Как да мотивирате себе си и екипа си за успехи както никога досега?

Анди Лопейта: „Не можете да сте най-добрия без силна мрежа от контакти“
16.09.2014
Как да изградим правилно и позитивно отношение към процесите и хората?
18.09.2014

Как да мотивирате себе си и екипа си за успехи както никога досега?

Както ви обещах, днес ще ви представя две уникални събития за България. На 8 и 9-ти октомври в София, британския лектор и автор Гавин Ингам ще проведе два семинара на тема „Мотивация”. Двете събития ще са в различен формат и са предназначени за различна аудитория.

На 8-ми октомври след 18 часа ще се проведе семинар за лична мотивация в зала SEC, в Парадайс МОЛ.  В рамките на 3 часа Гавин ще разкрие методи за мотивация и поддържане на високите й нива, така че да пробуждате енергията си, когато ви е необходима, за да постигате повече в личния и служебния си живот. Темите, които ще обхване са:

– Самомотивация във всяка ситуация!

– Отключване нагласите на победител у себе си.

– Повишаване продуктивността.

– Приемане на нови предизвикателства и възможности за успех.

На 9-ти октомври ще се проведе бизнес обучение, отново в залите на SEC, в Парадайс МОЛ, което е ориентирано към управители на екипи. С тях Гавин ще работи в рамките на 4 следобедни сесии, за да подобри начина, по който мотивират екипа си и как използват мотивацията на екипа за постигане на краткосрочни и дългосрочни цели.  Акцент в бизнес обучението ще е и как да разберем мотиваторите на екипа, как да въвлечем екипа си в целите на компанията и как да ги задържим в екипа.  Някои от темите, които ще покрие обучението са:

– Как да мотивирате екипа си при добри и лоши пазари?

– Какво е необходимо, за да сте лидерът, който очаква екипа ви?

– Как да “разбирате” екипа си и важните за него неща?

– Мотивационни теории на Маслоу, Харзберг, Кикърт и Варуум и как да ги използваме.

– Поставяне на вдъхновяващи и силно мотивиращи цели пред екипа.

– Провеждане на вдъхновяващи, мотивиращи и въвличащи срещи с екипа.

– Как да развиваме екипа си така, че да достига най-добрите си състояния и висока ефективност?

Пълна програма за двата семинараще откриете на сайта на събитието www.motivation.tothetop.bg

Гавин Ингам е автор на книгата „Transform the way you live and work: Motivate people” (Преобрази начина по който живееш и работиш: Мотивация на хора”) През последните над 10 години работи с международни компаниив целия свят по развитието на мотивацията и екипите им в различни направления. Гавин ще посети България за първи път, като повече за събитието и лектора можете да откриете на официалната страница на събитието Rocking Motivation.

Гавин обещава, че след  посещение на събитията ще сте не само заредени с енергия, високо мотивирани и готови за действие, но и ще разполагате с план и работещи техники за по-успешен живот  и бизнес!

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.