Една страхотна година

SmartMoney.bg на 1 година
27.05.2014
Безплатна бизнес академия по лидерство и поведенчески финанси
13.06.2014

Една страхотна година

Никога няма да забравя датата 23 февруари 2013 година. Няколко дни по-рано бях получил имейл от Теодор Георгиев от MB Academy. С него бях поканен на един курс по управление на личните финанси с водещи – Стойне Василев (Smartmoney.bg), Теодор Георгиев (MB Academy) и Преслав Китипов (FastDevelopment).

Заинтригувах се.

Първото нещо, което направих, бе да разбера повече за лекторите. Разрових се из интернет и тогава за първи път попаднах на блога „Финансовите съвети на Бат` Тони”, където намерих много ценна и полезна информация и честно казано седях дълги часове, в които изчетох голяма част от нея.

Имаше една статия, в която Тони беше написал, че иска да стартира онлайн магазин и бе помолил читателите за съвети. Тогава имах вече известен опит в онлайн търговията и му писах един имейл. Разбрахме се, че ще присъствам на обучението, където ще продължим разговора.

Отидох в залата. Беше страхотно! Научих много нови и интересни неща. Запознах се с нови хора. Най-ценно се оказа запознанството ми със Тони, тъй като след това обучение, станах активен в блога му. След една томбола, където наградата беше безплатен билет за едно бизнес събитие, имах късмета един от печелившите да не си потърси наградата и тъй като бях резерва, отидох вместо него. По време на събитието отново се видяхме с Тони и там той ми сподели, че работи по стартирането на един нов проект и че търси хора, които да го подкрепят. Плануваше да стартира на 24-ти май, тъй като проектът бе свързан с образованието.

Времето много бързо мина и дойде деня 24-ти Май, в който седях в зала „Тържествена” на УНСС, където Тони официално представи новия му проект SmartMoney.bg.

Там той отново ме попита дали ще имам желание да се включа като автор на статии. Тогава ми предстоеше интервю за виза за Щатите и му отговорих, че ще изчакам да видя какво ще стане. За щастие ми отказаха виза и аз приех предложението му.

Впуснах се в една нова и непозната материя за мен. Никога преди това не бях писал статии.

Вече мина една година и мога спокойно да заявя, че си беше чист късмет, че ми отказаха визата за щатите, защото иначе нямаше да се включа в този проект. Междувременно, с Тони работим вече и по други проекти, а предстоят и още много.

Тук е мястото и моментът да му благодаря за доверието и възможността, тъй като през тази една година, докато пишех статиите научих много за самия себе си.

Особено въздействащи са случаите, в които хората те търсят за съвет, защото са прочели някоя статия и смятат, че можеш да им бъдеш полезен.

Това е и моето мнение за сайта SmartMoney.bg – ПОЛЕЗЕН.

Чувството, че си полезен и си помогнал на някой е страхотно!

Затова съм изключително благодарен на американските консули, че ми отказаха виза. Иначе нямаше да изживея тези моменти. Беше страхотна първа година, в която мисля, че първоначалните цели, които Тони си беше поставил са постигнати.

Тони, честита първа годишнина, приятелю! Желая ти да си здрав и съм сигурен, че ни предстоят много успехи!

Благодаря и на всички читатели на SmarMoney.bg! Бъдете здрави, вярвайте в мечтите си, поставяйте си цели и късмета в един момент сам ще ви сполети.

Желая ви успех!

Борис Бачев
Здравейте, казвам се Борис Бачев. По образование съм инженер и магистър по икономика. Винаги съм се стремил да трупам опит в различни области. След множество незабравими моменти и провали вярвам, че успях да намеря нещото, което ме прави щастлив и ме поддържа жив и концентриран. Към настоящия момент управлявам Студио Грейс & Боо - studiograceandboo.com - компания, която предоставя иновативни ONline и OFFline решения за стартиращи и действащи бизнеси. Управляваме и два собствени онлайн магазина. Единият е в областта на текстилната и рекламна индустрия - shtampi.bg, вторият - в областта на изкуството и уникални подаръци по поръчка - graceandboo.com. От 23-годишна възраст се опитвам да тествам почти всяка идея, която ми се изпречи на пътя. Имах честта да организирам най-успешното Национално участие на България в областта на леката авиация в Германия - АЕРО 2014. Моята най-голяма страст са бизнес планирането и иновацията във всичките й форми! Най-голямата ми мечта е да летя в космоса. Вярвам, че младите хора, и не само те, можем и трябва непрестанно да променяме себе си и страната ни към по-добро. Единственото, което е нужно да направим, е да действаме заедно и да сме все по-активни. Защото наистина "Съединението прави Силата!" А и нека бъдем честни. На никой не му пука за нас и ние трябва да воюваме за свободата си. Лична и национална... Благодаря Ви! С уважение, Борис Бачев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.