Безплатен уебинар „Как да създадем и изградим бизнеса на мечтите ни”

Кой е „Инвеститор на годината” за 2014 година?
12.01.2015
Жените и собствения бизнес – среща с Жюстин, Марина и Мая
18.02.2015

Безплатен уебинар „Как да създадем и изградим бизнеса на мечтите ни”

Създаването на собствен бизнес е важно и отговорно решение. Преди да го вземем е добре да се подготвим колкото се може по-добре. Направете първата крачка като се запишете на безплатния уебинар „Как да създадем и изградим бизнеса на мечтите ни”, който ще се проведе на 16 февруари 2015 година (понеделник) от 19.00 часа. В уюта на вашия дом ще поговорим за това как може да превърнете вашата идея в реалност.

Ако се колебаете дали да се включите помислете кога за последно се чувствахте добре? Кога за последно станахте сутрин, пълен с енергия и страст да се захванете с нещо, което ви носи удоволствие? Кога за последно имахте време за вашето хоби? Кога за последно се чувствахте свободни?

Не беше скоро, нали?

Отдавна си мечтаете да стартирате собствен бизнес или да имате още един източник на доходи, освен заплатата. Чувствате, че може да постигнете много повече от това, което правите в момента. Искате нещата да зависят само от вас, а не от другите. Искате да сте по-свободни и независими, но…

…досега все нещо ви е спирало – не е сега момента, само да се установя на тази работа, да изплатим кредита и тогава… Сигурно сте си задавали и въпроси като “Ами, ако не успея?”, “С какво точно да се занимавам?”, “Трябва ли ми уникална идея?” и “Ще изкарвам ли добри пари, ако работя за себе си?”.

Запишете се на този безплатен уебинар и направете първата крачка към вашите мечти, защото когато променяте настоящето, променяте и бъдещето.

Темите, които ще обсъждаме са:

 • Решението
 • Идеята
 • Счетоводно и правно обслужване
 • Стартът
 • Планиранe и финанси
 • Маркетинг, реклама и PR
 • Франчайз и Мулти левъл маркетинг
 • Сайтът
 • Екип и управление
 • Продажбите.

Този уебинар е за всички настоящи служители, които имат идея за собствен бизнес и искат да я реализират; за хора без идея, които се стремят към свобода и независимост, както и за всички собственици на малък бизнес, които искат да изградят страхотен бизнес и да увеличат продажбите и печалбите си.

По време на този уебинар ще се радвам да ви отговоря на живо на въпросите, които имате, както и да споделя моя опит в създаването на бизнес, както и консултирането на стотици предприемачи да направят страхотен бизнес.

Button

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

8 Comments

 1. Димитър каза:

  Ще има ли запис на уебинара, за да може да бъде изгледан и от хората, които нямат възможност на 16 февруари? 🙂

 2. Стойне Василев каза:

  Мисля, че има възможност за запис в платформата. Ще проверя и ако е така, ще го запишем и ще го пуснем в сайта.

 3. Мариела Стефанова каза:

  Здравейте Стойне, записах се за уебинара, но не можах да разбера как точно ще стане начина на провеждане. Трябва да влезна на връзката в пощата си ли на 16.02.?

 4. Елиян каза:

  Здравей Стойне, днес получих 1028 писма/няма грешка/, че остават три дена до семинара и продължават да идват. Ще спрат ли, бъг ли е или хакери- има ли проблем със сигурността на линка.

 5. Стойне Василев каза:

  Здравейте, извинявам се за стотиците имейли, които сте получили за уебинара. Аз също ги получих и е доста неприятно, меко казано. Собствениците на платформата знаят за проблема и работят по него. Ако не го отстранят, ще се наложи да сменя платформата за уебинарите ми.

 6. Георги Георгиев каза:

  Здравейте !
  Кога, най-късно мога да се запиша, за да избегна тези стотизи имейли ?

 7. Стойне Василев каза:

  Здравей Георги,
  Проблемът вече е решен и няма да получаваш имейли. Предполагам, че до неделя, ако се запишеш ще може да участваш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.