Запиши се за Академията по лични финанси и инвестиране 2024

Онлайн семинар „Машина за пари“ на 11 и 12 май 2024 година
19.02.2024

Запиши се за Академията по лични финанси и инвестиране 2024

На 9 ноември 2024 година стартира 12-тото издание на Академията по лични финанси и инвестиране. През последните месеци се случиха много неща в света на финансите и инвестициите, като екипът на SmartMoney.bg работи здраво, за да получиш една още по-практична академия, с цели 4 работилници, повече реални казуси и нови лектори като запазихме добрите неща от предишните 11 издания.

Какво ще получиш от Академията по лични финанси и инвестиране 2024?

Академията по лични финанси и инвестиране е разделена на 9 модула. Тя ще се проведе в два поредни уикенда на 9, 10, 16 и 17 ноември 2024 година. В Академията са предвидени цели 4 практически работилници (всеки следобед ще има по една с продължителност от 3 часа), в които ще работим по създаването на твоя финансов и инвестиционен план. Стъпка по стъпка ще ти споделям от моя екран как да инвестираш в различни активи, как да работиш с различните платформи и много други полезни неща.

В тази част ще можеш да зададеш и твоите въпроси, на които все още нямаш отговор. Форматът на академията е 4 почивни дни, за да се потопиш изцяло в твоите финанси и инвестиции (а и през зимните месеци няма кой знае какво друго да се прави).

Както виждаш, предвидили сме достатъчно време за да научиш и да започнеш да прилагаш на практика всички доказани във времето стратегии. Не е случайно, че досегашните участници увеличават доходите си средно с 89% в рамките на следващите 6 месеца като отделят за това само няколко часа на месец. Как го знам ли? Измерваме го.

Аз самият не обичам кратките семинари за по няколко часа, на които лекторите препускат по материала и няма време да си задам въпросите и да разгледаме как стават нещата на практика, затова и тази Академия не е такава. Тя е следващата ти крачка след четенето на полезни статии и книги по темата.

Четенето на книги и гледането на видеа са хубави неща, но само с тях няма да постигнеш твоите цели, нали?

Трябва ти здрава основа от знания, получена директно от извора – успешни експерти в съответните области, както и подкрепа в първите ти стъпки в света на финансите.

Академията предлага точно това – само експерти–практици (а не теоретици и продавачи на финансови продукти, както е на повечето семинари), които правят това, което „проповядват“.

Ако искаш да постигнеш финансова свобода, може да разчиташ на нашата подкрепа (и на останалите участници, също), като за тази цел има специална затворена Facebook група, където ще дискутираме всичко, което те интересува. Участниците в предишните издания на Академията определят тази група за едно от най-полезните неща и като нова среда, в която намират съмишленици.

Ето какво казва Игор Ешкун за предишното издание на Академията:

„Едно от най-ценните неща, беше да попия от опита на вече успешни хора в тази сфера. Хареса ми и конкретиката за всеки актив, нямаше толкова много общи неща и след всеки ден на академията можеш директно на отварям акаунти и да започвам. Също така да видя, че има още много хора като мен.“

Владимир Тодоров споделя: “Академията беше подходяща за хора без никакъв опит и беше добро въведение в темата за финансите. Смятам че ще ми даде добър старт за да започна да тествам с различни типове инвестиции.“

Дори само Академията да служи като катализатор, за да сложиш в ред личните си финанси и да започнеш да инвестираш, това не е малко. Също така, повечето участници си възстановяват вложената в курса сума само в рамките на 3 месеца, а научените уроци им служат до края на живота. Сигурен съм, че това ще е инвестицията с най-висока възвращаемост в твоя живот.

Имам един подарък за теб. Запиши се до 31 август 2024 година и ще получиш 7% отстъпка от редовната цена за ранно записване. Използвай промокод RANO7 при регистрацията.

Да, искам да сложа в ред финансите си!

Какво сме ти подготвили в Академия по лични финанси и инвестиране 2023?

Онлайн издание

Когато Академията премина в онлайн вариант, имах известни притеснения, но те се оказаха неоснователни и участниците са много доволни от този формат. Едно от най-големите предимства на онлайн събитията е, че може да присъстваме на тях от своя дом, без да пътуваме и да губим средства и време за това. Също така, може да присъства пред екрана и нашата половинка или приятел и заедно да направим първите стъпки към финансовата свобода.

Онлайн форматът е подходящ и за всички хора в страната и българите в чужбина, които досега бяха пренебрегнати в събитията на живо в София. На предишните издания присъстваха хора от Германия, Англия, Австрия, Швейцария и от много градове в България като Пловдив, Русе, Варна, Бургас, Търговище и други.

Нови лектори

Човек може да се учи от книги, уебинари, онлайн видео курсове и други източници, но срещите с топ български инвеститори и финансови експерти не може да се замени с нищо, повярвайте ми.

Една от най-големите ценности на тази Академия са лекторите. Всички те са инвеститори и топ специалисти в техните области. Ти ще имаш възможност да се срещнеш с хора като Щелян Калчев и Стойчо Недев. Тази година съм поканил като гост-лектори Мирослав Запорожанов, който е съосновател на InvestPRO и един от топ инвеститорите в акции Момчил Луканов. Те ще отделят от личното си време, за да ти споделят тяхното виждане за инвестирането, какво за научили от опита си, както и успешните им практики и стратегии.

Да, искам да се запиша и да започна да инвестирам!

Какви пакети се предлагат?

Както и при предишните издания, предлагаме 3 различни пакета, от които може да си избереш. Първият пакет е Базовият. Той включва всички лекции – това са 9 модула по основните теми, които обхващат всичко, което трябва да знаеш за личните финанси и инвестирането.

В този пакет се включват и работилниците, на които ще практикуваме наученото и ще обсъждаме твоите казуси и въпроси (само те са на обща стойност 640 лева). Ще бъдеш и част от затворена Facebook група, където ще споделям всички презентации и материали за академията.

VIP пакетът е най-предпочитания и изгоден от финансова гледна точка. Той включва всичко от Базовия пакет (лекции и работилници), както и едно онлайн обучение за създаване на личен финансов план на стойност 280 лева, което ще се състои на 24 ноември 2024 година, като ако не може да присъстваш на него, ще ти изпратя запис.

Добавих това отделно обучени, защото знам колко е важно всички получени знания от Академията и други източници да се приложат на практика в личния или семейния ни финансов план.

Премиум пакетът е за най-отдадените. Ако ти си от тези хора, за които няма нищо невъзможно и искаш да получиш максимума от дадено събитие, както и да работим индивидуално по твоите цели и финансов план, този пакет е за теб. В него съм включил тримесечната програма по финансов коучинг „Стабилна основи“, в която ще работиш с мен за постигането на твоите цели. Редовната цена на тази програма е 730 лева. Има само 3 свободните места за този пакет, а и така ще си гарантираш, че ще има място за теб в индивидуалните ми програми.

Запиши се до 31 август 2024 година и ще получиш 7% отстъпка от редовната цена за ранно записване. Използвай промокод RANO7 при регистрацията.

Да, искам да се запиша за Академията!

Побързай да се запишеш. Въпреки че е лято, има много активни хора, които чакат почти цяла година, за да участват в Академията и местата се запълват бързо. Също така, за да осигурим максимална полезност за всеки един участник и време за обсъждане и приложение, сме ограничили максималния брой хора в академията. Компромиси няма да правим, въпреки че през предишните години ми се обаждаха много хора за изключение.

Не забравяй, че ако изпуснеш събитието тази година, следващото ще е чаааааак през 2025 година.

Ще те очаквам на академията,
Стойне

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.