Стартира записването за новия сезон на 9 Academy

Моите 8 причини да стана предприемач
17.08.2015
Smart Предприемачи – Йоана Пенева: Мечтите са постижими
02.09.2015

Стартира записването за новия сезон на 9 Academy

Имах удоволствието да съм един от лекторите във втория сезон на 9 Academy и се запознах със страхотни млади и ентусиазирани хора, които искаха да променят света или поне да направят България по-добро място за живеене. С първите си два сезона бизнес академията доказа, че младите предприемчиви хора в България имат нужда от среда на общуване помежду си, съчетана със среда, която им позволява не просто да учат от опита на доказано успешни хора, а и да предизвикват себе си и да откриват свои нови силни страни.

В третия сезон отново 50 участници ще се впуснат в 6-те вълнуващи, полезни и незабравими месеца на учене, преживяване и още нещо!

Ще има нови попълнения сред експертите и опитните специалисти от бизнес сектора, които ще споделят своите знания, умения и опит с участниците, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

В сезон 3 участниците ще имат шанс да се срещнат и с първия международен обучител в рамките на 9 Academy. Другата новост ще бъде възможността участниците да получат индивидуално менторство за свои проекти.

9-те модула остават Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT, Продажби. Остава и програмата за личностно развитие, която беше оценена като много интересна и полезна от участниците в предишния сезон.

startira zapisvaneto za noviq sezon na 9academy

Сезон 3 на 9 Аcademy ще започне в началото на ноември 2015 година и ще приключи в края на април 2016. Планирани са по 2 вечерни обучения всяка седмица, с начален час 19:00 часа. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

Кандидатстването става на два етапа:

  • попълване на онлайн регистрационна форма: http://9academy.com/registration
  • лична среща с представител на екипа по подбор (само одобрените след първите етап ще получат телефонно обаждане с покана    за среща).

Краен срок за записване чрез попълване на онлайн регистрационната форма – 30 септември.

Таксата за участие в 9 Аcademy, ако бъдете одобрени, е в размер на 190 лева.

И накрая, малко информация за организаторите от Фондация „ДЕВЕТ“: Тя е организация с основна цел подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.

9 Academy поставя в центъра на обучителния процес участниците. Всички модули, обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени с нуждите на групата, както и с това до колко релевантни са те спрямо обучителните цели, които всеки един от тях си е поставил.

В 9 Academy участниците учат от обучителите, от екипа на Академията, от другите участници и от самите себе си. Те получават достъп до Бизнес библиотека и до редица бизнес събития, извън програмата на 9 Academy.

Ако искате да се присъедините към над 1,500 умни хора и да получавате полезна информация, запишете се за нашия Бюлетин.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.