Безплатен уебинар „Как да инвестираме умно, дори с малки суми”

Много хора си мислят, че за да започнат да инвестират, трябва да разполагат с огромни суми. През 2015 година това не е точно така. Има хиляди хора, които влагат малки суми всеки месец на световните финансови пазари, като получават един добър основен или допълнителен доход.

Как да постигна по-висока доходност за моите спестявания от банковите депозити с 1% годишна лихва? Кои са най-важните принципи за управление на парите, които прилагат най-богатите и успешни инвеститори в света? Кои са активите с най-висока историческа възвръщаемост и дали мога да се възползвам от тях?

Ако и вие си задавате подобни въпроси, запишете се за безплатния семинар „Как да инвестираме умно, дори с малки суми”, който ще се проведе на 17 ноември (вторник) от 19.00 часа.

Записвам се за безплатния уебинар!

Какво ще науча от този безплатен уебинар?

В удобството на вашия дом аз и моят гост на уебинара – Момчил Луканов от финансова група Карол, ще ви разкажем за основните принципи, които ще ви позволят да изградите вашата печеливша инвестиционна стратегия, без да жертвате от времето, като отделяте дори малки суми от вашия доход.

Тези принципи нямат нищо общо с „тайната на богатите”, а са проверени от времето прости навици и действия, които ще ви поведат към богатството и финансовата свобода. Знанията, които ще получите ще ви помогнат да разберете как парите да работят за вас, а не само вие за тях.

Ще ви представим резултатите от детайлно изследване на световната икономика и финансовите пазари, което обхваща период от над 100 години, както тълкуване на данните.

Това ще ви позволи и вие да инвестирате с малки суми в доказано работещи инструменти, които са направили милиони хора по света по-богати при ограничено ниво на риска.

Записвам се за безплатния уебинар!

За кого е полезно това обучение?

Препоръчвам този уебинар на всеки, който иска да разбере как да започне да инвестирана и да подобри живота си, без да отделя много от времето си за нещата, които му носят истинско удоволствие и страст.

Само ще кажа, че едно подобна презентация преди години буквално промени живота ми и ми донесе хиляди левове. Дори да не ми вярвате, нищо няма да загубите, ако се запишете и участвате. За тези безценни знания, искам само 2 часа от вашето ценно време и ви обещавам, че ще си струва.

Ето и няколко думи за водещите на уебинара:

Стойне Василев

1Стойне Василев е инвеститор, финансов коуч, лектор и собственик на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България – SmartMoney.bg, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Има повече от 12 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни и български компании като ЕY, KBC, BDO, Райфайзен Банк, Прокредит Банк и ВМФГ. Стойне притежава два международно признати сертификата в областта на финансовите услуги и одита.

През 2014 напуска корпоративния свят и се отдава на неговата страст – да помага на хората да повишават финансова си грамотност и така да живеят по-добре. Има зад гърба си, като организатор и основен лектор, три издания на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране, както и десетки презентации и участия в телевизионни предавания по теми, свързани с личните финанси и предприемачеството.

Момчил Луканов

2Момчил Луканов е маркетьор и инвеститор. От втората половина на 2012 година Момчил отговоря за прилагането и развиването на маркетинговата стратегия, както и за ежедневното управление на онлайн проектите на водещата в страната небанкова финансова група Карол. Момчил притежава бакалавърска и магистърска степени по финанси от Университета за национално и световно стопанство – София.

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

10 коментара

 1. Здравейте! Записах се за уебинара на 17-ти ноември, но не получавам e-mail с линка който трябва да потвърдя. Бихте ли ми го изпратили на king.of.nothing@mail.bg. Благодаря!

 2. Стойне Василев

  Здравей Иване, опитай пак с регистрацията или потърси имейла в спама. Регистрацията е автоматична.

 3. Здравейте! Записах се за уебинара и си потвърдих регистрацията, но не ми е ясно дали ми е необходима някаква програма (пише че преди началото на уебинара се инсталира платформа (каквото и да значи това) за видеоконференции (никога не съм бил на такива и си нямам и представа от тях), също микрофон/камера необходими ли са за участие?

 4. Стойне Василев

  Здравей Емил, просто трябва да последваш линка, който ти изпратих (ще го направя отново в деня на уебинара). Камера и микрофон не са ти нужни.

 5. Радослав

  Ще има ли запис на уебинара, защото няма да имам възможност да се включа на живо?

 6. Стойне Василев

  Здравей Радослав, няма да има запис на уебинара.

 7. 8 пъти пробвах с регистрацията и не ми праща e-mail ….

 8. Цветелина Тотева

  Жалко, че няма запис….наложи ми се да изляза и го изпуснах, а се надявах, че ще има запис…. Следващия път 🙂

 9. Станислав Митков

  Кога ще има подобен семинар отново?

 10. Стойне Василев

  Надявам се да направим скоро подобен уебинар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.