Двудневен онлайн уъркшоп „Растеж в бизнеса“ на 18 и 19 март

Конференция „В света на криптовалутите“ ще се проведе на 12 март 2022 година в София
22.02.2022
За или против кеша vol.2 на 27 септември 2022 год.
20.09.2022

Двудневен онлайн уъркшоп „Растеж в бизнеса“ на 18 и 19 март

Знаеш ли какво отличава успешните компании в България и как те реализират бизнес целите си? През последните години се срещнах със стотици предприемачи и мениджъри и отговорът е…С ПЛАНИРАНЕ! Всички те отделят минимум по 1 ден на всяко тримесечие, за да планират развитието на бизнеса си.

В тази статия ще ти споделя как и ти може да направиш това планиране по един структуриран начин с доказани инструменти и стратегии, които се прилагат успешно от хиляди бизнеси по цял свят. И всичко това с подкрепата на бизнес треньор и в компанията на други предприемачи и мениджъри, които ще споделят своя опит и добри практики.

Как аз мога да съм ти полезен?

В края на миналата година направих първия ми онлайн ActionCOACH Growth Club. На уъркшопа имаше 15 собственици на бизнес и мениджъри (и сега максимума е толкова), които си тръгнаха с 90-дневен бизнес план, описан стъпка по стъпка, който да им донесе желаните резултати.

На 18 и 19 март 2022 година (петък и събота) ще се проведе „Растеж в бизнеса“ – двудневен онлайн уъркшоп, в който с моя помощ и този на останалите бизнес треньори ще имаш възможност да създадеш индивидуална стратегия за развитие на бизнеса си за следващите 3 месеца.

Ще ти покажем как да направиш 90-дневен бизнес план в няколко лесни стъпки, който да ти гарантира желаните резултати и ще ти споделим техниките и инструментите, чрез които да реализираш плана си и да изведеш бизнеса си на върха.

Какво сме ти подготвили? 

Growth Club е събитие, което се провежда в над 83 държави от целия свят с хиляди собственици на бизнес, на всеки 3 месеца, като сега имаш възможност да се включиш и ти.

По време на двудневното събитие ще получиш:

  • 3 лекции от водещи експерти и собственици на бизнес. Проф. Евгени Станимиров, Пламен Юруков и Георги Малчев ще ти дадат практични съвети и доказани техники за растеж на бизнеса. 
  • Двудневен уъркшоп за създаване на 90-дневен план за растеж (в моя клуб може да вземат участие само 15 предприемачи и собственици на бизнес). 
  • Обмяна на опит, знания, техники и инструменти с останалите участници в работилницата.

Преди да се регистрираш за работилницата, ето малко повече информация за пакет PREMIUM, който е най-предпочитан и ти го препоръчвам.

Той включва освен 3-те лекции онлайн, записи от тях, 90-дневното бизнес планиране, бизнес диагностика на стойност 500 лева, финансова консултация на стойност 500 лева, изготвяне на личностен профил, бизнес обучения на стойност 900 лева, безплатен абонамент за Клуб на книгата и още други бонуси.

Ако използваш промокод SVAC0920, ще си в моя клуб за растеж и освен това ще получиш отстъпка от 20% от редовната цена.
Това важи само за първите 15 записали се и заплатили билета!

Останалите ще получат отстъпката, но ще работят с някои от другите сертифицирани бизнес треньори на ActionCOACH.

Да, искам да участвам в Growth Club и да планирам бизнеса си!

Побързай, защото свободните места свършват бързо, а и след 12 март цените се повишават!

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.