Безплатна бизнес академия по лидерство и поведенчески финанси

Една страхотна година
28.05.2014
Каква е моята банка на бъдещето?
08.07.2014

Безплатна бизнес академия по лидерство и поведенчески финанси

Напоследък качествените събития станаха толкова много, че трябва да обособим специална секция в сайта за тях. Това, което ще ви представя в тази статия ще се проведе на 14 юни 2014 година от 10.00 часа в сградата на Висшето училище по застраховане и финанси. Темите, които ще се обсъждат са иновативно лидерство и поведенчески финанси (или как може всеки да инвестира успешно).

Бизнес академията няма такса за участие, но трябва да се регистрирате на имейл business.academy@vuzf.bg. Имам уверението на ръководството на ВУЗФ, че можете да го направите до часа на започване и да вземете участие в това събитие. Просто посочете в имейла, че сте разбрали за академията от SmartMoney.bg.

Освен, че е безплатно, всеки участник има възможност да спечели стипендия за обучение в магистърските програми на висшето училище.

Ако вече се замисляте дали да инвестирате малко от свободното си време в събота, ще ви разкажа и за лекторите, с което, надявам се, да ви убедя окончателно.

Доктор Боян Иванчев има двадесетгодишен опит в сферата на финансите. Той е преподавател във  Висшето училище по застраховане и финанси по специалността “Поведенчески финанси”. Член е на СД и Инвестиционния комитет на частния инвестиционен фонд „Адванс Екуити” АД. Член е на Международната асоциация на политическите консултанти. Консултирал е множество преки чуждестранни инвестиции в страната.Професионалният си опит започва през 1993 г. като брокер на фондовата борса. Има над петнадесет години опит като банков дилър и портфолио мениджър. В периода 2005-2009 година е икономически съветник на заместник министър-председателя Ивайло Калфин.

Завършва средно образование в Чехословакия, а висше образование и докторска степен придобива във Warsaw School of Economics. Специализира в Harvard Kennedy Scholl of Government, Academy for Macroeconomic Research-Beijing, ENA-Paris и други. Бил е основен участник в инвестиционен форум R.I.S.E. Dayton-USA и на световния конгрес на IAPC Washington-USA.

Теодора Лазарова завършва докторантура на тема „Трудова и организационна психология“ към Института по психология на БАН. Тя е преподавател във ВУЗФ по съвместната програма с Университета Sheffield. Има опит в областта на програми, целящи да развият лидерските качества на служители. Участвала е в множество научни конференции, както в България, така и в чужбина. Научните области, в които се развива са лидерство и мениджмънт, бизнес психология, екипна и лична ефективност и психология на потребителското поведение.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.