Ами, ако можехте да…

Подробен профил на читателите на SmartMoney.bg
03.02.2014
Съдбата на малкия бизнес
10.02.2014

Ами, ако можехте да…

Успеха за всеки един от нас е различен. За някои той е свързан с притежаването на имоти, коли и поддържането на висок социален статус. За други успеха се измерва със създаването на уютен дом, стабилна работа и с отглеждането и възпитаването на деца. Има и хора, които са превърнали техните мечти в цели и всеки ден се борят, за да ги постигнат.

Независимо какъв е вашия път към успеха и щастието, за да крачите уверено по него в днешния забързан свят ви трябват различни знания и умения. Едно от най-важните умения е свързано с преговорите. Ние, всеки ден трябва да отстояваме нашите искания и желания пред други хора, като се започне от това кой да изхвърли коша за боклук и да прибере детето от детска градина, до преговори за повишаване на заплатата и сключване на важни търговски сделки за милиони левове. За да станете цар на преговорите и продаването, трябва да извървите дълъг път, а както знаете дори най-дългото пътешествие започва с една единствена крачка. Защо не направите тази крачка на 27 февруари 2014 година?

Тогава е целодневното обучение на международно известения лектор и оратор – Дерек Арден, който пристига за първи път в България.  Британецът е с над 20-годишен опит, като води преговори за свои клиенти по цял свят. Навлиза в сферата като оратор и осъзнавайки ползите, които успява да си извоюва чрез натрупания опит и умения, започва да прилага езика на тялото, уменията за поставянето на правилни въпроси и НЛП както в личния живит, така и в бизнеса си. Водил е обучения в 27 държави, лектор е в 5 бизнес училища и е гост лектор на Henley Management College в продължение на 12 години.

На своя първи семинар в България, Дерек Арден ще покаже как да:

– Извлечете максимума от всяка сделка.

– Печелите с лека ръка сложни преговори.

– Разрешавате ефективно ежедневни конфликти.

– Комуникирате правилно с трудни клиенти и партньори.

– Управлявате като опитен и надежден лидер.

Обучението е отворено за достъп от хора с различни интереси – от бизнес преговори, до хора, желаещи да подобрят ежедневните си комуникации. Можете да заявите билет и присъствие на www.Mr-Negotiator.com.

И така, ако можехте да договорите всичко, което си пожелаете какво щяхте да направите? Щеше ли да ви направи по-щастливи? А по-успешни? Животът е низ от малки решения, които променят съдбата ви. Ще се видим на семинара…

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

1 Comment

  1. ivan каза:

    Коментарът беше изтрит, защото не отговаря на правилата на сайта, които може да видите тук. Благодаря ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.