Как да превърнем страстта си в бизнес

Как да привлечем повече клиенти в нашия магазин
31.08.2016
От улицата до милионите [истинска БГ история]
25.09.2016

Как да превърнем страстта си в бизнес

Новото издание на Клуб Investor.bg е посветено на предприемачеството и ще посрещне представители на средния и малък бизнес у нас – собственици, управители, млади предприемачи, както и студенти с интереси в тази област. Събитието ще се състои на 27 септември от 16 часа в новия небостъргач на София Capital Fort.

Дискусията ще бъде посветена на най-важните умения и качества, които трябва да притежава един предприемач, за да превърне страстта си в бизнес. В панелите ще участват успешни български предприемачи от различни сектори на бизнеса, както и утвърдени експерти по темите.

Специален гост Клуб Investor.bg „Дискусии за успешни предприемачи“ ще бъде проф. Димо Димов от университета в Бат (UK), признат наскоро за един от 100-те най-добри професори по предприемачество в света.

В дискусиите ще участват също Павел Цветков, съсобственик и управител на KWIАT, Владислав Симов, изпълнителен директор и съосновател на Доместина, Алек Кембъл, директор на пространството за съвместна работа “Aspire” в Американски университет в България, Георги Костов, основател на GombaShop, Надежда Григорова, основател на Мрежа Хлебни къщи и аз в качеството си на предприемач и основател на Smartmoney.bg.

Модератор на дискусиите е Кузман Илиев, автор и водещ на Boom & Bust, Bloomberg TV Bulgaria

Регистрирайте се на club.investor.bg

SmartMoney.bg е институционален партньор на събитието и вие ползвате отстъпка за участие. За целта при регистрация изберете „Билет за член на Клуб Investor.bg”!

Специално за събитието Клуб Investor.bg провежда анкета за най-важните характеристики на успешното предприемачество, която може да попълните тук.

Клуб Investor.bg Предприемачество се провежда с подкрепата на Първа инвестиционна банка, Optimystica и Американски университет в България. Институционални партньор на Клуб Investor.bg са Елана Финансов Холдинг и Smartmoney.bg. 

Може да следите всички събития и новини от Клуб Инвестор във Facebook страницата.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.