Конференция „В света на криптовалутите“ ще се проведе на 12 март 2022 година в София

Как да избегнем изкушението на следващото бляскаво голямо нещо, когато инвестираме
27.02.2018
Двудневен онлайн уъркшоп „Растеж в бизнеса“ на 18 и 19 март
28.02.2022

Конференция „В света на криптовалутите“ ще се проведе на 12 март 2022 година в София

Термини като „блокчейн“, „биткойн“, „DeFi“, „крипто“ и други навлязоха в живота ни през последните няколко години и все повече ще определят нашето бъдеще. На 12 март 2022 година (събота) в София Тех Парк ще се проведе първата конференция на Крипто Революция „В света на криптовалутите“, на която може да се запознаете с последните новини около крипто света. SmartMoney.bg е медиен партньор на събитието и ще ви споделям какво се случва около конференцията.

Моята история с крипто активите

За мен всичко, което се случва в крипто света и децентралицираните финанси (DeFi) е не просто поредната модна инвестиция, а цяла екосистема, която се развива много бързо и вече излиза извън новините и спекулациите около цената на биткойн и другите криптовалути.

Преди да инвестирам за първи път през миналата година сравнително малка част от моите спестявания в биткойн и етериум при предишния спад (при сегашния купих още), реших да се запозная какво представлява технологията, която стои зад тези криптовалути (блокчейн), как тя ще преодолее недостатъците на сегашната парична система и как тя ще се развива в бъдеще. След това започнах да изучавам спецификите на основните криптовалути.

Книги като „Стандартът Биткойн“ на Сейфедин Амус, „Станете биткойн експерт“ на Андреас М. Антонопулос, „Blockchain Revolution: How the Technology Behind Bitcoin and Other Cryptocurrencies is Changing the World“ на Don Tapscott и други ми бяха много полезни, за да навляза в материята.

Сериозни знания и умения придобих от специалния курс на Благовес Белев за InvestPRO за крипто активите, технологията зад тях, инвестиционните възможности, факторите, които влияят върху цената на криптовалутите и много други теми, които беше засегнал в курса, за което му благодаря. Тази година има цял отбор, който ще подготви курса за крипто активите, като един от тях е Владислав Драмалиев – лектор и на събитието, за което ще ви разкажа.

Конференцията „В света на криптовалутите“

Логичната следваща стъпка е да посетя първото събитие на живо, което се организира от Крипто Революция и Пламен Андонов. С него се запознах, когато бях гост в неговия YouTube канал (може да гледате нашия разговор на този линк). Направи ми впечатление, че Пламен е доста добре запознат с тази материя и по-важното е, че има сравнително балансиран поглед върху нещата, свързани с крипто активи.

Освен Пламен Андонов и Владислав Драманлиев, сред лекторите на конференцията са още Николай Делчев (може да прочетете неговата статия „Всичко, което трябва да знаеш за криптовалутите“ в SmartMoney.bg), Иван Иванов – крипто инвеститор, Божидар Балевски – финансов анализатор, Георги Манолов от Nexo и Валентин Михов от FINEXIFY.

Програмата на конференцията

Програмата на събитието започва в 10.00 часа на 12 март и включва теми като „10 причини защо Биткойн трябва да успее“, „Биткойн в контекста на (над)националната сигурност“, „Yield Farming – как да правим пасивен доход върху крипто портфолиото ни“ и други.

Организаторите са подготвили много изненади, томболи и награди.

Аз ще бъда на конференцията и ще се радвам да се видим.

Може да получите повече информация за събитието и да си купите билет от следния линк – https://cryptorevolution.bg/event/

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.