Стартира записването за новия сезон на 9 Academy

Моите 8 причини да стана предприемач
17.08.2015
Smart Предприемачи – Йоана Пенева: Мечтите са постижими
02.09.2015

Стартира записването за новия сезон на 9 Academy

Имах удоволствието да съм един от лекторите във втория сезон на 9 Academy и се запознах със страхотни млади и ентусиазирани хора, които искаха да променят света или поне да направят България по-добро място за живеене. С първите си два сезона бизнес академията доказа, че младите предприемчиви хора в България имат нужда от среда на общуване помежду си, съчетана със среда, която им позволява не просто да учат от опита на доказано успешни хора, а и да предизвикват себе си и да откриват свои нови силни страни.

В третия сезон отново 50 участници ще се впуснат в 6-те вълнуващи, полезни и незабравими месеца на учене, преживяване и още нещо!

Ще има нови попълнения сред експертите и опитните специалисти от бизнес сектора, които ще споделят своите знания, умения и опит с участниците, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

В сезон 3 участниците ще имат шанс да се срещнат и с първия международен обучител в рамките на 9 Academy. Другата новост ще бъде възможността участниците да получат индивидуално менторство за свои проекти.

9-те модула остават Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT, Продажби. Остава и програмата за личностно развитие, която беше оценена като много интересна и полезна от участниците в предишния сезон.

startira zapisvaneto za noviq sezon na 9academy

Сезон 3 на 9 Аcademy ще започне в началото на ноември 2015 година и ще приключи в края на април 2016. Планирани са по 2 вечерни обучения всяка седмица, с начален час 19:00 часа. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

Кандидатстването става на два етапа:

  • попълване на онлайн регистрационна форма: http://9academy.com/registration
  • лична среща с представител на екипа по подбор (само одобрените след първите етап ще получат телефонно обаждане с покана    за среща).

Краен срок за записване чрез попълване на онлайн регистрационната форма – 30 септември.

Таксата за участие в 9 Аcademy, ако бъдете одобрени, е в размер на 190 лева.

И накрая, малко информация за организаторите от Фондация „ДЕВЕТ“: Тя е организация с основна цел подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.

9 Academy поставя в центъра на обучителния процес участниците. Всички модули, обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени с нуждите на групата, както и с това до колко релевантни са те спрямо обучителните цели, които всеки един от тях си е поставил.

В 9 Academy участниците учат от обучителите, от екипа на Академията, от другите участници и от самите себе си. Те получават достъп до Бизнес библиотека и до редица бизнес събития, извън програмата на 9 Academy.

Ако искате да се присъедините към над 1,500 умни хора и да получавате полезна информация, запишете се за нашия Бюлетин.

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.