Как да превърнем страстта си в бизнес

Как да привлечем повече клиенти в нашия магазин
31.08.2016
От улицата до милионите [истинска БГ история]
25.09.2016

Как да превърнем страстта си в бизнес

Новото издание на Клуб Investor.bg е посветено на предприемачеството и ще посрещне представители на средния и малък бизнес у нас – собственици, управители, млади предприемачи, както и студенти с интереси в тази област. Събитието ще се състои на 27 септември от 16 часа в новия небостъргач на София Capital Fort.

Дискусията ще бъде посветена на най-важните умения и качества, които трябва да притежава един предприемач, за да превърне страстта си в бизнес. В панелите ще участват успешни български предприемачи от различни сектори на бизнеса, както и утвърдени експерти по темите.

Специален гост Клуб Investor.bg „Дискусии за успешни предприемачи“ ще бъде проф. Димо Димов от университета в Бат (UK), признат наскоро за един от 100-те най-добри професори по предприемачество в света.

В дискусиите ще участват също Павел Цветков, съсобственик и управител на KWIАT, Владислав Симов, изпълнителен директор и съосновател на Доместина, Алек Кембъл, директор на пространството за съвместна работа “Aspire” в Американски университет в България, Георги Костов, основател на GombaShop, Надежда Григорова, основател на Мрежа Хлебни къщи и аз в качеството си на предприемач и основател на Smartmoney.bg.

Модератор на дискусиите е Кузман Илиев, автор и водещ на Boom & Bust, Bloomberg TV Bulgaria

Регистрирайте се на club.investor.bg

SmartMoney.bg е институционален партньор на събитието и вие ползвате отстъпка за участие. За целта при регистрация изберете „Билет за член на Клуб Investor.bg”!

Специално за събитието Клуб Investor.bg провежда анкета за най-важните характеристики на успешното предприемачество, която може да попълните тук.

Клуб Investor.bg Предприемачество се провежда с подкрепата на Първа инвестиционна банка, Optimystica и Американски университет в България. Институционални партньор на Клуб Investor.bg са Елана Финансов Холдинг и Smartmoney.bg. 

Може да следите всички събития и новини от Клуб Инвестор във Facebook страницата.

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.