Запиши се на работилница „Как да стартирам бизнес от А до Я“ 2023

Запиши се за Академията по лични финанси и инвестиране 2023
03.07.2023
Онлайн семинар „Машина за пари“ на 11 и 12 май 2024 година
19.02.2024

Запиши се на работилница „Как да стартирам бизнес от А до Я“ 2023

Какво се случи с мечтата ти да имаш нещо свое? Не искаше ли да работиш за себе си и ти да определяш правилата? А да, не е сега момента. Само да събереш малко пари или да ти дойде по-добра бизнес идея и ще го направиш, нали? Но времето си минава и този момент все не идва. Знам, че е страшно, дори само да си го помислиш. Има толкова много рискове.

Стартирането на собствен бизнес е важно решение и за да не оставяш нищо на случайността и късмета, запиши се за двудневната онлайн работилница „Как да стартирам бизнес от А до Я“, която ще се проведе на 25 и 26 ноември 2023 година (събота и неделя).

Ако се запишеш до 30 септември, ще получиш 5% отстъпка от стандартната цена с промокод SMART5, но побързай, защото макар и да е онлайн курс, местата са ограничени!

Да, искам да разбера повече за работилницата и да се запиша!

Цената на бездействието

Преди да напусна високоплатената ми работа и аз бях като теб. Крачката да направя нещо свое ме плашеше и все си намирах оправдания, за да не я направя. Така минаха години и ако не беше една поредица от събития, никога нямаше да стана предприемач. В основата на всички тях беше НЕ мисленето и реенето в облаците, а ДЕЙСТВИЕТО.

Сигурно си задаваш хиляди въпроси като “Как да разбера дали идеята ми е добра?”, “Как да изградя печеливш и устойчив бизнес?”, “Ще мога ли да изкарвам добри пари, ако работя за себе си?” и „Колко пари ще ми трябват, за да стартирам бизнес?“.

А какво ще кажеш за работилница, в която съм синтезирал в само един уикенд есенцията на своя над 20-годишен опит и знания в тази сфера, в който съм помогнал на стотици бизнеси да стартират? Преди години напуснах корпоративния свят и се отдадох на моята страст. Сега искам да помогна на теб да направиш тази крачка и да заживееш живота, който искаш.

Какво включва работилницата?

Работилницата е направена така, че всеки участник да работи по собствената си бизнес идея (ще ти помогна да я намериш, ако нямаш) и преминава през всички стъпки – от решението да стартираш бизнес до първите клиенти и продажби. В 6-те модула съм събрал години на проучване на пазара и работа с водещи предприемачи и мениджъри.

От теб се иска само едно, за да заживееш живота на мечтите си.

Не е позитивно мислене и мотивация – само с тях не става. Пробвал съм го и не работи.

Трябва ДЕЙСТВИЕ.

Искаш ли да се будиш сутрин с енергия и да нямаш търпение денят да започне?

Искаш ли понеделник да е любимият ти ден, защото тогава получаваш един безценен дар – една седмица време, което може да използваш както решиш без някой да ти стои над главата и да ти дава заповеди.

Ти да решаваш с кого, кога и къде да се виждаш, или да правиш това, което ти носи най-голямо удовлетворение – твоята СТРАСТ.

Може ли да имаш всичко това?

Разбира се, че може! Най-бързият начин да го направиш е като стартираш свой собствен бизнес или допълнителен източник на доходи в свободното ти време.

Няма да те лъжа – няма да е лесно, нито ще стане бързо. Трябва да вложиш много усилия и най-вече страст в твоя бизнес. Но ти гарантирам, че ще си струва! Най-трудна е първата крачка.

Не е ли рисково да започна собствен бизнес?

Рискът е възможността да се случи дадено неблагоприятно събитие. Предприемачеството е свързано с риска, както и всяко друго нещо в нашия живот. Рисково ли е да караш автомобил? Разбира се, и то в пъти повече, отколкото да стартираш собствен бизнес. Но въпреки това го правиш, нали?

Рисково ли е ходиш всеки ден на скучна работа, която ти носи само стрес? Разбира се. Тя ти взима най-ценните неща – времето, здравето и щастието ти. Има ли нещо по-важно от това да разполагаш с времето си, да се грижиш за здравето си и да имаш повече щастливи мигове?

Ще изкарвам ли достатъчно пари, за да се издържам?

Зависи само от теб. Най-богатите хора в света и в България са предприемачи. Ако полагаш нужните усилия и страст в това, което правиш (както и досега), те ще бъдат възнаградени. Има една малка разлика с работата на заплата – като служител не зависи от теб каква заплата ще получаваш и какви бонуси (те са в голяма степен субективни и зависят от прекия ти ръководител), докато като предприемач има пряка зависимост между постигнатите резултати и парите, които получаваш.

Разбира се, има и собственици на бизнес, които не изкарват толкова, колкото са очаквали. Това не е краят на света, нали? Какво ще направиш, ако на новата работа ти плащат по-малко от обещаното? Ще напуснеш, нали? Така е и при бизнеса – ако нещата не са се получили, винаги може да започнеш друг бизнес или да си намериш работа.

Не знам дали сега искам да стартирам бизнес. Ами, ако не е за мен?

Дори тази мисъл да имаш собствен бизнес да е много далечна сега, ела на работилницата и провери в безопасна среда дали имаш нужните качества за предприемач, дали идеята ти е добра и как да я развиеш. Ако след него прецениш, че това не е за теб или сега не е подходящия момент, ще имаш яснота и ще се фокусираш върху важните неща за теб.

И не забравяй – запиши се до 30 септември 2023 година и ще получиш 5% отстъпка с промокод SMART5.

Да, искам да разбера повече за работилницата и да се запиша!

Дали работилницата е за мен, ако вече имам бизнес?

Почти съм сигурен, че ако имаш малък или семеен бизнес, работилницата ще ти помогне да се качиш на следващото ниво в твоята дейност. Аз работя с предприемачи, които са стартирали преди повече от 5 години, но повечето са се загубили някъде по пътя и аз им помагам да намерят вярната посока.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

2 Comments

  1. Пламен Иванов Райчинов каза:

    Чудесно предложение. Предполагам че много хора като мен се чудят какъв точно собствен бизнес да започнат и да се откъснат от порочният кръг на “гарантираният” доход от заплата. Жалко че няма да съм на разположение точно тези дати. Дали не мога да получа информацията в частна консултация?

  2. Стойне Василев каза:

    Здравейте, г-н Райчинов,

    Да, пишете ми на info@smartmoney.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.