Как да спечелите две безплатни сесии и една стипендия от 65% за „Мениджмънт инкубатор”?

Безплатен уебинар “Как да повишим стандарта си на живот?”
10.09.2014
Анди Лопейта: „Не можете да сте най-добрия без силна мрежа от контакти“
16.09.2014

Как да спечелите две безплатни сесии и една стипендия от 65% за „Мениджмънт инкубатор”?

Каква е разликата между лидер и мениджър?

Всеки добър мениджър трябва да умее да управлява себе си, своя екип и бизнеса. На това е посветена работилница „Мениджмънт инкубатор” на The Business Institute. Новото издание на програмата започва на 9 октомври 2014 г.

SmartMoney.bg в партньорство с The Business Institute осигурява за своите читатели една стипендия в размер на 65% и две безплатни сесии за работилницата.

Ако искате да спечелите един от трите пропуска, трябва да отговорите на въпроса „Kаква е разликата между лидер и мениджър?“, като попълните следната форма до 23 септември 2104 година.

“Мениджмънт инкубатор” продължава 5 седмици. Сесиите се провеждат 2 пъти седмично от 17:00 до 20:30 часа в работното ателие на The Business Institute в гр. София, ул. Ф. Жолио Кюри 23А. Всяка сесия включва практическа работа по конкретен бизнес казус и дискусия за решенията им.

„Мениджмънт инкубатор”  включва набор от инструменти за самооценка на изградените знания и умения. Тя е разработена специално за специфичните потребности на мениджъри, които желаят да развиват и усъвършенстват своите бизнес, лидерски и управленски умения:

  • Експерти, които наскоро да поели управлението на екип и резултати.
  • Мениджъри, които искат да надградят своите “меки” умения.
  • Предприемачи, които желаят да бъдат и добри мениджъри.

Ключови ползи за завършилите програмата са усвояването, упражняването и  усъвършенстването на мениджърски умения в четирите основни насоки, които обуславят  високото бизнес представяне на мениджъра:

  • Управление на личната ефективност.
  • Управление на хора.
  • Управление на ресурси.
  • Управление на резултати.

Работните сесии на обучението включват комбинация от:

  • Присъствени сесии със силен дискусионен елемент, водени от обучители със солиден управленски опит.
  • Дискусионни панели с успешни мениджъри и предприемачи от практиката.
  • Комбинация от упражнения в малки групи, самоподготовка и работа по практически казуси по време на работните сесии.

За да участвате в конкурса за стипендии, попълнете онлайн формата за кандидатстване.

The Business Institute предоставя казусно-ориентирано развитие на бизнес умения. Организира бизнес обучения под формата на работилници, развива методологии и инструменти в областите мениджмънт, предприемачество и иновации. Използва и адаптира за българския пазар методологии на Stanford University, Cornell University, Harvard University, Business Model Generation и др. Водени от големия интерес към „Мениджмънт инкубатор”, The Business Institute разработи още една работилница за надграждане на „меки” умения – „Управление на организационната промяна”, чието пилотно издание предстои през ноември тази година.

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.