Кой печели наградата от проучването сред читателите на SmartMoney.bg?

Благодаря на всички 292 читатели, които се включиха в първото по рода си проучване сред читателите на сайта. Целта на това проучване беше да получим актуална информация за хората, които четат SmartMoney.bg и да ги опознаем по-добре, което ще е полезно като насока за в бъдеще материалите да стават още по-добри и полезни, както и да предложим различни инструменти за по-умно управление на вашите пари.

Скоро ще обявим резултатите от това проучване, но преди това, за да ви се отблагодарим за отделеното време, ще дадем награда за един от читателите, попълнил анкетата и оставил своя email.

И така, независима комисия от 3-ма души определи на случаен принцип читателят, който ще получи наградата и той е…

№ 178 Катерина Иванова от София

Наградата е българското издание на книгата „Пулсът на личните финанси“ на Алберт Обручков. Тя е един практически наръчник, с който ще може да управлявате личните си финанси. Книгата няма да се продава, а е само за участниците в семинара „Аз и парите“. Към нея върви „Финансова диагностика“ на същия автор, с чиято помощ ще може да направите финансов анализ на състоянието си.

Вече се свързах с Катерина и наградата пътува към нея. Благодаря на всички останали участници в проучването и ви пожелавам успешна 2014 година.

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.