Академията за стартиране на бизнес СтартБизнес.bg започва на 23 март

Безплатен уебинар „Как да инвестираме умно, дори с малки суми”
10.11.2015
Академията по лични финанси започва на 11 октомври 2016 година
13.06.2016

Академията за стартиране на бизнес СтартБизнес.bg започва на 23 март

Алармата звъни. Събуждаш се, извършваш обичайните си сутрешни ритуали, отиваш в офиса и цял ден вършиш неща, които изобщо не ти харесват. Вечер се прибираш без капка енергия след тежкия ден и поредното задръстване, виждаш се с приятели (все по-често само онлайн) и заспиваш.

Осъзнаваш, че нещо не е както трябва и все по-често си казваш, че ти трябва някаква промяна. И то веднага.

Но каква точно? Да си намериш по-добра работа? Да заминеш да живееш на по-добро място?

Тъкмо когато си мислиш, че знаеш отговорите, животът променя въпросите. И всичко пак започва отначало. Времето минава, а мечтите ти за по-добър живот остават някъде в далечното бъдеще.

Защо трябва да е така?

Ако ти си от тези другите, които не се страхуват да си задават честно въпросите и да търсят отговорите, ще ти кажа, че всичко зависи от теб – животът няма други ръце, освен твоите.

Какво трябва да направиш, за да заживееш живота на мечтите ти?

Само с позитивно мислене и мотивация не става. Пробвал съм го и не работи.

Трябва действие.

Искаш ли да се будиш сутрин с енергия и да нямаш търпение денят да започне?

Искаш ли понеделник да е любимият ти ден, защото тогава получаваш един безценен дар – една седмица време, което може да използваш както решиш без някой да ти стои над главата и да ти дава заповеди.

Ти да решаваш с кого, кога и къде да се виждаш, или да правиш това, което ти носи най-голямо удовлетворение – твоята СТРАСТ.

Може ли да имаш всичко това?

Разбира се, че може! Най-бързият начин да го направиш е като стартираш свой собствен бизнес или допълнителен източник на доходи в свободното ти време.

Няма да те лъжа – няма да е лесно, нито ще стане бързо. Трябва да вложиш много усилия и най-вече страст в твоя бизнес. Но ти гарантирам, че ще си струва! Най-трудна е първата крачка.

Ако времето за промяна при теб е настъпило, аз ти предлагам една възможност, която се случва веднъж в годината и тя е да се включиш във второто издание на Академията за стартиране на бизнес СтартБизнес.bg, която започва на 23 март 2016 година.

Започването на бизнес е важно решение, затова не оставяй нищо на случайността и късмета. В продължение на близо два месеца сме подготвили 9 модула, 18 отделни теми, 3 работилници и практическа работа по проекти, като ти ще придобиваш все по-голяма увереност в собствените си сили.

По време на тази Академия ще имаш подкрепата от мен – Стойне Василев, от екипа на SmartMoney.bg, както и лекторите.

Ако си от хората, които могат бързо да взимат решение, аз ти предлагам специална отстъпка от 12% за Академията с промокод RANO, който важи до 2 март (включително).

Button

Тази Академия я организираме веднъж в годината и местата за нея се запълват бързо, затова запази още сега своето място за нея.

Кои са лекторите на Академията?

Човек може да се учи от книги, уебинари, онлайн курсове и други източници, но срещите с топ български предприемачи не може да се замени с нищо, повярвайте ми.

Една от най-големите ценности на тази Академия са лекторите. Всички те са предприемачи и топ специалисти в техните области. Ти ще имаш възможност да се срещнеш с хора като Христо Попов, Жюстин Томс, Майк Рам, Алекс Ненов, Ясар Маркос, Даниил Дукат, Георги Христулев и други.

Те ще отделят от личното си време, за да ти споделят тяхното виждане за бизнеса, как са стартирали, какво за научили от опита си в България и чужбина, както и успешните им практики.

Какви бонуси ще получиш?

Както и в предишното издания на Академията СтартБизнес.bg сме ти подготвили много бонуси и полезна информация. Ако избереш VIP или Премиум пакети, ще получиш като бонус 3 практически работилници (на стойност 270 лева), игра на „Потоци пари” (30 лева), безплатен домейн и хостинг за една година (105 лева), уебинара “Ритейл бизнес като система” на Даниил Дукат + консултация от него на обща стойност 110 лева, както и тонове полезна информация в затворената фейсбук група на Академията.

Ако си от най-отдадените и винаги искаш най-доброто, сме ти приготвили Премиум пакет. От него могат да се възползват само трима участници. Той включва, освен всички бонуси и три сесии персонален коучинг от Стойне Василев на стойност 420 лева.

Къде и кога ще се провежда Академията?

Избрали сме страхотно място за провеждане на занятията – Есенс център. Той е в центъра, на пешеходно разстояние от метростанции и спирки на градския транспорт.

Ако сте с кола ще може да паркирате безплатно в Синя зона, защото тя е до 19.00 часа, от когато стартира и първата лекция от модула.

Отново ти напомням за специалната отстъпка от 12% за Академията с промокод RANO, който важи до 2 март (включително).

Button

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

1 Comment

  1. the Cat каза:

    Момчето от снимката ще участва ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.