Академия

"Старт бизнес.bg"


Четири дни, пет лектори - практици и всичко, което трябва да знаеш за стартиране на бизнес!


ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО
 
5 практици

Без трикове.
Само реални знания.


НАУЧИ ПОВЕЧЕ —
3.11-24.11

гр. София,
Зала "Есенс център"


НАУЧИ ПОВЕЧЕ —

Искаш ли да стартираш бизнес?


Кога за последно се почувства добре? Кога за последно стана сутринта и с енергия и страст се захвана да правиш нещо, което ти носи удоволствие? Кога за последно имаше време за твоето хоби? Кога за последно почувства, че имаш свободата да направиш каквото решиш без да се съобразяваш с никого?Не беше скоро, нали?


Твоите
мечти


Сигурно отдавна си мечтаеш да стартираш собствен бизнес или да имаш още един източник на доходи, освен заплатата. Виждаш много успели хора около теб, които са имали волята или късмета да са свободни, а ти чувстваш че има някакъв застой в живота ти. Искаш нещата да зависят само от теб, а не от другите, но…досега все не е идвал момента за това – „само да се установя на тази работа”, „само да изплатим кредита и тогава”, „точно сега ме повишиха – не мога да го направя”. Годините минават и времето все не идва. Освен ако не се случи някакво разтърсващо събитие, твоята мечта за уютно заведение, консултантска фирма или производство на революционен продукт, ще си остане само една мечта.


Готов ли со да промениш живота си?

Обучение от
нов тип


Стартирането на собствен бизнес е важно и отговорно решение. За да не оставяш нищо на случайността и късмета, ние ти предлагаме да се запишеш на обучение от нов тип. Няма да присъстваш на „академична” конференция, на която не може да си зададеш въпросите или на сбит еднодневен тренинг от наемни служители. В петото поредно издание на Академията за стартиране на бизнес СтартБизнес.bg в продължение на месец ти ще придобиеш знания и умения да стартираш бизнес в реална среда в България (а не преведени лекции от друга държава) от успешни предприемачи, които са минали по твоя път. В 8 модула, 4 работилници и практическа работа между отделните модули, ти ще придобиваш все по-голяма увереност в собствените си сили. По време на Академията ще имаш възможност да се упражняваш и да задаваш въпроси на нашите лектори, които са на твое разположение през цялото време.

Тази академия е за теб, ако:


Организатор на академията

Стойне Василев е организатор и идеен създател на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране. Той има повече от 11 години реален опит във финансовата сфера и управлението на пари, като инвестира в различни активи още от 1995 година.


През 2014 година напуска корпоративния свят, за да се отдаде на една кауза – подобряване на финансовата грамотност у нас и да помага на хората да постигат целите си. Като сертифициран финансов коуч, Стойне е помогнал на много хора да подобрят финансовата си грамотност и да управляват по-добре парите си.ЗАЯВИ УЧАСТИЕ СЕГА

Академията е факт благодарение на

Лекторите на академията


Иван Давидов

Професионален ивеститор


Професионален инвеститор с над 10 години опит на българската фондова борса. Следи активно развитието на родния ни капиталов пазар от времето преди България да влезе в ЕС.

Димо Димов

Ръководител МП в ИП Карол


Най-агресивният трейдър в компаниите на Карол, експерт във Вълнова теория по метода на Глен Нийли. Ръководител е на отдел Международни пазари в ИП Карол.

Стойчо Недев

ИТ предприемач


Предприемач с над 25 години опит, инвеститор от 15 години. Финтех ентусиаст, посланик на Revolut за България, топ експерт в инвестициите в платформите за споделено кредитиране (р2р).

Николай Генов

Инвеститор


Непрофесионален инвеститор с опит с инвестиране във взаимни и борсово търгувани фондове. Последовател на инвестиционната философия на Джак Богъл и Уилям Бърнстейн.

Защо да участваш в академията?


Академията в цифри


6 проведени издания

89% ръст на пасивни доходи

над 270 участници

9.4 от 10 средна оценка

Програма на академията


Академията по лични финанси и инвестиране е разделена на 10 модула. Тя ще се проведе в 4 поредни недели на 3, 10, 17 и 24 ноември. В Академията са предвидени 4 практически работилници, в които ще работим по създаването на твоя финансов и инвестиционен план. Предвидени са по 2 кафе-паузи на ден с минерална вода, кафе, чай, сладки и соленки.
Форматът е 4 поредни недели, за да се потопим изцяло в нашите финанси и тяхното подобрение, защото след работа си мислим само за ежедневните ни грижи и не може да се фокусираме върху важните неща.


Ден 1 // 03.11.19 г.


ТЕМА: Активи, пасиви, лично финансово отчитане и банки.
[+ Работилница #1]


От: 09:30 ч. до: 17:00 ч.


Модул #1: Какво е актив, пасив и как да определим финансовото си здраве?

Модул #2: Личната финансова отчетност и управлението на нашите пари.

Модул #3: Пари, разплащателни системи и банкова система.

Работилница #1: Лични финанси, активи, пасиви и банки.

Ден 2 // 10.11.19 г.


ТЕМА: Инвестиции, стратегии и взаимни фондове.
[+ Работилница #2]


От: 09:30 ч. до: 17:00 ч.


Модул #4: Инвестиции и спестяване

Модул #5: Взаимни фондове

Работилница #2: Инвестиции и инвестиционни стратегии – приложение.


Ден 3 // 17.11.19 г.


ТЕМА: Инвестиции на БФБ, технически и фундаментален анализ.
[+ Работилница #3]


От: 09:30 ч. до: 17:00 ч.


Модул #6: Фундаментален анализ

Модул #7: Въведение в технически анализ.

Модул #8: Търговия на БФБ, в чужбина и инвестиции в ETF-и.

Работилница #3

Ден 4 // 24.11.19 г.


ТЕМА: Инвестиции в имоти, застраховане и финансово планиране.
[+ Работилница #4]


От: 09:30 ч. до: 17:00 ч.


Модул #9: Инвестиции в недвижими имоти

Модул #10: Застраховане и пенсионно осигуряване

Работилница #4: Финансово планиране

Вземи знания от най-добрите! До старта на академията остават само:


00

дни


00

часа


00

минути


00

секундиПакети за записване за академията


Ние от SmartMoney.bg сме убедени в качеството на нашите продукти и предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност! Ако по някаква причина не си доволен/а от проведеното обучение, ще ти възстановим цялата заплатена сума.

Участници в академията за нас:Къде ще се проведе академията

Зала Есенс център


Есенс център се намира се в сърцето на София, на ул. „6-ти септември“ 37, самостоятелна сграда във вътрешен двор, в среда на зеленина и тишина. Голямата семинарна зала е с площ от 170 кв.м. е направена със специален дизайн, подходящ за събития в големи групи, лекции, презентации и фирмени обучения.


НАСОЧИ МЕ
 

Имаш въпроси? Потърси ни!


Имейл: info@smartmoney.bg
Телефон: +359 877 99 46 77

Бюлетин Smartmoney

Стани част от общност от над 15000 абонати и вземи ПОДАРЪК 2 ЕЛЕКТРННИ КНИГИ

1. "Как да стартирам бизнес в България с под 5,000 лева“
2. "Финансовата грамотност – умението на XXI век"