Как да мотивирате себе си и екипа си за успехи както никога досега?

Анди Лопейта: „Не можете да сте най-добрия без силна мрежа от контакти“
16.09.2014
Как да изградим правилно и позитивно отношение към процесите и хората?
18.09.2014

Как да мотивирате себе си и екипа си за успехи както никога досега?

Както ви обещах, днес ще ви представя две уникални събития за България. На 8 и 9-ти октомври в София, британския лектор и автор Гавин Ингам ще проведе два семинара на тема „Мотивация”. Двете събития ще са в различен формат и са предназначени за различна аудитория.

На 8-ми октомври след 18 часа ще се проведе семинар за лична мотивация в зала SEC, в Парадайс МОЛ.  В рамките на 3 часа Гавин ще разкрие методи за мотивация и поддържане на високите й нива, така че да пробуждате енергията си, когато ви е необходима, за да постигате повече в личния и служебния си живот. Темите, които ще обхване са:

– Самомотивация във всяка ситуация!

– Отключване нагласите на победител у себе си.

– Повишаване продуктивността.

– Приемане на нови предизвикателства и възможности за успех.

На 9-ти октомври ще се проведе бизнес обучение, отново в залите на SEC, в Парадайс МОЛ, което е ориентирано към управители на екипи. С тях Гавин ще работи в рамките на 4 следобедни сесии, за да подобри начина, по който мотивират екипа си и как използват мотивацията на екипа за постигане на краткосрочни и дългосрочни цели.  Акцент в бизнес обучението ще е и как да разберем мотиваторите на екипа, как да въвлечем екипа си в целите на компанията и как да ги задържим в екипа.  Някои от темите, които ще покрие обучението са:

– Как да мотивирате екипа си при добри и лоши пазари?

– Какво е необходимо, за да сте лидерът, който очаква екипа ви?

– Как да “разбирате” екипа си и важните за него неща?

– Мотивационни теории на Маслоу, Харзберг, Кикърт и Варуум и как да ги използваме.

– Поставяне на вдъхновяващи и силно мотивиращи цели пред екипа.

– Провеждане на вдъхновяващи, мотивиращи и въвличащи срещи с екипа.

– Как да развиваме екипа си така, че да достига най-добрите си състояния и висока ефективност?

Пълна програма за двата семинараще откриете на сайта на събитието www.motivation.tothetop.bg

Гавин Ингам е автор на книгата „Transform the way you live and work: Motivate people” (Преобрази начина по който живееш и работиш: Мотивация на хора”) През последните над 10 години работи с международни компаниив целия свят по развитието на мотивацията и екипите им в различни направления. Гавин ще посети България за първи път, като повече за събитието и лектора можете да откриете на официалната страница на събитието Rocking Motivation.

Гавин обещава, че след  посещение на събитията ще сте не само заредени с енергия, високо мотивирани и готови за действие, но и ще разполагате с план и работещи техники за по-успешен живот  и бизнес!

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.