Безплатна бизнес академия по лидерство и поведенчески финанси

Една страхотна година
28.05.2014
Каква е моята банка на бъдещето?
08.07.2014

Безплатна бизнес академия по лидерство и поведенчески финанси

Напоследък качествените събития станаха толкова много, че трябва да обособим специална секция в сайта за тях. Това, което ще ви представя в тази статия ще се проведе на 14 юни 2014 година от 10.00 часа в сградата на Висшето училище по застраховане и финанси. Темите, които ще се обсъждат са иновативно лидерство и поведенчески финанси (или как може всеки да инвестира успешно).

Бизнес академията няма такса за участие, но трябва да се регистрирате на имейл business.academy@vuzf.bg. Имам уверението на ръководството на ВУЗФ, че можете да го направите до часа на започване и да вземете участие в това събитие. Просто посочете в имейла, че сте разбрали за академията от SmartMoney.bg.

Освен, че е безплатно, всеки участник има възможност да спечели стипендия за обучение в магистърските програми на висшето училище.

Ако вече се замисляте дали да инвестирате малко от свободното си време в събота, ще ви разкажа и за лекторите, с което, надявам се, да ви убедя окончателно.

Доктор Боян Иванчев има двадесетгодишен опит в сферата на финансите. Той е преподавател във  Висшето училище по застраховане и финанси по специалността “Поведенчески финанси”. Член е на СД и Инвестиционния комитет на частния инвестиционен фонд „Адванс Екуити” АД. Член е на Международната асоциация на политическите консултанти. Консултирал е множество преки чуждестранни инвестиции в страната.Професионалният си опит започва през 1993 г. като брокер на фондовата борса. Има над петнадесет години опит като банков дилър и портфолио мениджър. В периода 2005-2009 година е икономически съветник на заместник министър-председателя Ивайло Калфин.

Завършва средно образование в Чехословакия, а висше образование и докторска степен придобива във Warsaw School of Economics. Специализира в Harvard Kennedy Scholl of Government, Academy for Macroeconomic Research-Beijing, ENA-Paris и други. Бил е основен участник в инвестиционен форум R.I.S.E. Dayton-USA и на световния конгрес на IAPC Washington-USA.

Теодора Лазарова завършва докторантура на тема „Трудова и организационна психология“ към Института по психология на БАН. Тя е преподавател във ВУЗФ по съвместната програма с Университета Sheffield. Има опит в областта на програми, целящи да развият лидерските качества на служители. Участвала е в множество научни конференции, както в България, така и в чужбина. Научните области, в които се развива са лидерство и мениджмънт, бизнес психология, екипна и лична ефективност и психология на потребителското поведение.

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.