Как да спечелите две безплатни сесии и една стипендия от 65% за „Мениджмънт инкубатор”?

Безплатен уебинар “Как да повишим стандарта си на живот?”
10.09.2014
Анди Лопейта: „Не можете да сте най-добрия без силна мрежа от контакти“
16.09.2014

Как да спечелите две безплатни сесии и една стипендия от 65% за „Мениджмънт инкубатор”?

Каква е разликата между лидер и мениджър?

Всеки добър мениджър трябва да умее да управлява себе си, своя екип и бизнеса. На това е посветена работилница „Мениджмънт инкубатор” на The Business Institute. Новото издание на програмата започва на 9 октомври 2014 г.

SmartMoney.bg в партньорство с The Business Institute осигурява за своите читатели една стипендия в размер на 65% и две безплатни сесии за работилницата.

Ако искате да спечелите един от трите пропуска, трябва да отговорите на въпроса „Kаква е разликата между лидер и мениджър?“, като попълните следната форма до 23 септември 2104 година.

“Мениджмънт инкубатор” продължава 5 седмици. Сесиите се провеждат 2 пъти седмично от 17:00 до 20:30 часа в работното ателие на The Business Institute в гр. София, ул. Ф. Жолио Кюри 23А. Всяка сесия включва практическа работа по конкретен бизнес казус и дискусия за решенията им.

„Мениджмънт инкубатор”  включва набор от инструменти за самооценка на изградените знания и умения. Тя е разработена специално за специфичните потребности на мениджъри, които желаят да развиват и усъвършенстват своите бизнес, лидерски и управленски умения:

  • Експерти, които наскоро да поели управлението на екип и резултати.
  • Мениджъри, които искат да надградят своите “меки” умения.
  • Предприемачи, които желаят да бъдат и добри мениджъри.

Ключови ползи за завършилите програмата са усвояването, упражняването и  усъвършенстването на мениджърски умения в четирите основни насоки, които обуславят  високото бизнес представяне на мениджъра:

  • Управление на личната ефективност.
  • Управление на хора.
  • Управление на ресурси.
  • Управление на резултати.

Работните сесии на обучението включват комбинация от:

  • Присъствени сесии със силен дискусионен елемент, водени от обучители със солиден управленски опит.
  • Дискусионни панели с успешни мениджъри и предприемачи от практиката.
  • Комбинация от упражнения в малки групи, самоподготовка и работа по практически казуси по време на работните сесии.

За да участвате в конкурса за стипендии, попълнете онлайн формата за кандидатстване.

The Business Institute предоставя казусно-ориентирано развитие на бизнес умения. Организира бизнес обучения под формата на работилници, развива методологии и инструменти в областите мениджмънт, предприемачество и иновации. Използва и адаптира за българския пазар методологии на Stanford University, Cornell University, Harvard University, Business Model Generation и др. Водени от големия интерес към „Мениджмънт инкубатор”, The Business Institute разработи още една работилница за надграждане на „меки” умения – „Управление на организационната промяна”, чието пилотно издание предстои през ноември тази година.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.