Месечна среща на Клуб на инвеститора: ReStart и пасивни доходи

Стартира записването за новия сезон на 9 Academy
01.09.2015
StartUP@Blagoevgrad конференция на 30 ноември 2022
25.11.2015

Месечна среща на Клуб на инвеститора: ReStart и пасивни доходи

По традиция в последната сряда на месеца ще направим месечната среща на Клуба на инвеститора, като тази ще е първата след лятната пауза. Ще се преброим тази есен и ще дадем ReStart на клуба.

Събитието е на 30 септември (сряда) от 19.00 часа в зала Златен рог, като се изисква предварителна регистрация на този линк. Местата са ограничени на 40. Цената с предварителна регистрация е 5 лева и се заплаща на място. Цената в деня на събитието е 10 лева. Ще има хубаво вино и сладки.

За начало, ще ви разкажа малко повече за този клуб и месечните срещи, на които се събираме и обсъждаме различни инвестиции и начини да накараме парите да работят за нас. Клуба на инвеститора не е професионален клуб и всеки може да участва в него, независимо от заниманието си и знанията си в сферата на финансите. Той се създаде след първото издание на Академията по лични финанси и инвестиране (която тогава се казваше „Какво не ни казва Кийосаки?”), а месечните срещи се провеждат всяка последна сряда от месеца. На тези срещи обсъждаме практически казуси и реални събития от ежедневието.

Клубът си има и официална Facebook група, която вече има над 1,000 много интелигентни членове. В нея ежедневно се споделя интересна информация от света на бизнеса и инвестициите, обсъжда се покупката на конкретни активи и всеки споделя своя опит и знания.

Новите нeща за този сезон в месечните срещи са формата на събитията и мястото. Фокуса ще е върху споделянето на знания и умения между участниците по предварително формулирана тема или казус, предложен от участник. Желанието ни това да е много повече от нетуъркинг събитие. Партньорствата и връзките в този Клуб ще се изградят и заздравят, но по-важното е, че по пътя на споделянето на знания и практика, всеки от нас ще се обогати и ще намери верния път за развитие на себе си и бизнеса си. Всеки участник ще може да получи и да допринесе за успеха на другия.

Програмата за събитието e:

19.00 – 19.30 Представяне на участниците и на Клуба на инвеститора.

19.30 – 20.30 Дискусия на “Как да накараме парите да работят за нас …или има ли пасивни доходи в България през 2015 година.

20.30 – 21.30 Нетуъркинг – създаване на нови контакти и обмяна на опит.

Ново е и мястото на месечната ни среща. Любезни домакини са зала “Златен рог”. Тя се намира на ул. „Златен рог“ 16В, ет.1, което е на 30 метра от спирка на метрото „Джеймс Баучер“, спирки на градски транспорт и х-л Кемпински Маринела София. Ако шофирате – не трябва да се притеснявате за колата си. Винаги ще намерите място да паркирате – на улицата пред сградата, на „Зелена зона“ до х-л Кемпински Маринела София или в подземния паркинг на метро спирка „Джеймс Баучер“.

Button

А ако искате да получавате полезна и интересна информация за вашите лични финанси и инвестиции, присъединете се към над 2,000 умни хора и се запишете за нашия Бюлетин:

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.