Безплатен уебинар „Как да изградим нашата машина за пари”

Как да изберем най-подходящата форма на обучение за нас
14.09.2015
Богатството е въпрос на личен избор (който не правим)
19.10.2015

Безплатен уебинар „Как да изградим нашата машина за пари”

Знаете за какво отиват парите ви, но стигате само до там? Вярвате, че може много по-добре да си управлявате средствата си, но не знаете точно как да го направите? Има много безплатни материали по темата, но не сте сигурни дали те могат да се приложат в българската действителност през 2015 година? Искате за вашите спестявания по-висока доходност от 1% процент лихва по банковите депозити, но имате нужда от съвет как и къде да инвестирате?

Ако и вие си задавате подобни въпроси, запишете се за безплатния семинар „Как да изградим нашата машина за пари”, който ще се проведе на 1 октомври (четвъртък) от 19.00 часа.

Button

В удобството на вашия дом ще ви разкажа за основните принципи, които ще ви позволят да изградите вашата машина за пари. Те нямат нищо общо с „тайната на богатите”, а са проверени от времето прости навици, които ще ви поведат към богатството и финансовата свобода. Знанията, които ще получите ще ви помогнат да изградите вашия източник на пасивни доходи.

Като казвам „машина” имам предвид система от лесни за усвояване навици за спестяване и инвестиране, избор на подходящите за вас финансови продукти и мониторинг върху инвестициите ви. Няма да ви лъжа, това ще отнеме време, но резултатът ще си струва. Обещавам ви. Когато машината ви за пари е готова, ще ви е нужно само няколко часа на месец, за да я поддържате и да правите корекции, ако е необходимо.

Ако се колебаете дали да се включите в този уебинар, помислете за момент дали искате да работите до 65 години (или до когато ви определи правителството) работа, която не ви харесвате? Кога за последно се чувствахте наистина добре? Кога за последно станахте сутрин, пълен с енергия и страст да се захванете с нещо, което ви носи удоволствие? Кога за последно имахте време за вашето хоби? Кога за последно се чувствахте свободни?

Не беше скоро, нали?

Отдавна си мечтаете да се отдадете на вашето хоби, да пътувате или просто да си почивате, когато решите… но не може да си го позволите. Вноската по кредита, лизинга на колата и месечните разходи чакат на вашата заплата, а тя стига само за това и за една кратка почивка на морето през лятото. Колкото повече работите и колкото по-високо възнаграждение получавате, толкова и разходите са ви по-високи и не успявате да заделите нищо настрана. Познато ми е. Вие не сте единствените в това положение.

От този уебинар ще научите как да управлявате по-добре финансите си, как да намирате добри инвестиции, как да защитите себе си и имуществото си, как да изготвите финансовия си план за бъдещето и много други практически знания, които ще ви служат до края на живота. А най-ценното, което ще получите е възможността да зададете въпросите си на живо.

В замяна искам само 3 часа от вашето ценно време и ви обещавам, че ще си струва.

Този уебинар е за всички, които искат да направят първата крачка в света на личните финанси и се нуждаят от подкрепа и напътствия и за хората, които искат да излязат от омагьосаната въртележка “работа – вкъщи – по-високи доходи – по-високи разходи – мизерна пенсия”.

Button

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

5 Comments

 1. Dessy Dimanova каза:

  Супер!

 2. Григор каза:

  Здравейте понеже няма как да се включа в webinara на живо да попитам ще бъде ли записан?

 3. Стойне Василев каза:

  Да, трябва да се регистрирате на сайта и на същия линк ще можете да гледате запис на уебинара, когато се обработи (до 1-2 дни).

 4. vladimir каза:

  Жалко, че не мога да намеря директен линк, щях да се радвам да участвам

 5. Стойне Василев каза:

  vladimir, може да гледаш запис от уебинара на същия линк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.