Запиши се за Академията по лични финанси и инвестиране 2023

Онлайн семинар „Машина за пари“ на 13 и 14 май 2023 година
20.02.2023
Запиши се на работилница „Как да стартирам бизнес от А до Я“ 2023
04.09.2023

Запиши се за Академията по лични финанси и инвестиране 2023

На 28 октомври 2023 година стартира 11-тото издание на Академията по лични финанси и инвестиране. През последните месеци се случиха много неща в света на финансите и инвестициите, като екипът на SmartMoney.bg работи здраво, за да получиш една още по-добра и по-практична академия, с цели 4 работилници, повече практически казуси и полезна информация, като запазихме добрите неща от предишните 10 издания.

Какво ще получиш от Академията по лични финанси и инвестиране 2023?

Академията по лични финанси и инвестиране е разделена на 9 модула. Тя ще се проведе в два поредни уикенда на 28 и 29 октомври, както и на 4 и 5 ноември 2023 година. В Академията са предвидени цели 4 практически работилници (всеки от дните на обучението ще има по една с продължителност от 3 часа), в които ще работим по създаването на твоя финансов и инвестиционен план. Стъпка по стъпка ще ти споделям от моя екран как да инвестираш в различни активи, как да работиш с различните платформи и много други полезни неща.

В тази част ще можеш да зададеш и твоите въпроси, на които все още нямаш отговор. Форматът на академията е 4 почивни дни, за да се потопиш изцяло в твоите финанси и инвестиции (а и през зимните месеци няма кой знае какво друго да се прави).

Както виждаш, предвидили сме достатъчно време за да научиш и да започнеш да прилагаш на практика всички доказани във времето стратегии. Не е случайно, че досегашните участници увеличават доходите си средно с 89% в рамките на следващите 6 месеца като отделят за това само няколко часа на месец.

Аз самият не обичам кратките семинари за по няколко часа, на които лекторите препускат по материала и няма време да си задам въпросите и да разгледаме как стават нещата на практика, затова и тази Академия не е такава. Тя е следващата ти крачка след четенето на полезни статии и книги по темата.

Позитивното мислене и четенето на книги са хубави неща, но само с тях няма да постигнеш твоите цели, нали?

Трябва ти здрава основа от знания, получена директно от извора – успешни експерти в съответните области, както и подкрепа в първите ти стъпки в света на финансите.

Академията предлага точно това – само експерти–практици (а не теоретици и продавачи на финансови продукти, както е на повечето семинари), които правят това, което „проповядват“.

Ако искаш да постигнеш финансова свобода, може да разчиташ на нашата подкрепа (и на останалите участници, също), като за тази цел ще създадем специална затворена Facebook група, където ще дискутираме всичко, което те интересува. Участниците в предишните издания на Академията определят тази група за едно от най-полезните неща и като нова среда, в която намират съмишленици.

Малко числа от предишните издания

Аз не обичам празните приказки, а реалните факти и данни. Затова, ето малко числа: В предишните 10 издания досега в Академията по лични финанси и инвестиране участваха над 670 души, като всички горещо я препоръчват на своите близки и приятели. Средната оценка от всички модули е 9.6 по десетобалната система, което говори за качеството на нашите лектори и представения материал.

Ето какво казва Игор Ешкун за предишното издание на Академията:

„Едно от най-ценните неща, беше да попия от опита на вече успешни хора в тази сфера. Хареса ми и конкретиката за всеки актив, нямаше толкова много общи неща и след всеки ден на академията можеш директно на отварям акаунти и да започвам. Също така да видя, че има още много хора като мен.“

Владимир Тодоров споделя: “Академията беше подходяща за хора без никакъв опит и беше добро въведение в темата за финансите. Смятам че ще ми даде добър старт за да започна да тествам с различни типове инвестиции.“

