Съветник на Кийосаки идва в България

Един от съветниците на Богатия татко – Алфредо Кулебро ще изнесе безплатна лекция на тема „Промяна към успех” на 8 октомври (сряда) от 18.30 часа в Стопанския факултет на СУ, по покана на Бизнес клуб Софийски университет и издателство Анхира. Алфредо е мексикански бизнесмен с мисия – да помага на компании да увеличават приходите си и на хората да променят мисленето си, за да подобряват качеството на живота си.

„Всички лидери имат много енергия, разбират я и се нуждаят от нея. Ако винаги слушате вътрешния глас, който ви предупреждава за непознатото, животът ви никога няма да се промени. Човек учи, като слуша останалите и задава въпроси. Ако задавате правилните въпроси, ще имате силата, това особено важи за света на бизнеса”, казва той.

Автор е на книгата „Това трябва да се промени!” (очаквайте скоро нейното ревю в секция Бизнес книги на сайта), която е преведена на английски и български език. Издадена е в България от издателство „Анхира“.

За мен, най-интересното за г-н Кулебро освен, че е успешен предприемач и основател на SalesPartners World Wide, е съветник на компанията на Робърт Кийосаки – Богат Татко в областта на продажбите, бизнес екипите, комуникацията и лидерството.

Струва си да чуете този изявен международен лектор, който вдъхновява и обучава нови лидери от три континента и е лектор в Мексико, САЩ, Панама, Еквадор, Колумбия и Испания.

Ето и самия Алфредо, който ви кани на лекцията (кликнете върху видеото, за да започне):

Искам да ползвам този материал, за да обявя и победителите в играта от статията О, да, ние го направихме. Както знаете ви помолих за помощ и 19 от вас се отзоваха. Ето и техните имена:

Боян Пейчев, Тихомир Иванов, Георги, Елиян, Tеди, Димитър, Петър Здравков, Стоян, Марина, man0l, Александрина Янкулова, Galarad, Христо Стоянов, Христо Георгиев, Георги Шопов, Dude, feeria и  Диляна, като Иванов помоли да не участва в томболата за наградите. А те са 3 пропуска за Модул №1 от курса по лични финанси Какво не ни казва Кийосаки?

И така, късмета са усмихна на:

Random

Това са номера 15, 6 и 12 или Георги Шопов, Димитър и Galarad. Честито на победителите. Ще се свържем с тях, за да се разберем дали ще могат да присъстват на събитието.

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

2 коментара

  1. Петър Здравков

    Лекцията ще е достъпна за студенти или за абсолютно всеки имащ интерес гражданин?

  2. Стойне Василев

    Лекцията е свободна и отворена за всички желаещи да видят един от съветниците на Кийосаки на живо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.