Реклама чрез съдържание в SmartMoney.bg

Как да изберем име за нашия бизнес?
31.07.2014
Мисия „Предприемач” – месец първи
18.08.2014

Реклама чрез съдържание в SmartMoney.bg

Всяка компания има история, която да разкаже. Тя може да е за нейния бизнес, нейните продукти, история на успеха, създателите или важно събитие, което си заслужава да се сподели. Сега, SmartMoney.bg отваря вратите си за вас и вашия бизнес с най-популярния маркетингов инструмент – реклама чрез съдържание.

Със статия, която е част от регулярното съдържание на сайта ще достигнете до многохилядната ни аудитория, интересуваща се по-умното управление на парите си и от развитието на собствения си бизнес. Това са хора (предимно предприемачи и мениджъри), които са взели живота си в ръце и не се оплакват от политиците, икономиката или държавата. Те всеки ден се развиват и увеличават своето богатство. За да не сме голословни, ето тотално пълен профил на нашите читатели.

Читателите на сайта се увеличават с всеки изминал ден. Статистиката показва, че средно на месец имаме около 25,000 уникални потребители и над 60,000 показвания на отделни статии, което за подобен сайт в България е наистина голям успех.

От скоро Facebook страницата ни вече има над 2,000 фена и това се случи за по-малко от една година без каквото и да е купуване на фалшиви фенове. Там са само хора, които искат да повишават своята финансова грамотност и да управляват по-добре бизнеса си.

Рeĸлaмнoтo ви пocлaниe пoд фopмaтa нa статия в SmartMoney.bg щe ocтaнe зaвинaги caйтa. По този начин, вие ще позиционирате по-добре компанията си в търсачките и клиентите ще ви намират много по-лесно. Към всяка рекламна публикация ще има кратка информация за вас – с какво се занимавате, как и къде да ви намерят потенциалните клиенти.

Toзи мapĸeтингoв инcтpyмeнт e изĸлючитeлнo eфeĸтивeн, тъй ĸaтo ще може да докажете на нашите читатели (които са ваши потенциални клиенти), че  вашия бизнес помага на хората и държите на комуникацията с тях, а не целите просто да им продадете вашите продукти и услуги. Всъщност, това отличава посредствениет и добрите компании от наистина великите. Вашата от кой тип е?

Цената на една рекламна статия е 150 лева.

За тази цена ще получите постоянен адрес на статията, споделяне в социалните мрежи (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, ), както сред професионалните контакти на Стойне Василев (професионалист в сферата на финансите с +500 контакта в LinkedIn).

За да се възползвате от нашето предложение е нeoбxoдимo статиите да са нaд 600 дyми cъдъpжaниe и тeĸcтът дa e yниĸaлeн, т.е. да не е публикуван на друго място, а линковете да не са повече от 3.

biznes reklama

Рекламното послание може да е под формата на интервю с вас по важна или актуална тема. То ще ви представи в най-добрата лична и професионална светлина, което ще помогне да се увеличи доверието във Вас и вашия бизнес.

Предлагаме специален пакет за промотиране на събитие или ревю на финансов продукт. Освен рекламната статия, за тях предлагаме и банер (300px х 250px), който ще остане на сайта един месец. Цената остава същата – 150 лева на брой.

Реклама с полезна за читателите рубрика

Една добра маркетингова дейност не разчита на еднократни действия, колкото и успешни да са те. ПРедложението ни за ваша (брандирана) рубрика ще затвърди добрата представа и доверието на вашите потенциални клиенти към вас. B peзyлтaт нa ĸoeтo дa им пoĸaжeтe чacт от cвoятa визия, oпит, yмeния и знaния нa пpaĸтиĸa, пpeдлaгaйĸи пpoдyĸт, c ĸoйтo дeйcтвитeлнo cтe oт пoлзa нa xopaтa. Цeлтa ни е да изградите авторитет и доверие по най-добрия начин – с професианален маркетинг чрез съдържание в една професионална рубрика. Цената за 3 броя статии е 300 лева, т.е. с 50% по-малко от единични материали.

Един съвет: Помислете за качествено и полезно съдържание, което да увеличи доверието на вашите настоящи и потенциални клиенти към вас и да увеличи дългосрочно продажбите ви. Хората винаги ще купуват от професионалисти, на които имат доверие. Забравете за клишетата и старите рекламни текстове. Бъдещето е на полезните материали, правещи по-силна връзка между вас и вашите клиенти.

Сега сте вие. Изпратете ни вашия полезен текст, видео, снимки, графики, потребителски мнения, интрервюта или други форми, които най-добре описват вашия бизнес.

Изпратете вашето запитване или заявка в следната форма:

    Стойне Василев
    Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.