Безплатен уебинар на Карол и SmartMoney.bg

Сътрудничеството между Карол Капитал Мениджмънт – едно от водещите управляващи дружества в страната с над 10-годишна история и водещия сайт за лични финанси и собствен бизнес SmartMoney.bg доведе до съвместен уебинар на тема  Как да повишим стандарта си на живот без да жертваме от времето си?”. Той ще се проведе на 16 октомври (сряда) от 16.00 до 17.00 часа. Водещ на обучението ще е Александър Николов – портфейлен мениджър в Карол.

Заявете своето безплатно участие сега

Какво е уебинар?

Преди да ви дам подробности за темата на презентацията, ще ви разкажа какво е уебинар (за хората, които не са запознати). Накратко, това е онлайн презентация в точно определен час, в която има картина и звук, като най-често е във формата на слайдове. Единственото, което трябва да направите, за да участвате в този уебинар е да се регистрирате предварително и 5 минути преди обявения час да последвате линка, който ще ви изпратим допълнително. Лесно е, нали?

Как да повишим стандарта си на живот без да жертваме от времето си?

Темата за повишаването на стандарта ни на живот е доста обширна. В този уебинар ще ви дадем практически насоки как да живеете по-добре, при това без да жертвате свободното си време. Ще започнем с качеството на живот в България (или къде сме ние спрямо развитите страни). След това ще разгледаме какви са начините за подобряването му и дали дългите часове работа ще ни помогнат да живеем по-добре или само ще ни докарат стрес и болести.

Втората част на презентацията е насочена изцяло към един практически подход при управлението на нашите пари и как те да се увеличават, за да живеем по-добре и да не се притесняваме да посрещаме големи разходи и да не мислим дали ще ни стига пенсията, например.

За кого е полезно това обучение?

Препоръчвам този уебинар на всеки, който иска да разбере как да подобри живота си, без да отделя много от времето си за нещата, които му носят истинско удоволствие и страст. Също така, това обучение е следствие от проведено от нас изследване на тази тема и включва изключително полезна информация за вас, която според нас е важно да знаете. Една подобна презентация преди много години буквално ми промени живота и ми донесе хиляди левове. Дори да не ми вярвате, нищо няма да загубите, ако се запишете и участвате.

Запишете се сега

Тъй като има техническо ограничение, само първите 100 от вас ще могат да участват в това обучение. Затова, моят съвет е да се запишете още сега на този линк:

Регистрирай се за семинара

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

10 коментара

 1. Иванов

  Преди 1 година слушах тази лекция на живо и мога да кажа, че е много интересна и полезна. Съветвам всеки, който има възможност да отдели 1 час в сряда между 16:00 и 17:00 часа, да се запише за уебинара.

 2. Стойне Василев

  Иванов, лекцията наистина си струва. Ако тази съмвестна инициатива между SmartMoney.bg и Карол е успешна, се предвиждат и още обучения онлайн и присъствени в зала.

 3. Станислав

  Звучи много интересно, ще се опитам да се включа следващия път.
  Пожелавам успех с бъдещите обучения!

 4. какво мислите за лекцията вчера

 5. имаше много интересна информация, но дали не е просто реклама на „Карол“

 6. Стойне Василев

  Елиян, по-важно е дали ти си извлякъл нещо полезно от лекцията.

 7. извлякох това, че мооого съм изостанал с времето, но КАК да се отсеят читавите фондове
  а всъщност може ли фонд да фалира

 8. Стойне Василев

  Може фонд да фалира, но малко по-вероятно е да се намалят цените на неговите активи, т.е. твоите активи в него. Преди да стигнеш до избор на фонд има доста други стъпки. Една от най-важните е да определиш целите си – за какво инвестираш, за какъв период, какво очакваш като резултат и т.н. Ако имаш отговори на тези въпроси типа на инвестицията и конкретния продукт ще ги намериш лесно. Друго нещо – не забравяй, че колкото по-висока доходност очакваш, толкова и риска е по-висок.

 9. Искам да попитам няма ли някаква възможност тези лекции да се качват в youtube или в нещо като архив ,или да се свалят от някъде? Благодаря предварително.

 10. Стойне Василев

  Иван, за тази конкретно, няма възможност, но в Youtube канала на SmartMoney.bg вече качих последната презентация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.