Мария Бойчева казва: „Най-ценното за мен беше “отварянето на вратата” за инвестициите за мен, в смисъл че за първи път се срещнах с повечето понятия и инвестиционни активи, което е един вид отключване на темата. Тепърва ще има да чета и разглеждам и разцъквам платформи и инструменти, но вече имам представа за какво става дума и къде мога да търся информация. Това беше най-ценното за мен, защото без тази практическа информация, за мен беше невъзможно сама да се ориентирам така че да предприема каквото и да е действие в посока инвестиране.“

Тъй като съм икономист и обичам математиката, ние измерваме какви резултати са реализирали участниците след завършването на курса. Оказа се, че средно техните пасивни доходи се увеличават с цели 89% до 6 месеца след Академията. Цифрата е впечатляваща, като основната причина за това е, че преди курса повечето участници държат спестяванията си предимно в банкови депозити, а след това инвестират в по-доходни финансови инструменти.

Дори само Академията да служи като катализатор за действие, това не е малко. Също така, повечето участници си възстановяват вложената в курса сума само в рамките на 3 месеца, а научените уроци им служат до края на живота. Сигурен съм, че това ще е инвестицията с най-висока възвращаемост в твоя живот.

Имам един подарък за теб. Запиши се до 31 август 2023 година и ще получиш 5% отстъпка от редовната цена за ранно записване. Използвай промокод RANO5 при регистрацията.

ДА, искам да се запиша и да сложа в ред финансите и инвестициите си!

Какво сме ти подготвили в Академия по лични финанси и инвестиране 2023?

Онлайн издание

Поради ограниченията за събития на живо, през последните две години академията се проведе онлайн през платформата Zoom. Въпреки притесненията ми, тe се оказаха много успешни и участниците останаха доволни от този формат. Преди месец направих анкета и се оказа, че над 80% от хората предпочитат онлайн събитията.

Едно от най-големите предимства на онлайн събитията е, че може да присъстваме на тях от своя дом, без да пътуваме и да губим средства и време за това. Също така, може да присъства пред екрана и нашата половинка или приятел и заедно да направим първите стъпки към финансовата свобода.

Онлайн форматът е подходящ и за всички хора в страната и българите в чужбина, които досега бяха пренебрегнати в събитията на живо в София. На предишните две издания присъстваха хора от Германия, Англия, Австрия, Швейцария и от много градове в България като Пловдив, Русе, Варна, Бургас, Търговище и други.

Пълно потапяне и отдаване

Академията е в два поредни уикенда, като има една основна причина за това и тя е, че по този начин се откъсваме от ежедневните задачи през седмицата и се фокусираме върху инвестирането и нашия финансов план.

Има и причина академията де е в края на октомври и началото на ноември. Това е време, в което вече сме влезли в работен ритъм след лятната ни отпуска и може да помислим за нашите финанси, а и през зимата е по-лесно да отделим два уикенда за обучение, когато така или иначе няма много неща, които да правим за разлика от другите сезони.

Повече и по-продължителни работилници

Много се гордея с факта, че след първите десет издания на Академията, средните пасивни доходи на участниците са се увеличили с близо 89%. Това събитие е подействало като катализатор за преминаването към реални действия, а не само мислене и анализиране. Най-лесно се преодолява тази фаза със симулации и обсъждане на реални казуси. По тази причина работилниците вече са 4 и всяка от тях е с продължителност от близо 3 часа.

Повече полезна информация и бонуси

Знам колко е важно да имаш колкото се може повече информация, когато започваш да инвестираш, за да вземаш максимално информирани и правилни решения. По тази причина, ако се запишеш за Академията, ще ти дам пълен достъп до електронната ми колекция от книги за инвестиране и лични финанси.

Нови теми

Нещата в света на инвестициите се променят и ние се адаптираме спрямо тях. В академията през тази година сме включили интересни теми като инвестициите в борсово търгувани фондове (т.нар. ETF-и), р2р платформи, сайтове за споделено инвестиране в имоти, инвестиране в имоти, както и много други. Академията покрива почти на 100% знанията, които трябва да имаш, за да изградиш стабилна основа на твоите лични финанси и инвестиции.

