Най-доброто от мрежата за твоите лични финанси #1

5-те основни принципа на личните финанси
18.09.2017
Игра „Инвестирай със Стойне Василев“ – кой какво си купи
25.09.2017

Най-доброто от мрежата за твоите лични финанси #1

Преди лятото пуснах анкета за това как мога да съм ти най-полезен, и над 82% от участниците в нея биха желали да има поне по два материала на седмица, като в единия от тях да са събрани най-добрите постове за лични финанси и собствен бизнес за изминалата седмица. Трябваше ми малко време, за да си организирам нещата и да поема този ангажимент, но вече съм готов с концепцията.

Както обикновено, в понеделник ще има статия с по-детайлно разработена тема от мен за твоите пари и бизнес, а в сряда ще публикувам моята селекция от материали, които ще събирам специално за теб от други сайтове.

Много читатели ме питат какво точно чета, кои медии следя и как се информирам за важните събития за управлението на парите и бизнеса ми. Сега вече тези източници ще са достъпни и за теб. Ще преглеждам стотици материали, за да избера най-полезните и практичните от тях, за да са събрани на едно място. Ще се постарая те да са на български език.

Ще ти дам два линка, където се случват интересни неща и споделям моя опит и знания. Първият е Facebook страницата на SmartMoney.bg, която може да харесаш и да станеш част от хората, които първи научават за нови инвестиции, новини и статии за лични финанси и собствен бизнес.

Вторият е личния ми профил във Facebook. Там също се получават интересни дискусии и качвам полезни неща. Добавям всички, които искат да сме контакти в мрежата.

И тъй като днес е сряда, ето и първата селекция от полезни материали за лични финанси през тази седмица:

Как да ставаме по-богати всеки ден – тази статия е за това как да ставаме по-богати всеки ден, а не да чакаме съдбата да се погрижи за нас.

5 урока за личните финанси, които научих твърде късно – как успях да изляза от “омагьосаната въртележка” на корпоративния свят и промених навиците си.

Когато ти се инвестира, а всичко изглежда надценено – Светозар Миланчев споделя кои са перспективните инвестиции, които да следим.

Взаимно доверие – интересен материал за инвестициите във взаимни фондове и тяхното развитие в България.

Банката срещу кредитополучателя в света на отрицателните лихви – има ли несправедливост при определяне на лихвите по кредитите, базирани на EURIBOR.

Това беше засега. Надявам се селекцията ми от материали да ти е полезна и интересна. Следващият път ще включа и статии за собствен бизнес и неговото управление.

Щях да забравя. За семинара “Как да стартирам бизнес от А до Я” останаха само 10 свободни места. Ако искаш едно от тях, регистрирай се с промокод “LAST10” и ще получиш 10% отстъпка от редовната цена. Следващото подобно събитие ще е през 2018 година.

До скоро,
Стойне

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.