Кой печели наградата от проучването сред читателите на SmartMoney.bg?

Инвестиционна игра на SmartMoney.bg
10.12.2013
Къде инвестирахме нашите пари през 2014 година
14.01.2014

Кой печели наградата от проучването сред читателите на SmartMoney.bg?

Благодаря на всички 292 читатели, които се включиха в първото по рода си проучване сред читателите на сайта. Целта на това проучване беше да получим актуална информация за хората, които четат SmartMoney.bg и да ги опознаем по-добре, което ще е полезно като насока за в бъдеще материалите да стават още по-добри и полезни, както и да предложим различни инструменти за по-умно управление на вашите пари.

Скоро ще обявим резултатите от това проучване, но преди това, за да ви се отблагодарим за отделеното време, ще дадем награда за един от читателите, попълнил анкетата и оставил своя email.

И така, независима комисия от 3-ма души определи на случаен принцип читателят, който ще получи наградата и той е…

№ 178 Катерина Иванова от София

Наградата е българското издание на книгата „Пулсът на личните финанси“ на Алберт Обручков. Тя е един практически наръчник, с който ще може да управлявате личните си финанси. Книгата няма да се продава, а е само за участниците в семинара „Аз и парите“. Към нея върви „Финансова диагностика“ на същия автор, с чиято помощ ще може да направите финансов анализ на състоянието си.

Вече се свързах с Катерина и наградата пътува към нея. Благодаря на всички останали участници в проучването и ви пожелавам успешна 2014 година.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.