По-ниска цена за онлайн обучение

Аз искам да съм честен с теб и ще ти споделя, че немалки разходи за всяко събитие на живо са свързани с наемането на зала, озвучаване, кетъринг и различни материали. Тъй като при онлайн формата тези разходи отпадат, съобразихме цената за участие в академията, което мисля, че е справедливо.

Все пак, аз никога не съм определял цената на нашите обучения на база на разходите, а на база на стойността, която се получава от тях. Повечето участници си връщат вложената сума само за 2-3 месеца след събитието, а други получават в пъти по-голяма доходност от своите инвестиции в следващата година.

Кои са лекторите на Академията?

Човек може да се учи от книги, уебинари, онлайн видео курсове и други източници, но срещите с топ български инвеститори и финансови експерти не може да се замени с нищо, повярвайте ми.

Една от най-големите ценности на тази Академия са лекторите. Всички те са инвеститори и топ специалисти в техните области. Ти ще имаш възможност да се срещнеш с хора като Щелян Калчев, Константин Проданов, Стойчо Недев и Георги Георгиев, които ще отделят от личното си време, за да ти споделят тяхното виждане за инвестирането, какво за научили от опита си, както и успешните им практики и стратегии.

ДА, искам да се запиша и да започна да инвестирам!

Какви пакети се предлагат?

Както и при предишните издания, предлагаме 3 различни пакета, от които може да си избереш. Първият пакет е Базовият. Той включва всички лекции – това са 9 модула по основните теми, които обхващат всичко, което трябва да знаеш за личните финанси и инвестирането.

В този пакет се включват и работилниците, на които ще практикуваме наученото и ще обсъждаме твоите казуси и въпроси (само те са на обща стойност 480 лева). Ще бъдеш и част от затворена Facebook група, където ще споделям всички презентации и материали за академията.

VIP пакетът е най-предпочитания и изгоден от финансова гледна точка. Той включва всичко от Базовия пакет (лекции и работилници), както и едно онлайн обучение за създаване на личен финансов план на стойност 230 лева, което ще се състои на 19 ноември 2022 година, неделя, от 9.00 часа, като ако не може да присъстваш на него, ще ти изпратя запис.

Добавих това отделно обучени, защото знам колко е важно всички получени знания от Академията и други източници да се приложат на практика в личния или семейния ни финансов план. Той ще е нашият GPS към постигането на целите ни.

Премиум пакетът е за най-отдадените. Ако ти си от тези хора, за които няма нищо невъзможно и искаш да получиш максимума от дадено събитие, както и да работим индивидуално по твоите цели и финансов план, този пакет е за теб. В него съм включил тримесечната програма по финансов коучинг „Стабилна основи“, в която ще работиш с мен за постигането на твоите цели. Редовната цена на тази програма е 650 лева. Има само 10 свободните места за този пакет, а и така ще си гарантираш, че ще има място за теб в индивидуалните ми програми.

Запиши се до 31 август 2023 година и ще получиш 5% отстъпка от редовната цена за всички пакети. Използвай промокод RANOT5 при регистрацията.

ДА, искам да се запиша за Академията и да започна да градя бъдещето си!

Побързай да се запишеш. Въпреки че е лято, има много активни хора, които чакат почти цяла година, за да участват в Академията и местата се запълват бързо. Също така, за да осигурим максимална полезност за всеки един участник и време за обсъждане и приложение, сме ограничили максималния брой хора в академията. Компромиси няма да правим, въпреки че през предишните години ми се обаждаха много хора за изключение.

Не забравяй, че ако изпуснеш събитието тази година, следващото ще е чаааааак през 2024 година.

Ще те очаквам,
Стойне

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.