Месечна среща на Клуб на инвеститора: ReStart и пасивни доходи

Стартира записването за новия сезон на 9 Academy
01.09.2015
Безплатен уебинар: Как да направим скока от наемен служител към свободен предприемач?
13.01.2016

Месечна среща на Клуб на инвеститора: ReStart и пасивни доходи

По традиция в последната сряда на месеца ще направим месечната среща на Клуба на инвеститора, като тази ще е първата след лятната пауза. Ще се преброим тази есен и ще дадем ReStart на клуба.

Събитието е на 30 септември (сряда) от 19.00 часа в зала Златен рог, като се изисква предварителна регистрация на този линк. Местата са ограничени на 40. Цената с предварителна регистрация е 5 лева и се заплаща на място. Цената в деня на събитието е 10 лева. Ще има хубаво вино и сладки.

За начало, ще ви разкажа малко повече за този клуб и месечните срещи, на които се събираме и обсъждаме различни инвестиции и начини да накараме парите да работят за нас. Клуба на инвеститора не е професионален клуб и всеки може да участва в него, независимо от заниманието си и знанията си в сферата на финансите. Той се създаде след първото издание на Академията по лични финанси и инвестиране (която тогава се казваше „Какво не ни казва Кийосаки?”), а месечните срещи се провеждат всяка последна сряда от месеца. На тези срещи обсъждаме практически казуси и реални събития от ежедневието.

Клубът си има и официална Facebook група, която вече има над 1,000 много интелигентни членове. В нея ежедневно се споделя интересна информация от света на бизнеса и инвестициите, обсъжда се покупката на конкретни активи и всеки споделя своя опит и знания.

Новите нeща за този сезон в месечните срещи са формата на събитията и мястото. Фокуса ще е върху споделянето на знания и умения между участниците по предварително формулирана тема или казус, предложен от участник. Желанието ни това да е много повече от нетуъркинг събитие. Партньорствата и връзките в този Клуб ще се изградят и заздравят, но по-важното е, че по пътя на споделянето на знания и практика, всеки от нас ще се обогати и ще намери верния път за развитие на себе си и бизнеса си. Всеки участник ще може да получи и да допринесе за успеха на другия.

Програмата за събитието e:

19.00 – 19.30 Представяне на участниците и на Клуба на инвеститора.

19.30 – 20.30 Дискусия на “Как да накараме парите да работят за нас …или има ли пасивни доходи в България през 2015 година.

20.30 – 21.30 Нетуъркинг – създаване на нови контакти и обмяна на опит.

Ново е и мястото на месечната ни среща. Любезни домакини са зала “Златен рог”. Тя се намира на ул. „Златен рог“ 16В, ет.1, което е на 30 метра от спирка на метрото „Джеймс Баучер“, спирки на градски транспорт и х-л Кемпински Маринела София. Ако шофирате – не трябва да се притеснявате за колата си. Винаги ще намерите място да паркирате – на улицата пред сградата, на „Зелена зона“ до х-л Кемпински Маринела София или в подземния паркинг на метро спирка „Джеймс Баучер“.

Button

А ако искате да получавате полезна и интересна информация за вашите лични финанси и инвестиции, присъединете се към над 2,000 умни хора и се запишете за нашия Бюлетин:

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.