Безплатна електронна книга „Как да стартирам бизнес в България за под 5,000 лева”

В сезона на предприемачеството ти представям третата ми електронна книга, която е за всички, които искат да стартират бизнес или да си осигурят допълнителен източник на доходи.

Ако отделиш само 1 час, за да я прочетеш (съдържа 54 ценни страници), ще научиш:

  • Как възникват бизнес идеите и какво ти е нужно, за да прерасне тази идея в голям и устойчив бизнес.
  • Какви са мотивите на повечето (кандидат) предприемачи да стартират бизнес и дали ще се откриеш в тях.
  • Имаш ли данните и нагласата да станеш предприемач.
  • Какви са формите за стартиране на бизнес, от които може да се възползваш.
  • Какво представлява бизнес модела и кои са неговите елементи, както и много други неща.

Разбира се, има много хора, които си харесват работата и нямат никакво намерение да стартират собствен бизнес или допълнителен източник на доходи.

Ако и ти си от тези читатели – разбирам те и те подкрепям напълно в твоето решение. Не всеки иска да е предприемач и това е напълно нормално.

Въпреки това, за мен е много рисковано да имаш само един източник на доходи, колкото и добре да се справяш с това, което правиш. Причината е, че ако останеш без него, ще изпаднеш в доста тежка ситуация.

Най-общо източниците на доходи са заплата (или пенсия), собствен бизнес (или странична дейност в свободното ти време) и инвестиции (акции, взаимни фондове, имоти и други).

Само за справка, в България над 90% от доходите са от заплати и пенсии.

От тях с най-голяма доходност към днешна дата у нас е бизнеса, но той носи и най-голям риск.

И така, дори да нямаш намерение да работиш за себе си, прочети книгата и може да откриеш твоята бизнес идея или страст, с които да промениш света (или поне България).

Ще се радвам да споделиш твоите впечатления за тази книга, както и да ми пишеш, ако имаш някакви въпроси, свързани със засегнатите теми, на info@smartmoney.bg.

За да получиш безплатната електронна книга „Как да стартирам бизнес в България за под 5,000 лева”, както и предишната ми „Финансовата грамотност – умението на XXI век”, трябва да се включиш към Бюлетина на SmartMoney.bg.

Как да направиш това?

Напиши си името и фамилията на кирилица, както и имейл адреса. След това ще получиш съобщение, където да потвърдиш регистрацията си. На следващия екран има снимки с кориците на двете книги – просто кликни върху тях и те ще се отворят в PDF формат. Може да ги изтеглиш или да ги четеш онлайн. Това е.

Над 8,500 умни хора вече се включиха към безплатния бюлетин и получават полезна информация за техните лични финанси и бизнес.

Приятно четене!

Стани част от над 15,000 имейл абонати и получи подарък 2 електронни книги

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.