Реклама чрез съдържание в SmartMoney.bg

Как да изберем име за нашия бизнес?
31.07.2014
Мисия „Предприемач” – месец първи
18.08.2014

Реклама чрез съдържание в SmartMoney.bg

Всяка компания има история, която да разкаже. Тя може да е за нейния бизнес, нейните продукти, история на успеха, създателите или важно събитие, което си заслужава да се сподели. Сега, SmartMoney.bg отваря вратите си за вас и вашия бизнес с най-популярния маркетингов инструмент – реклама чрез съдържание.

Със статия, която е част от регулярното съдържание на сайта ще достигнете до многохилядната ни аудитория, интересуваща се по-умното управление на парите си и от развитието на собствения си бизнес. Това са хора (предимно предприемачи и мениджъри), които са взели живота си в ръце и не се оплакват от политиците, икономиката или държавата. Те всеки ден се развиват и увеличават своето богатство. За да не сме голословни, ето тотално пълен профил на нашите читатели.

Читателите на сайта се увеличават с всеки изминал ден. Статистиката показва, че средно на месец имаме около 25,000 уникални потребители и над 60,000 показвания на отделни статии, което за подобен сайт в България е наистина голям успех.

От скоро Facebook страницата ни вече има над 2,000 фена и това се случи за по-малко от една година без каквото и да е купуване на фалшиви фенове. Там са само хора, които искат да повишават своята финансова грамотност и да управляват по-добре бизнеса си.

Рeĸлaмнoтo ви пocлaниe пoд фopмaтa нa статия в SmartMoney.bg щe ocтaнe зaвинaги caйтa. По този начин, вие ще позиционирате по-добре компанията си в търсачките и клиентите ще ви намират много по-лесно. Към всяка рекламна публикация ще има кратка информация за вас – с какво се занимавате, как и къде да ви намерят потенциалните клиенти.

Toзи мapĸeтингoв инcтpyмeнт e изĸлючитeлнo eфeĸтивeн, тъй ĸaтo ще може да докажете на нашите читатели (които са ваши потенциални клиенти), че  вашия бизнес помага на хората и държите на комуникацията с тях, а не целите просто да им продадете вашите продукти и услуги. Всъщност, това отличава посредствениет и добрите компании от наистина великите. Вашата от кой тип е?

Цената на една рекламна статия е 150 лева.

За тази цена ще получите постоянен адрес на статията, споделяне в социалните мрежи (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, ), както сред професионалните контакти на Стойне Василев (професионалист в сферата на финансите с +500 контакта в LinkedIn).

За да се възползвате от нашето предложение е нeoбxoдимo статиите да са нaд 600 дyми cъдъpжaниe и тeĸcтът дa e yниĸaлeн, т.е. да не е публикуван на друго място, а линковете да не са повече от 3.

biznes reklama

Рекламното послание може да е под формата на интервю с вас по важна или актуална тема. То ще ви представи в най-добрата лична и професионална светлина, което ще помогне да се увеличи доверието във Вас и вашия бизнес.

Предлагаме специален пакет за промотиране на събитие или ревю на финансов продукт. Освен рекламната статия, за тях предлагаме и банер (300px х 250px), който ще остане на сайта един месец. Цената остава същата – 150 лева на брой.

Реклама с полезна за читателите рубрика

Една добра маркетингова дейност не разчита на еднократни действия, колкото и успешни да са те. ПРедложението ни за ваша (брандирана) рубрика ще затвърди добрата представа и доверието на вашите потенциални клиенти към вас. B peзyлтaт нa ĸoeтo дa им пoĸaжeтe чacт от cвoятa визия, oпит, yмeния и знaния нa пpaĸтиĸa, пpeдлaгaйĸи пpoдyĸт, c ĸoйтo дeйcтвитeлнo cтe oт пoлзa нa xopaтa. Цeлтa ни е да изградите авторитет и доверие по най-добрия начин – с професианален маркетинг чрез съдържание в една професионална рубрика. Цената за 3 броя статии е 300 лева, т.е. с 50% по-малко от единични материали.

Един съвет: Помислете за качествено и полезно съдържание, което да увеличи доверието на вашите настоящи и потенциални клиенти към вас и да увеличи дългосрочно продажбите ви. Хората винаги ще купуват от професионалисти, на които имат доверие. Забравете за клишетата и старите рекламни текстове. Бъдещето е на полезните материали, правещи по-силна връзка между вас и вашите клиенти.

Сега сте вие. Изпратете ни вашия полезен текст, видео, снимки, графики, потребителски мнения, интрервюта или други форми, които най-добре описват вашия бизнес.

Изпратете вашето запитване или заявка в следната форма:

  Стойне Василев
  Стойне Василев
  Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.