
 • Избрал целите си за бъдещето и ще си разработил план за постигането им.
 • Ще си намерил своята стратегия за инвестиране и най-подходящите за теб инструменти.
 • Ще се ориентираш по-лесно в океана от финансови продукти и ще може да взимаш рационални решения за своето бъдеще.

Участниците в обученията за нас:

Записване за семинара „Машина за пари“

Премиум пакет
лева698
Има само 6 свободни места!
7 Модула
4 Кафе-паузи
2 обяда
Затворена Facebook група
Безплатен Wi-Fi интернет
Сертификат за участие в курса
Мастър клас със Стойне Василев за инвестиции за 4часа (само 6 души) на стойност 880 лева

Форма за записване

Всички билети за събитието са продадени за по-малко от 3 седмици. Очаквай Академията ни по лични финанси и инвестиране през есента на 2019 година.

Банкова сметка

Данните за банковия превод са следните:

Получател: СМАРТ УНИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
IBAN: BG75FINV91501016984412
BIC: FINVBGSF
Банка: ПИБ
Основание: Машина за пари 2019

Ние от SmartMoney.bg сме абсолютно сигурни, че ще сте доволни от организираните от нас обучения и затова ви предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност!

Запишете се и заплатете Семинара „Машина за пари“ и ако по някаква причина не сте доволни от проведеното обучение, ще ви възстановим цялата заплатена сума.

За лектора на семинара – Стойне Василев

Стойне Василев е организатор и идеен създател на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране. Той има повече от 11 години реален опит във финансовата сфера и управлението на пари, като инвестира в различни активи още от 1995 година.

През 2014 година напуска корпоративния свят, за да се отдаде на една кауза – подобряване на финансовата грамотност у нас и да помага на хората да постигат целите си. Като сертифициран финансов коуч, Стойне е помогнал на много хора да подобрят финансовата си грамотност и да управляват по-добре парите си.

Място на провеждане и контакти

Зала Есенс център

Есенс център се намира се в сърцето на София, на ул. „6-ти септември“ 37, самостоятелна сграда във вътрешен двор, в среда на зеленина и тишина. Голямата семинарна зала е с площ от 170 кв.м. е направена със специален дизайн, подходящ за събития в големи групи, лекции, презентации и фирмени обучения.

Свържете се с нас