Онлайн семинар „Машина за пари“ на 11 и 12 май 2024 година

Запиши се на работилница „Как да стартирам бизнес от А до Я“ 2023
04.09.2023

Онлайн семинар „Машина за пари“ на 11 и 12 май 2024 година

Десетото поредно издание на практическия семинар за лични финанси и инвестиране „Машина за пари“ ще се проведе онлайн на 11 и 12 май 2024 година (събота и неделя).

В тези два дни съм синтезирал моя над 20-годишен опит и ще ти споделя основните принципи и техники, които ще ти помогнат да изградиш твоя собствена МАШИНА ЗА ПАРИ.

Независимо къде се намираш по света или в България, може да вземеш участие в това онлайн събитие, а до 31 март 2024 година има отстъпка за ранно записване.

Като казвам „машина”, нямам предвид поредната „тайна на богатите“ или „стани милионер с по един час на ден“, а система от прости и проверени от времето правила за управление на парите и инвестиране, избор на подходящите за теб финансови продукти и мониторинг върху вложенията ти, които ще те поведат към финансовата свобода.

Да, информацията е безплатна в интернет и я има в изобилие, но има огромна разлика между това да имаш информация за десетки платформи за търговия с ценни книжа и хиляди възможности за инвестиране и това да имаш знанията и уменията да избереш подходящите за теб и да може да ги купиш и управляваш. За знанията, уменията и опита трябва да инвестираш част от времето и средствата си.

Останаха само 10 свободни места и едно от тях може да е за теб. Използвай промокод SM5 и ще получиш 5% отстъпка от редовната цена (важи и за двата пакета). Побързай, защото местата ще свършат бързо!

Да, искам да изградя моя МАШИНА ЗА ПАРИ!

Ако се колебаеш дали да се включиш в това събитие и НЕ вземеш това важно решение, помисли колко ще ти струва това. Ще продължиш да работиш от заплата до заплата, ще спестяваш малко пари, но те ще се топят от инфлацията и накрая пак ще трябва да разчиташ на работодателя (да не те уволни), на банката (да не ти вземе дома) и на държавата да ти дава подаяния във вид на пенсия.

Познато ми е. И аз бях в това положение.

Въпреки че съм завършил икономическо образование, си мислех, че единствено трябва да съм добър професионалист, да изкарвам повече пари и нещата ще се наредят. Когато установих, че имам спестени пари само за няколко месеца напред в банковата си сметка, осъзнах че доброто финансово положение не зависи само от това, какво правим на работа, а по-скоро от това, което правим след нея, т.е. умното управление на личните ни финанси.

Тогава започнах да изграждам моята Машина за пари и сега активите, които притежавам, ще ми позволят да не правя нищо през следващите поне 20 години, а при добро стечение на обстоятелствата, дори повече.

Не ти обещавам, че ще станеш милионер за няколко месеца или финансов експерт, защото това е дълъг процес. Не ти гарантирам, че ще постигнеш бързо и финансова свобода. Аз ще ти споделя само как да го направиш, а от теб зависи дали ще приложиш тези принципи или не. Обещанията и гаранциите може да си дадеш само на себе си. Аз ще ти дам посоката и подкрепата по пътя, който трябва да извървиш.

Ще ти дам и най-ценния ми актив – моето време и знания

Консултация от един час с мен струва 260 лева, а по време на семинара цял уикенд ще съм на твое разположение и може да задаваш всякакви въпроси и да поставиш твоите реални казуси.

В замяна искам само частица от твоето време и малка инвестиция (равняваща се на вечеря и кино с половинката), но ти обещавам, че ще си струва!

Важни са РЕЗУЛТАТИТЕ

Ако очакваш някакво чудодейна тайна или финансов продукт, който да ти носи висока доходност без риск, ще те разочаровам. Аз не знам такива. „Харчи по-малко, отколкото получаваш, и инвестирай умно остатъка“. Всеки го знае. Проблемът не е, че не знаеш какво да правиш, а КАК да го направиш. Нека си признаем – има много други обучения и книги за личните финанси, но на теб ти трябват не само знания, но и реални РЕЗУЛТАТИ.

Семинарът „Машина за пари“ запълва тази празнина като ти дава нужните инструменти, с които да преминеш към реални действия. Не залагам на скачането, прегръщането, силната музика и танците, а ще ти споделя знания, практически опит и подкрепа, за да приложиш вечни, доказани принципи за забогатяване. Семинарът ще ти спести доста време и пари, като ти помага да избегнеш грешките, подводните камъни и задънените улици по пътя към финансовата свобода.

По време на семинара ще разгледаме в подробности и реални казуси всяка една част от машината. Ще има време и да зададеш твоите въпроси, ако нещо не е станало ясно или твоята ситуация е специфична.

Какви пакети се предлагат?

За семинара може да избереш от 2 пакета – Стандартен и Премиум. При първия ще получиш всичко това, което изброих досега. С негова помощ ще направиш първите стъпки в света на личните финанси и инвестирането или ще надградиш наученото от книгите и безплатните статии.

В Премум пакета (той е само с 50 лева по-висока цена) ще получиш Мастър клас за инвестиране в акции на стойност 380 лева. От него ще научиш:

– Как да избереш платформа за търговия с акции

– Как да се регистрираш в нея

– Как да избереш подходящи дивидентни акции за теб

– Как да избереш подценени акции

– Как да намериш справедливата цена на дадена акция

– Как да намериш акции с потенциал за растеж

– Как да разбираш финансовите показатели и коефициенти на дадена компания

– Кои сайтове и инструменти да използваш в анализа на акциите

Да, искам да изградя моя МАШИНА ЗА ПАРИ!

И не забравяй, че ако вземеш едно от 10-те свободни места, ще получиш 5% отстъпка от редовната цена с промокод SM5.

Въпреки че събитието ще е онлайн, имаме ограничения за броя на участниците. Причината е, че искам да обърна внимание на максимален брой хора и да отговоря на всички въпроси.

Ако не побързаш, билетите ще свършат, а следващия семинар е чааааак през 2025 година! Няма да има друг през тази година.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.