Съветник на Кийосаки идва в България

Спящата красавица или разбирането за иновация
25.09.2014
Мисия „Предприемач”: Как да изградим успешен бизнес?
08.10.2014

Съветник на Кийосаки идва в България

Един от съветниците на Богатия татко – Алфредо Кулебро ще изнесе безплатна лекция на тема „Промяна към успех” на 8 октомври (сряда) от 18.30 часа в Стопанския факултет на СУ, по покана на Бизнес клуб Софийски университет и издателство Анхира. Алфредо е мексикански бизнесмен с мисия – да помага на компании да увеличават приходите си и на хората да променят мисленето си, за да подобряват качеството на живота си.

„Всички лидери имат много енергия, разбират я и се нуждаят от нея. Ако винаги слушате вътрешния глас, който ви предупреждава за непознатото, животът ви никога няма да се промени. Човек учи, като слуша останалите и задава въпроси. Ако задавате правилните въпроси, ще имате силата, това особено важи за света на бизнеса”, казва той.

Автор е на книгата „Това трябва да се промени!” (очаквайте скоро нейното ревю в секция Бизнес книги на сайта), която е преведена на английски и български език. Издадена е в България от издателство “Анхира”.

За мен, най-интересното за г-н Кулебро освен, че е успешен предприемач и основател на SalesPartners World Wide, е съветник на компанията на Робърт Кийосаки – Богат Татко в областта на продажбите, бизнес екипите, комуникацията и лидерството.

Струва си да чуете този изявен международен лектор, който вдъхновява и обучава нови лидери от три континента и е лектор в Мексико, САЩ, Панама, Еквадор, Колумбия и Испания.

Ето и самия Алфредо, който ви кани на лекцията (кликнете върху видеото, за да започне):

Искам да ползвам този материал, за да обявя и победителите в играта от статията О, да, ние го направихме. Както знаете ви помолих за помощ и 19 от вас се отзоваха. Ето и техните имена:

Боян Пейчев, Тихомир Иванов, Георги, Елиян, Tеди, Димитър, Петър Здравков, Стоян, Марина, man0l, Александрина Янкулова, Galarad, Христо Стоянов, Христо Георгиев, Георги Шопов, Dude, feeria и  Диляна, като Иванов помоли да не участва в томболата за наградите. А те са 3 пропуска за Модул №1 от курса по лични финанси Какво не ни казва Кийосаки?

И така, късмета са усмихна на:

Random

Това са номера 15, 6 и 12 или Георги Шопов, Димитър и Galarad. Честито на победителите. Ще се свържем с тях, за да се разберем дали ще могат да присъстват на събитието.

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

2 Comments

  1. Петър Здравков каза:

    Лекцията ще е достъпна за студенти или за абсолютно всеки имащ интерес гражданин?

  2. Стойне Василев каза:

    Лекцията е свободна и отворена за всички желаещи да видят един от съветниците на Кийосаки на живо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.