Най-доброто от мрежата за твоите лични финанси #1

5-те основни принципа на личните финанси
18.09.2017
Игра „Инвестирай със Стойне Василев“ – кой какво си купи
25.09.2017

Най-доброто от мрежата за твоите лични финанси #1

Преди лятото пуснах анкета за това как мога да съм ти най-полезен, и над 82% от участниците в нея биха желали да има поне по два материала на седмица, като в единия от тях да са събрани най-добрите постове за лични финанси и собствен бизнес за изминалата седмица. Трябваше ми малко време, за да си организирам нещата и да поема този ангажимент, но вече съм готов с концепцията.

Както обикновено, в понеделник ще има статия с по-детайлно разработена тема от мен за твоите пари и бизнес, а в сряда ще публикувам моята селекция от материали, които ще събирам специално за теб от други сайтове.

Много читатели ме питат какво точно чета, кои медии следя и как се информирам за важните събития за управлението на парите и бизнеса ми. Сега вече тези източници ще са достъпни и за теб. Ще преглеждам стотици материали, за да избера най-полезните и практичните от тях, за да са събрани на едно място. Ще се постарая те да са на български език.

Ще ти дам два линка, където се случват интересни неща и споделям моя опит и знания. Първият е Facebook страницата на SmartMoney.bg, която може да харесаш и да станеш част от хората, които първи научават за нови инвестиции, новини и статии за лични финанси и собствен бизнес.

Вторият е личния ми профил във Facebook. Там също се получават интересни дискусии и качвам полезни неща. Добавям всички, които искат да сме контакти в мрежата.

И тъй като днес е сряда, ето и първата селекция от полезни материали за лични финанси през тази седмица:

Как да ставаме по-богати всеки ден – тази статия е за това как да ставаме по-богати всеки ден, а не да чакаме съдбата да се погрижи за нас.

5 урока за личните финанси, които научих твърде късно – как успях да изляза от “омагьосаната въртележка” на корпоративния свят и промених навиците си.

Когато ти се инвестира, а всичко изглежда надценено – Светозар Миланчев споделя кои са перспективните инвестиции, които да следим.

Взаимно доверие – интересен материал за инвестициите във взаимни фондове и тяхното развитие в България.

Банката срещу кредитополучателя в света на отрицателните лихви – има ли несправедливост при определяне на лихвите по кредитите, базирани на EURIBOR.

Това беше засега. Надявам се селекцията ми от материали да ти е полезна и интересна. Следващият път ще включа и статии за собствен бизнес и неговото управление.

Щях да забравя. За семинара “Как да стартирам бизнес от А до Я” останаха само 10 свободни места. Ако искаш едно от тях, регистрирай се с промокод “LAST10” и ще получиш 10% отстъпка от редовната цена. Следващото подобно събитие ще е през 2018 година.

До скоро,
Стойне

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.