Един ден до „Как да повишим стандарта си на живот без да жертваме от времето си?”

Безплатен уебинар на Карол и SmartMoney.bg
07.10.2013
Семинар „Аз и парите” – как да ги съхраним, умножим и защитим
22.10.2013

Един ден до „Как да повишим стандарта си на живот без да жертваме от времето си?”

Остава само един ден до безплатния семинар „Как да повишим стандарта си на живот без да жертваме от времето си?”, който е съвместно начинание на SmartMoney.bg и Карол Капитал Мениджмънт. Той ще се проведе утре на 16 октомври (сряда) от 16.00 до 17.00 часа. Водещ на обучението ще е Александър Николов – портфейлен мениджър в Карол.

От този 60-минутен уебинар ще научите:

– Какъв е стандартът на живот в България и развитите страни днес.

– Три причини, поради които стандартът на живот в България спада с нарастване на възрастта ни.

– Какво да направите, за да повишите стандарта си на живот.

– Пет основни принципа за успешно инвестиране на спестяванията ви.

Какво трябва да направите?

Ако все още не сте се регистрирали, го направете на този линк:

Button

Ако вече сте се регистрирали, трябва да кликнете на линка, който сме ви изпратили по имейл 3-4 минути преди началния час, който е 16.00 часа на 16 октомври (сряда). След това ще бъдете насочени към платформата, където ще се проведе обучението. Препоръчваме ви да използвате освен слушалки (или колонки) и микрофон, за да можете да задавате въпросите, които ви интересуват.

Трябва да ви предупредя, че има техническо ограничение и само първите 100 от вас, които са се регистрирали и влезли на посочения линк ще могат да участват в това обучение. Затова заемете навреме вашето място във виртуалната стая. При технически проблеми и настройки може да пишете в чата на платформата.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

7 Comments

 1. bg mafia каза:

  oт семинара се разбра всичко друго но не и как точно да си повившим стандРТА БЕЗ ДА ЖЕРТВАМЕ времето си …
  каква е средната дохоност на фонвеодете на Карол ???

 2. Георгиева каза:

  Може ли някъде да се види запис на уебинара.

 3. Стойне Василев каза:

  bg mafia, Карол имат буквално хиляди фондове, ти кои точно визираш? Както написах и в една от предишните статии, пасивни доходи няма. Винаги трябва да има някакво действие от твоя страна. Присъствал си на уебинара, значи си направил първата стъпка. Следващата е да опиташ. След това да сгрешиш, да си вземеш поуката и да продължиш. Ако правиш това целеустремено, ти гарантирам, че ще има резултати.

 4. bg mafia каза:

  семинарът беше добър …въпросът е че заглавието не отгавяра на изнесената лекция … сам го разбирате щом ми говорите з апасивни доходи … както и да е – все пак как в а средната доходност на фоннводете им – вискорисков , средно риксов и ниско рисков ?? както и този за земя ???

 5. Иванов каза:

  bg mafia,
  Най-високо рисковият им фонд е с доходност 8-9% от началото на годината. Най-консервативният им е с около 7% доходност от началото на годината. Тук не включвам фондовете на Шродерс, чийто партньор са за България.

 6. И аз ще повторя въпроса на Георгиева. Има ли запис на презентацията? Опитах се да вляза в панла няколко минути след часа и срещнах limit.

 7. bg mafia каза:

  няма … лошото че не дават и слайдовете както би трябвало по принцип … изпунала си я

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.