Конференция „В света на криптовалутите“ ще се проведе на 12 март 2022 година в София

Как да избегнем изкушението на следващото бляскаво голямо нещо, когато инвестираме
27.02.2018
Двудневен онлайн уъркшоп „Растеж в бизнеса“ на 18 и 19 март
28.02.2022

Конференция „В света на криптовалутите“ ще се проведе на 12 март 2022 година в София

Термини като „блокчейн“, „биткойн“, „DeFi“, „крипто“ и други навлязоха в живота ни през последните няколко години и все повече ще определят нашето бъдеще. На 12 март 2022 година (събота) в София Тех Парк ще се проведе първата конференция на Крипто Революция „В света на криптовалутите“, на която може да се запознаете с последните новини около крипто света. SmartMoney.bg е медиен партньор на събитието и ще ви споделям какво се случва около конференцията.

Моята история с крипто активите

За мен всичко, което се случва в крипто света и децентралицираните финанси (DeFi) е не просто поредната модна инвестиция, а цяла екосистема, която се развива много бързо и вече излиза извън новините и спекулациите около цената на биткойн и другите криптовалути.

Преди да инвестирам за първи път през миналата година сравнително малка част от моите спестявания в биткойн и етериум при предишния спад (при сегашния купих още), реших да се запозная какво представлява технологията, която стои зад тези криптовалути (блокчейн), как тя ще преодолее недостатъците на сегашната парична система и как тя ще се развива в бъдеще. След това започнах да изучавам спецификите на основните криптовалути.

Книги като „Стандартът Биткойн“ на Сейфедин Амус, „Станете биткойн експерт“ на Андреас М. Антонопулос, „Blockchain Revolution: How the Technology Behind Bitcoin and Other Cryptocurrencies is Changing the World“ на Don Tapscott и други ми бяха много полезни, за да навляза в материята.

Сериозни знания и умения придобих от специалния курс на Благовес Белев за InvestPRO за крипто активите, технологията зад тях, инвестиционните възможности, факторите, които влияят върху цената на криптовалутите и много други теми, които беше засегнал в курса, за което му благодаря. Тази година има цял отбор, който ще подготви курса за крипто активите, като един от тях е Владислав Драмалиев – лектор и на събитието, за което ще ви разкажа.

Конференцията „В света на криптовалутите“

Логичната следваща стъпка е да посетя първото събитие на живо, което се организира от Крипто Революция и Пламен Андонов. С него се запознах, когато бях гост в неговия YouTube канал (може да гледате нашия разговор на този линк). Направи ми впечатление, че Пламен е доста добре запознат с тази материя и по-важното е, че има сравнително балансиран поглед върху нещата, свързани с крипто активи.

Освен Пламен Андонов и Владислав Драманлиев, сред лекторите на конференцията са още Николай Делчев (може да прочетете неговата статия „Всичко, което трябва да знаеш за криптовалутите“ в SmartMoney.bg), Иван Иванов – крипто инвеститор, Божидар Балевски – финансов анализатор, Георги Манолов от Nexo и Валентин Михов от FINEXIFY.

Програмата на конференцията

Програмата на събитието започва в 10.00 часа на 12 март и включва теми като „10 причини защо Биткойн трябва да успее“, „Биткойн в контекста на (над)националната сигурност“, „Yield Farming – как да правим пасивен доход върху крипто портфолиото ни“ и други.

Организаторите са подготвили много изненади, томболи и награди.

Аз ще бъда на конференцията и ще се радвам да се видим.

Може да получите повече информация за събитието и да си купите билет от следния линк – https://cryptorevolution.bg/event/

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.