Ами, ако можехте да…

Подробен профил на читателите на SmartMoney.bg
03.02.2014
Съдбата на малкия бизнес
10.02.2014

Ами, ако можехте да…

Успеха за всеки един от нас е различен. За някои той е свързан с притежаването на имоти, коли и поддържането на висок социален статус. За други успеха се измерва със създаването на уютен дом, стабилна работа и с отглеждането и възпитаването на деца. Има и хора, които са превърнали техните мечти в цели и всеки ден се борят, за да ги постигнат.

Независимо какъв е вашия път към успеха и щастието, за да крачите уверено по него в днешния забързан свят ви трябват различни знания и умения. Едно от най-важните умения е свързано с преговорите. Ние, всеки ден трябва да отстояваме нашите искания и желания пред други хора, като се започне от това кой да изхвърли коша за боклук и да прибере детето от детска градина, до преговори за повишаване на заплатата и сключване на важни търговски сделки за милиони левове. За да станете цар на преговорите и продаването, трябва да извървите дълъг път, а както знаете дори най-дългото пътешествие започва с една единствена крачка. Защо не направите тази крачка на 27 февруари 2014 година?

Тогава е целодневното обучение на международно известения лектор и оратор – Дерек Арден, който пристига за първи път в България.  Британецът е с над 20-годишен опит, като води преговори за свои клиенти по цял свят. Навлиза в сферата като оратор и осъзнавайки ползите, които успява да си извоюва чрез натрупания опит и умения, започва да прилага езика на тялото, уменията за поставянето на правилни въпроси и НЛП както в личния живит, така и в бизнеса си. Водил е обучения в 27 държави, лектор е в 5 бизнес училища и е гост лектор на Henley Management College в продължение на 12 години.

На своя първи семинар в България, Дерек Арден ще покаже как да:

– Извлечете максимума от всяка сделка.

– Печелите с лека ръка сложни преговори.

– Разрешавате ефективно ежедневни конфликти.

– Комуникирате правилно с трудни клиенти и партньори.

– Управлявате като опитен и надежден лидер.

Обучението е отворено за достъп от хора с различни интереси – от бизнес преговори, до хора, желаещи да подобрят ежедневните си комуникации. Можете да заявите билет и присъствие на www.Mr-Negotiator.com.

И така, ако можехте да договорите всичко, което си пожелаете какво щяхте да направите? Щеше ли да ви направи по-щастливи? А по-успешни? Животът е низ от малки решения, които променят съдбата ви. Ще се видим на семинара…

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

1 Comment

  1. ivan каза:

    Коментарът беше изтрит, защото не отговаря на правилата на сайта, които може да видите тук. Благодаря ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.