Как може да се справим сами с интернет маркетинга

За втора поредна година SmartMoney.bg е медиен партньор на “Интернет маркетинг с нулев бюджет”. Събитието ще се проведе на 29 октомври в зала “Витоша” на Интер Експо Център, София. Семинарът ще включва теми като:

– Създаване на нискобюджетен сайт.

– Популяризация в социалните мрежи.

– Безплатните продукти на Google и бизнеса.

– Стратегии за повече трафик към сайта ви.

Освен лекциите на родни маркетинг специалисти, седмото издание на семинар “Интернет маркетинг с нулев бюджет” ще представи истории на родни фирми, които са успели благодарение на интернет маркетинг с минимални средства.

Сред лекторите и презентаторите на събитието са:

– Борил Богоев, Webface Consult.

– Георги Малчев, Управител на дигитална агенция Ilyan.com.

– Станислав Димитров, Сертифициран Google Тренер.

– Иван Благоев, Собственик на „Take a Cake“.

В момента е активна и промо цена за 2-ма посетители – 149 лв. въвеждайки код за отстъпка pro2v1oct. Повече информация за събитието, пълния списък на лекторите и темите можете да  намерите на: http://zero-marketing.com.

Ще ви очакваме!

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.